ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no wiesz, tram gdzie ja siedzę, to bardzo
> niebezpieczne elementy wchodzą ;) ale może ja
> mam pychol nie wyjściowy i z oczu mi źle patrzy
> ;)
co Ty wypisujesz, z Ciebie to taki" Podgórski Przystojniak"B)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
aaaa....to może chcą sobie pomacać ;) Jednym słowem ochrona to (....) :D
Podgórski przystojniak w moherowym kaszkiecie :)
może być ;) a wracając do tematu - mało nas. Kiedyś to sami jako kibice robiliśmy fajne akcje typu, przyprowadź kogoś na Cracovię. a teraz :(
17 dni później
Do kiedy jest ważny" krótki "karnet? Bo się okazało ze się runda skończyła i nie jestem pewny.
Nie jestem pewien, bo mam "długi":) (we frankach:)), ale z tego co pamiętam o do końca roku, że tak to ujmę umownie, a może jeszcze na TN?
Edit:
Sprawdziłem: "Na ten sezon przygotowaliśmy dwa rodzaje karnetów. "[b]KRÓTKI" - uprawnia do wejścia na 9 meczów rundy jesiennej[/b]. "DŁUGI" umożliwia obejrzenie wszystkich 15 meczów rundy zasadniczej"
Dzięki drogi przyjacielu.
Próbowałem wczoraj zakupić bilet przez strefę kibica.
Niestety, zamiast 30 zł system zażądał ode mnie 37 zł, czyli tak, jak w dniu meczu.
Napisałem na strefakibica@cracovia.pl o co chodzi?
Bez reakcji
Dzisiaj sprawdzałem - chcą dalej 37 zł
To jakieś kurwa jaja są.
Nie sądzę, żeby to było celowe działanie - raczej jakiś błąd pewnie, ale do kurwy nędzy dlaczego mam płacić więcej niż jest to ustalone?
A nie mam możliwości ani ochoty kupienia biletu wcześniej w kasie.
I tak będę na meczu, ale ile osób, które poczują się wydymane stwierdzi - pierdolę to, nie idę. To ma być staranie się o frekwencję?
Przez strefę zawsze powinny być bilety w zwykłych cenach bez dodatku w dniu meczu. Przecież chodzi o zmniejszenie kolejek w kasach, a nie napełnianie kieszeni.
leszeczek Napisał(a):
> Edit:
> Sprawdziłem: "Na ten sezon przygotowaliśmy dwa
> rodzaje karnetów. "KRÓTKI" - uprawnia do
> wejścia na 9 meczów rundy jesiennej. "DŁUGI"
> umożliwia obejrzenie wszystkich 15 meczów rundy
> zasadniczej"
9?
Mecz z Górnikiem to mecz nr 8 u siebie. Jako mecz nr 9 bedziemy goscic Jagiellonie, ale to juz z lutym 2015, wiec wtedy to juz chyba kolejny "krótki" karnet obowiazuje.
Chyba, ze mam problemy z dodawaniem ;)
Mecz z Jagiellonią 6.12 tego roku. Później jeszcze wyjazd na Kielce i dopiero mecze "lutowe".
Dzieki Witek,
Sugerowałem się kalendarzykiem, który dołączali do karnetu...
pawelski Napisał(a):
> Dzieki Witek,
> Sugerowałem się kalendarzykiem, który
> dołączali do karnetu...
Na tym "kalendarzyku" data jest nad meczem, a nie pod:)
51 dni później
Karnet DŁUGI, a runda finałowa T-Mobile Ekstraklasy
Ważne informacje mamy również dla właścicieli karnetów DŁUGICH. Wasze abonamenty obejmują mecze pozostałe do końca fazy zasadniczej T-Mobile Ekstraklasy (6 spotkań). Aby dokupić wejścia na rundę finałową macie czas do pierwszego meczu Cracovii w tej fazie (możesz to uczynić już od 12 stycznia), oczywiście z 10 % upustem! Ponadto dla Was również przygotowaliśmy niespodziankę w postaci darmowego wejścia na ćwierćfinał Pucharu Polski z Błękitnymi Stargard Szczeciński!"
taka info na stronie klubu i pytanie do Was: czy też po zakupie liczyliście że to cały sezon jest w tym zawarty czy że tylko do tej rundy zasadniczej??Bo ja sobie nie przypominam żeby była taka informacja że będe coś jeszcze musiał dokupywać ,niezły wałek.
Nie masz racji. Od początku była mowa, że karnet długi jest na 15 spotkań.
Inna sprawa, że jest to idiotyczny pomysł, jeśli mamy go przedłużyć nie wiedząc czy w rundzie finałowej będziemy grali w pierwszej czy drugiej ósemce (no wiem, że raczej w drugiej, ale powiedzmy że matematycznie mamy jeszcze szanse) ani czy zagramy w tej rundzie u siebie 3 czy 4 spotkania. Na tym poziomie wiedzy można było od razu sprzedawać karnet na cały sezon, bo w obecnej sytuacji nic nie tłumaczy tego, że karnet długi obejmował tylko 15 meczy. Nie rozumiem w takim razie po jakiego grzyba mam dylać teraz po to uzupełnienie karnetu, a nie mogłem kupić od razu karnetu na cały sezon.
w takim razie chyba nie doczytałem...dzięki.Ale info i tak kiepskie,mogli wyraźnie poinformować że trzeba będzie jeszcze coś dokupywać,kolega też zdziwiony.
co oni znowu wymyslili. przeciez logiczne jest, że skoro karnet mam na 2 z 3 rund to przedluzac go bede po 2 rundach, a nie po 1,5 :/
Już 19-06-2014 pisałem, że to głupota, ale sprawa była jasna, karnet długi na 15 spotkań.
leszeczek Napisał(a) (19-06-2014):
> Dlaczego nie można kupić karnetu na wszystkie
> mecze? Co to za pomysł by na dodatkowe 3 lub 4
> mecze dokupować nowy karnet? Albo ktoś nie
> pomyślał, albo zostawiają rezerwę by po
> zamkniętym po derbach stadionie dać te mecze dla
> karnetowiczów w rekompensacie. Dla mnie głupia
> sytuacja
Rock Napisał(a):
> co oni znowu wymyslili. przeciez logiczne jest,
> że skoro karnet mam na 2 z 3 rund to przedluzac
> go bede po 2 rundach, a nie po 1,5 :/
Nie ma przeszkód byś go przedłużył po 2 rundzie cytat: "Aby dokupić wejścia na rundę finałową [b]macie czas do pierwszego meczu Cracovii w tej fazie[/b] (możesz to uczynić już [b]od[/b] 12 stycznia),"
Jak dla mnie fajnie, że już można kupować karnet na fazę finałową, pewnie przy okazji jak będę koło stadionu to sobie przedłużę. Inną kwestią jest to, że karnet powinien być na cały sezon, także na rundę finałową, i nie powinno być potrzeby, by iść specjalnie po karnet na 3-4mecze, ale podejrzewam, że jest tak jak tutaj wyżej zostało napisane, pewnie to był taki bufor bezpieczeństwa na wypadek jakby nam zamknęli stadion :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)