No i dogrywka.
-
-
Pucharu Polski sezon 2010/11
I po dogrywce :(
Po ptokach.
i znowu puchar nie nasz
O curva ! Ależ błąd Pasiuta.... A ten z Unii nie dobijał będąc w polu bramkowym ?
W każdym razie Puchar powędruje do wsi Oświęcim lub Sanok :(
A 2:1 było i myślałem, że spokojnie to dowiozą do końca.
Dalej Wilczków kupujcie.
szkoda ze nie wykorzystalismy tych 2 minut na poczatku dogrywki... /transmisja mi szła ok
Obcokrajowcy w Unii a u nas to dwie różne bajki.
Wygląda na to, że Laszka ma najlepsze lata za sobą, a następcy nie widać.
W finałach będzie ciężko, no chyba, że tradycyjnie wykażemy wyższość fizyczną.
Przeciez tak mialo być. Jaros strzelił prosto w kask Radzika i sedzia powinien był przerwać akcje i nie uznac bramki. tylko po co? tak mialo byc i juz.
No i jak to mawiał mości Zagłoba: [b]zdechł pies[/b] :(
Szkoda, bo mecz był świetny, przeważaliśmy całą dogrywke, a tu taki jedyny i brzemienny w skutkach błąd !!! :(
Ale brawo Chłopaki za walkę, za świetny mecz, jesteście Wielcy !!! :) Mistrzostwo i tak będzie nasze !!! :) :) :)
Optymizm godny podziwu .....
Nie udało się wam, co do bramki, to o żadnym spalonym w polu bramkowym nie ma mowy, nie przeszkadzał Radzikowi w bronieniu Jaros, przepis o kaskach wycofane z dobre 5 lat temu, teraz zostaje gwizdek, ale to już sędzia słyszał, nie my...
Dalej mówicie o ataku na Laszke, to było na pograniczu Faulu, ale potem LL powinien dostać karę meczu i 3 zawieszenia, za atak na głowę kolanem tu jest na filmiku http://sport.tvp.pl/hokej/wideo/pp-cracovia-unia-hokeistom-puscily-nerwy-bijatyka-na-lodowisku/3690606 dokładnie 1:56:)
Chciałem powtórkę tego ostatniego gola zobaczyć, ale jest zakodowana.. .:) (VOD):
http://sport.tvp.pl/hokej/wideo
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przeciez tak mialo być. Jaros strzelił prosto w
> kask Radzika i sedzia powinien był przerwać
> akcje i nie uznac bramki. tylko po co? tak mialo
> byc i juz.
??
jak Tychy nie grają w finale to co tam po nas?;) słaby ten mecz,byle do PO.
No cóż to było do przewidzenia Unia przez cały sezon się wzmacniała do ostatka szczególnie obcokrajowcami ,MY TO JUZ TRADYCJA OBCOKRAJOWCÓW MAMY NAJSŁABSZYCH W LIDZE !!
Tak,tak na 9 druzyn w PLH(dziesiąte Zagłębie nie ma w ogóle zagranicznych graczy !!)uwarzam ze mamy najsłabszych stranierii bo wolałbym n,p. .z ostatniego Janowa obrońcę Petrine i Michalika niż Simkę czy Dvorzaka a juz na pewno wolałbym by n.p. zagrał w Pasach Horny czy obrońca z Krynicy Milan Ovšák
,Wymieniłem tylko dwie najsłabsze druzyny w PLH :(
Kurde po tym meczu juz nawet nie chodzi by wywalczyć majstra ,teraz by w ogóle był jakis medal ??
G... prawda Misiek. Obejrzałem tę powtórkę. Nie było ataku kolanem w głowę. W głowę ten z Unii dostał z ręki. Natomiast co do tego czy Leszek był faulowany, to istotnie mam wątpliwości....
Olać zresztą tę Unię.... Trudno.
Wyrównany mecz brakło trochę szczęścia. Forma naszych jednak nie taka jak w PK.... No ale zawodnicy coraz starsi i nie da się ileś tam razy w ciągu sezony być w szczytowej formie.... Mam nadzieje, że na p-o będzie lepiej.
Brawo dla braci L. za bijatykę:D, a zwłaszcza dla kapitana;)
Chłopak z Oswięcimia przepłynął Ocean Spokojny, bez asysty bez niczego
Niedowiary po prostu nie dowiary
Mecz był ciekawy i niestety nie byliśmy lepsi na tyle żeby wyeliminowac fuksa, który się zdarzył
No szkoda, bo klasę druzyny mierzy się realnymi sukcesami
a takim byłoby zdobycie Pucharu Polski
Szkoda
Leesior przypatrz się uważnie, gdy ktoś flesara zaatakował bodiczkiem z tyłu i on upadał na lód to LL wystawił kolano, to było celowe zagranie, więc tylko jedna kara się należy...
Kto ma Eurosport 2 niech włącza i zobaczy co młode kanadziory potrafią:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)