a1 zejdzie, jak padnie A2.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludzie chyba nie wiedza ze nie bedzie przyjezdnych z Myslenic bo A1 slabo schodzi.
Może własnie o to chodzi, że wiedzą:)
Dla maruderów "oficjalna" wrzuciła ekonomiczny przyspieszacz - kup dziś masz taniej.
Czy przy zakupie w strefie kibica, dostajecie potwierdzenie na mail? Kupiłem wczoraj i ciągle nic nie doszło. W archiwum zamówień mam status "kupione" . To tyle :)?
Tak, nie wysyłają nic.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ludzie chyba nie wiedza ze nie bedzie
> przyjezdnych z Myslenic bo A1 slabo schodzi.
>
> Może własnie o to chodzi, że wiedzą:)
Przeczytałem post Rocka 3 razy i zastanawiałem się czy się czasem nie pomylił :D Przecież to klasyka, że wiele łebków woli być jak najbliżej przyjezdnych, cisnąć im i pokazywać faki ;)
I3 zabite, na kilku sektorach zwroty/przebukowania.
M.zd. zostało ca 2,5 k
Łebki może i tak, ale teraz tam mozna spokojnie siasc i miec dobry widok, a jednak sektor powoli schodzi.
Zostało 2237 biletów. Od rana zeszło 611.
Czyli przy tym tempie o komplecie można zapomnieć (o J nawet nie wspominając). No chyba, że nastąpi niezwykła mobilizacja w dniu meczu.
E tam, zawsze mobilizacja jest dopiero w dniu meczu.
D2, D3 - poszło, A2 - zostały 3, E2 - zostało 6
Zostało 1788 biletów
I4-50
I3-2
I2-1
I1-48
D1-0
D2-0
D3-0
D4-268
B1-0
B2-0
B3-0
B4-101
A3-0
A2-0
A1-310
F4-0
F3-0
F2-0
F1-54
H1-0
H2-114
H3-308
E2-4
E1-223
G1-46
G2-263
VIP- 38
Z moich obliczeń wynika, że zostało 1933 biletów.
W niektórych miejscach się pomyliłeś, np na takim D4 zostało 413 wolnych miejsc.
Kompletu nie będzie, J pusty.
cóż, ch*j strzela od tych kwadracików, no ale starałem się xD
Znaczy ludziska w nocy też kupują - 1928 :)
Liczenie tego d4 faktycznie męczy : ja tam bym otworzył ten J
Sądzę, że w dniu meczu idzie zazwyczaj około 2k biletów, więc w takim dniu to tym bardziej.
Większość kibiców /nie fanatyków/ nie czyta forum a nigdzie indziej nie ma informacji żę ZOSTAŁO TYLKO 1928 BILETÓW, więc napewno jutro wielu kibiców "odejdzie z kwitkiem" od kas i nie wejdzie na DERBY.
Czyli mamy sprzedane 11500. Marnie
Jestem przekonany o tym że w dniu meczu będą ogromne kolejki pod kasami.Dużo kibiców przejawia nawyki ze starego stadionu i w dniu meczu kupuje bilety w kasach,nie pamiętam by na starym stadionie ktoś kupował bilety w jakiejś przedsprzedaży.Pamiętam ogromne kolejki od Kraszewskiego,i błotnistą drogę dojścia na trybuny z wału :) teraz jest komfort,piwko,kulturka.Dla mnie to nie pojęte że na każdym meczu nie ma kompletu!Kraków,takie ogromne miasto.
Apropo piwka, będzie jutro na meczu skoro nie ma tych zapchlonych kundli ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)