Stazn na godzine 15:45 wynosi 5144+750= 5894
Sektor A= 609 sprzedanych
Sektor B= 1149
Sektor D= 841
Sektor E= 353
Sektor F= 420
Sektor G= 295
Sektor H= 218
Sektor I= 1177
VIP= 85
Kończąca sprzedaż w piątek wyniosła 4630 + 750 = 5377
Przez cały weekend + 6 h dziś zakupiliśmy 517 biletów
Po godzinie 18;00 nastapi aktualizacja :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wygląda na to, że nawet te 11k to była optymistyczna prognoza :/
Przypominam sobie jakie bylo obuzenie jak sektory buforowe przesuwano (ze naszym kosztem itp.) nie mowiac juz o tych, ktorzy jak budowano stadion twierdzili glosno, ze za maly...
Co by uniknac kompromitacji proponuje jakis remont na trybunach... przeglad gasnic czy cos... i ograniczenie pojemnosci do 10 tys.
Jaaki wstyd...
Najlepiej ograniczyć do 300. Niech nam uchylą pozwolenie na organizację imprezy masowej i będzie spokój.
dziś jest poniedziałek, mecz w niedzielę - będziecie płakać jak na godzinę przed meczem będzie nadal sprzedanych 5k wejściówek bo nagle pod kasami 10k luda się raczej nie znajdzie
Tak jak obiecałem stan na godzinę 21:20
[b]Sprzedanych [large]5816[/large] bilety+ 1000 = [large]6816[/large][/b]
Sektory:
[b]A1= 46, A2=126, A3= 466 / 94 miejsca ) Łacznie na ten sektor sprzedano 638 biletów[/b]
B1= 496/ 0 wolnych miejsc, B2= 576/ 6 wolnych miejsc, B3= 109, B4= 55, B5 nie ma sprzedaży ) Łącznie 1234
[b]D1= 307, D2= 363, D3 =386, D4=24 ) Łącznie 1080[/b]
E1= 78, E2= 285 ) Łącznie 363
[b]F1= 18, F2= 177/ 92 wolne, F3= 200/ 3 wolne, F4=185/ 14 wolnych) Łącznie 580[/b]
G1= 274, G2= 32 ) Łacznie 306
[b]H1= 183, H2= 42, H3= 0 ) Łacznie 225[/b]
I1= 358, I2= 550, I3=414/81 wolne, I4=64 ) Łącznie 1357
No to na trybunach jednak szykuje się kompromitacja. Słabo wierzę w sprzedaż 1k biletów dziennie.
Obyśmy tym, którzy nie przyjdą mogli powiedzieć "szkoda żeście tego nie widzieli", ale nadzieje na to też małe.
Tak to zarząd swoją polityką, a w konsekwencji kopacze i trener poziomem sportowym demolują frekwencję na Pasach :(
Dodaj 250. gtsy dostały 1000. Czy w systemie sprzedaży uwzględniono zmniejszenie sektorów A oraz I na bufory?
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dodaj 250. gtsy dostały 1000. Czy w systemie
> sprzedaży uwzględniono zmniejszenie sektorów A
> oraz I na bufory?
Tak uwzględniony jest bufor
tydzień do meczu a już płacze na forum ... zresztą jak co rok :D
W samym dniu meczu ponad 2 tysiące ludzi będzie chciało kupić bilet.
I padnie system .
Jak dla mnie sześć tysięcy na tydzień przed derbami to bardzo dobry wynik i o komplet jestem spokojny:)
Klub informuje, że sprzedał już ponad 8.000 biletów :) hmmmm
To ponad 2000 więcej niż według mnie :)
Ciekawe kto kłamie.
może oddali UB-ekom kolejne dwa tysiące. zawsze jakis sposób na zapełnienie stadionu.
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może oddali UB-ekom kolejne dwa tysiące. zawsze
> jakis sposób na zapełnienie stadionu.
Czy w jakiś zaawoluowany sposób chcesz powiedzieć że osoby w naszym Klubie mają ubeckie ciągoty? Przestańce płakać czy bedzie komplet czy nie bo wychodzą Wasze kompleksy. Będzie tyle ile będzie. Mam w dupie co o nas sądzą lub pomyślą kundle z drugiej strony. Mam w dupie czy ich zbluzgamy na derbach czy nie. Ważne dla mnie jest to żebym na Derbach był ja, i żeby drużyna z nimi wygrała. Proponuje odpowiednio ustawiać swoje priorytety, bo welu zaczyna zapominać co jest naprawde ważne. A dla średnio rozgarniętych: ważne jest jedynie zwycięstwo.
szymciu, nie musisz nas uczyć co jest najważniejsze. To każdy wie. Jest jednak tak, że są rzeczy najważniejsze, ważne i mniej ważne i skupiając się na najważniejszych nie trzeba tracić z oczu tych ważnych mniej ważnych, ale jednak znaczących. I nie chodzi o kompleksy, tylko o wielkość Cracovii, bo bez kibiców, to już w tym klubie tylko historia zostanie.
To niech mi ktoś przypomni kiedy to tydzień przed meczem mieliśmy sprzedane sześć,czy wg klubu osiem tysięcy biletów,ze taki lament tutaj zapanował i pisanie o jakimś wstydzie z tego powodu.
Biletów 6k, czyli karnetów jakieś 2k i jest 8k.
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)