Po prostu my się nie spinamy na kupno biletu tak jak GTS, jesteśmy po prostu pewni swego ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Tak a potem będzie napierdalanka na wszystko i wszystkich .
Byłem po bilety dla rodziny i znajomych i puchy pod kasami ok.godz.11 i do tego brak możliwości płatności kartą -nie było netu.
Dobrze że miałem kase przy sobie ale trzeba być przygotowanym na taka okoliczność.
Panowie działa Wam system, wyskakuje mi błąd
Pisałem wcześniej że mieli w kasach problem z netem i widocznie dlatego występuje błąd.
Jednak będzie komplet na derbach. Po dzisiejszym popisie tysiące gts-owców zamelduje się u nas na partyzanta, by przeżyć te piękne chwile:(
Zrobimy "kto nie skacze, ten za Wisłą" i ich wyłapiemy ;)
A co im szkodzi poskakać, zwłaszcza, że będą prawdopodobnie mieli powody do skakania z radości :(
Czy płatność kartą jest już możliwa ?
Kolega dziś chciał kupić bilet i zapłacić kartą i nie mógł.
Kobieta w kasie tłumaczyła to tym, że w weekendy nie z każdym bankiem mogą robić transakcję i dlatego nie działa strefa kibica oraz możliwość płatności kartą.
Inteligencja pracujących tam osób mnie przeraża :)
To tak jakbyś pojechał do tesco i babka przy kasie Ci powiedziała
Pan ma konto w WBK i dziś nie może zapłacić za zakupy bo jest niedziela :D
Dzięki za odpowiedz :)-D
To dziwne bo wczoraj około południa kartą można było zapłacić.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To dziwne bo wczoraj około południa kartą
> można było zapłacić.
U nas w klubie od pewnego czasu wszystko jest dziwne :)
i wszystko jest możliwe jak widać.
Wszystko sie może zdarzyć, gdy głowa (Janusza) pełno marzeń.
Wie ktoś, jak wygląda stan biletów na sektory B, D, F?
Jeśli chodzi o piątek to na b1 tylko nie bylo juz biletow. Na resztę sektora bylo sporo wolnych.
dzwoniąc dziś na wielicka odbiera pewna pani i;
dzień dobry, kiedy zacznie dzialac internetowa strefa kibica?
odpowiedz pani w klubie; A co to jest?
Lesiu1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli chodzi o piątek to na b1 tylko nie bylo
> juz biletow. Na resztę sektora bylo sporo
> wolnych.
> dzwoniąc dziś na wielicka odbiera pewna pani i;
> dzień dobry, kiedy zacznie dzialac internetowa
> strefa kibica?
> odpowiedz pani w klubie; A co to jest?
Pewnie zablokowali strefę jak zaczęliśmy jej używać by sprawdzić ile biletów/karnetów zostało sprzedane :)
Albo się zablokowała jak się ludzie rzucili na bilety na derby, albo też hakerski atak ze strony psiarni:)
Już działa, chyba faktycznie na weekend wyłączyli.
Może internet włącza ten sam koleś co ma klucz od schowka na wielickiej :) On w weekendy nie pracuje i tyle :D
On siedzi w tym serwerze i rozwija te plansze:)
dzisiaj ok.13:30
Na A3 zostało około 100 miejsc, A2 i A1 raczej puste, Na B1 1 wolne miejsce B2 też prawie pełne, D około 1/2 wypełniona, to samo E, rzeszty nie chciało mi się sprawdzać, bo wolno chodzi. Szacunkowo na dzisiaj pewnie z pół stadionu sprzedane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)