[quote='gronix' pid='1262284' dateline='1500323012']
Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim?
To że tak się przyzwyczailiśmy do tego syfu, że nikogo ta sytuacja nie zaskoczyła...
[/quote]
No coś w tym jest niestety... Ja i forumowicz sterby rozwiązaliśmy ten problem w stosunkowo łatwy sposób, ale nie będę go upubliczniać na forum, bo wywołałby jeno gównoburzę.
Nie tylko trenera Probierza czeka praca u podstaw, dotyczy to całość pasiastego środowiska, włąściwie wszystkiego co dotyczy naszego klubu.
Kiedyś szukaliśmy katharsis w spadku, teraz to już nie mam pojęcia w czym go szukać.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
W tym, że Probierz weźmie dodatkowo na swoje barki zmiany w marketingu i zarządzaniu klubem. :D
Ale co do samej sytuacji, to również przewidziałem podobny stan rzeczy. Tyle że głupio mi było przekonywać moich znajomych, których przekonałem do kupna karnetu żeby teraz przyszli przed meczem jakąś godzinę żeby w ogóle spokojnie wejść na stadion. Jeden z głównych argumentów kupna karnetu, czyli spokojne wejście na stadion i brak stania w kolejce teraz właśnie poprzez kupienie karnetu przyniósł odwrotny skutek. Coś tu jest nie tak.
Może to był bunt informatyków z Comarchu, którzy biorą jakieś tam głodowe stawki ;] Ciekaw jestem czy ten nowy ulepszony system faktycznie odpali przed meczem z Lechem... ja bym dla pewności przyszedł z 2h przed spotkaniem :D
Czy te pomruki o wchodzeniu na stadion można traktować jako sukces Tabisza?
Eredin musi się wypowiedzieć. Nie miałem niestety możliwości sprawdzić tego namacalnie. Strasznie żałuje.
[quote='quentin' pid='1262338' dateline='1500360104']
Czy te pomruki o wchodzeniu na stadion można traktować jako sukces Tabisza?
[/quote]
Niestety ale tych "sukcesów" ma już sporo na koncie. Widzę Cię panie Tabisz na meczu z Lechem przy bramkach jak dopilnowujesz czy nie ma problemów. Pan za to ODPOWIADASZ!!!
Po prostu frontem do klienta! Klient nasz Pan! ;)
moj zaklad ze sie ze.. a nie wyrobia na mecz z Lechem stoi :D
chcę kupić bilet na mecz koledze, który jeszcze na Cracovii nigdy nie był, nie ma go w bazie, nie ma zdjęcia biometrycznego itd.
czy mogę podejść do kas z jego danymi (imię, nazwisko, PESEL) na kartce i kupić mu bilet w promocji za 1zł czy musi podejść sam kolega z dowodem osobistym, zrobić sobie zdjęcie itd.?
z góry dzięki za pomoc
Raczej nikt nie pomoże ponieważ od następnego spotkania ma zostać wprowadzony nowy system sprzedaży biletów. Problem z tym, że nie podano terminu kiedy to nastąpi.
Jeżeli miłościwie nam panujący się z tym nie wyrobią, co przy doświadczeniach z lat ubiegłych wydaje się być wielce prawdopodobnym, będziesz mógł kupić koledze bilet bez problemu mając jego dane. W promocyjnej cenie za 1 zł tylko na sektor I.
- Edytowany
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_piatek_rusza_sprzedaz_biletow_i_karnetow
Ciekawi mnie kwestia karty, w tekście jest napisane coś o nowych kartach kibica i że jest możliwość zakupu, a nie pisze za ile. Niby z tego co rozumiem moja aktualna karta straci ważność po obecnym sezonie?
I drugie pytanie dla mnie istotne, bo kupuję karnet nie tylko dla siebie, czyli co z karnetami dla osób 65+? Bilety nadal są po 5zł, przez ostatnie 2sezony była możliwość kupna karnetu za 90zł, teraz nic o tym nie jest wspomniane. W sumie to bezsensu, bo jak są takie bilety to powinien być też taki karnet.
mozesz kupic bilety/karnety bez wychodzenia z domu!!!
ale przyjdz do POKu bo trzeba aktywowac twoja karte :)
haha
:)
[quote='Diabel' pid='1263460' dateline='1500719476']
mozesz kupic bilety/karnety bez wychodzenia z domu!!!
ale przyjdz do POKu bo trzeba aktywowac twoja karte :)
haha
:)
[/quote]
A tak w ogóle to zachęcają od razu do wymiany kart na nowe, których termin ważności będzie wynosił 3 lata. nie rozumiem po co takie kombinacje z wprowadzaniem zakupu przez internet skoro i tak muszę pojawić się w POK - przy moim zakupie karnetu "Całego" zmiana jest nie odczuwalna. Poza tym że teraz będę miał tylko parę dni na przedłużenie miejsc...
Po meczu z Lechem cena karnetów spadnie czy jest stałą ceną?
Przez ostatnie lata była stała. A z tego co pamiętam, tylko raz (chyba w pierwszym sezonie na nowym stadionie) cena karnetów zmieniała się wraz z liczbą meczów pozostałych do rozegrania.
[quote='etikan' pid='1263469' dateline='1500720372']
Po meczu z Lechem cena karnetów spadnie czy jest stałą ceną?
[/quote]
Po meczu z Lechem karnet będzie miał wartość kolekcjonerską, ponieważ w obiegu będzie tylko kilka sztuk, które marketing zdąży wyprodukować do tego czasu ;)
Hej mam pytanko , czy kartę kibica mogę bez problemu wyrobić w dniu meczu?
- Edytowany
Możesz, ale oznacza to stanie w długich kolejkach i wejście dopiero na drugą połowę.
Nowe karty podobno za 12 pln, dopiero od piatku - info na oficjalnej poprawione - mialem wczoraj pusty przebieg, mile Panie w POKu byly lekko zdziwione czego od nich chce :)
Przecież na oficjalnej od początku było info, że sprzedaż rusza od piątku, chyba że coś mi umknęło, tylko skoro sprzedaż od piątku, to co oni już dziś robią w POKach? ::) A odnośnie kart, to faktycznie, nowe karty po 12zł, ale cały ten sezon można jeszcze chodzić na starej karcie. Jakby kogoś też interesowało, to dowiedziałem się, że utrzymane będą karnety dla seniorów 65+ za 90zł na cały sezon.
- Edytowany
nie, bylo info, ze karty na nowe mozna "juz od dzis" , wczoraj to poprawili ;)
stwierdzilem ze moze od razu wymienie coby zamowic karnet "nie wychodzac z domu" bo i tak musialbym sie fatygowac coby karte stara aktywowac , a poza tym, cos musi sie schrzanic, wiec albo nowe karty albo stare :D
zobaczymy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)