mam nadzieję, że Zieliński zabronił
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Nie będzie, bo teraz to Cracovia jest wielka a nie karnet
Podoliński przegrywał z karnetem a Zieliński wygrywa ;)
No właśnie. Bollywood już było, teraz niech się biorą za kopanie piłki :)
Czekam na kolejne ciekawe pomysły. Zakaz promowania zakupu karnetu na Cracovię przez dział marketingu muszę przyznać dość nowatorski.
kibice nie są idiotami, co pokazała frekwencja w poprzednim sezonie (mimo 120 filmikow z karnetem w roli glownej). beda grali, beda schodziły karnety.
Oczywista oczywistość, co nie zmienia faktu że klub ma się promować w każdym momencie, o każdej porze i każdym normalnym i sensownym sposobem.
Najlepszym sposobem promocji klubu , działającym o każdej porze dnia i nocy są wyniki sportowe...
W sobotę pod kasami marazm :D Kilka osób kupujących a system dostarczony przez Comarch spowodował że kupując trzy karnety na cały sezon spędziłem pod kasą 30 minut (:D Jak by przyszło 30 osób na raz to by była kolejka że hohoho ...
Też kupowałem w sobotę (godz. 11) karnety na cały sezon załatwiłem wszystko w 3minuty jedyna niedogodność to fakt że nie dało się kupić w tym samym okienku biletów na sparing.
hm 3 minuty? :) kupowałem 2 karnety na cały sezon i tak z kwadrans stałem (pewnie odczuwalny kwadrans :P)
minus taki że byłem ciut po 10h00 i dowiedziałem się że bilety na Wolfburg kupię dopiero od 12h00... wth? :)
Może jest jakis komp co ogarnia optime 2.0 płynnie to i sprzedaż idzie szybko. Reszta to pewnie jakieś celerony z 2gb ramu i win XP jak kojarzę. To i nie dziwota, że gdy pasjans w tle to się karnet długo sprzedaje.
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hm 3 minuty? :) kupowałem 2 karnety na cały
> sezon i tak z kwadrans stałem (pewnie odczuwalny
> kwadrans :P)
> minus taki że byłem ciut po 10h00 i
> dowiedziałem się że bilety na Wolfburg kupię
> dopiero od 12h00... wth? :)
Ja kupowałem 3 karnety na cały sezon, w międzyczasie system się panience zawiesił, a i tak nie trwało to 15 minut (bliżej 5, ale szczęśliwi czasu nie liczą)
Nie zmienia to faktu, że operacja przebiega skandalicznie wolno.
MisioPas Napisał(a):
> W sobotę pod kasami marazm :D Kilka osób
> kupujących a system dostarczony przez Comarch
> spowodował że kupując trzy karnety na cały
> sezon spędziłem pod kasą 30 minut (:D Jak by
> przyszło 30 osób na raz to by była kolejka że
> hohoho ...
system nie jest dostarczony przez Comarch z tego co pamiętam.
Ale wszystko zostaje w rodzinie ;)
Przedluzałem dwa karnety, ale 20 minut odstalem. Nie wiem, jak to działa, ale od paru sezonów jest tak samo - pani w okienku coś sprawdza, zapisuje sobie numerki na kartce,potem wprowadza dane, sprawdza ceny na wydrukowanych kartkach (sic!) i dopiero zabiera się za drukowanie. Nie wiem dlaczego program nie jest w stanie przeprowadzić tego wszystkiego krok po kroku. Moźe programy comarchowskie tez tak działają, że potrzebna jest "ręczna" współpraca?
kkk_84 Napisał(a):
> MisioPas Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W sobotę pod kasami marazm :D Kilka osób
> > kupujących a system dostarczony przez Comarch
> > spowodował że kupując trzy karnety na cały
> > sezon spędziłem pod kasą 30 minut (:D Jak by
> > przyszło 30 osób na raz to by była kolejka
> że
> > hohoho ...
>
>
> system nie jest dostarczony przez Comarch z tego
> co pamiętam.
A skąd wogóle pomysł ,że to system Comarchu?
Stadion był budowany z przetargu gminnego w którym oczywiście Comarch nie startował.
Bedzie mozna w srode wyrobic karte kibica?
Dzisiaj ok.17 przedłużenie dwóch karnetów (krótkich) bardzo szybko, ok. 3 minuty ;).
Chyba faktycznie jest jeden komputer działający szybciej niż pozostałe :) Niektórzy piszą o 3minutach, inni o ok.5-10minutach na jednen przedłużany karnet. Sam przedłużałem dwa karnety i stałem ok.15minut, przy okazji system się zawiesił. Na przyszły sezon liczę, że ktoś da cynk, w którym okienku jest ten najszybszy sprzęt ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)