Sędziowanie pod Lecha? :D
Ja bym obstawiał reakcję publiki, wiadomo jak to jest, nie zawsze mózg a czasami serce i reakcję są jakie są ;)
Faktem jest, że w drugiej połowie tylko graliśmy na czas, niekoniecznie leżąc ale atakować to chyba się nam nie chciało.
Co do bluzgów, nic nowego :) Ja tam na Polonię lubię nawet nie przy okazji meczu :D Oczywiście Oni pewnie podobnie, właśnie "z nienawiścią sport" jest najlepszy a nie jak śpiewali kiedyś piłkarze "bez nienawiści" :)
-
-
Puchar Polski 2010/2011
Trochę mi ten wynik" trąci", ale swoje zdanie wypowiem po meczu ligowym Polonii i Lecha. jeśli moje przewidywania się nie potwierdzą , znaczy, że w lidze dzieje sięuczciwie.
Mi się zdaje, że sędziowanie było lekko pod Polonię :) Ale poziom meczu bardzo słaby, ani jedni ani drudzy raczej nie będą w pierwszej trójce jeśli tak dalej będą grać.
Oglądając ten dwumecz + mecze 1 kolejki jedno można przesądzić. Zarówno Lech jak i Polonia to na dzień dzisiejszy drużyny środka tabeli.
Z walki o MP można i jednych i drugich definitywnie skreślić. Niestety.
Jak tak, to co można powiedzieć o <...> i CWKSie - też ich należy skreślić z walki o MP?
Zagrali kaszanę, taką jak drużyny w W-wie, zwłaszcza GTS.
Skoro zajmujesz miejsce w środku tabeli i tracisz ok. 10 punktów do lidera, to tylko dobra gra daje szansę na walkę o MP.
Granie "takiej samej kaszany" jak zespoły z czuba tabeli spowoduje, że zostanie zachowane status quo, nieprawdaż?
Niestety Aston ma rację, że z taką grą to możemy o MP zapomnieć. Na szczęście pozostaje nam ślepa wiara, że Nasi wypiją tego magicznego soku z Gumijagód i zagramy w Lidze Mistrzów :D
11 dni później
dzisiaj w meczu rewanżowym Legia pokonała Ruch 2:0 i awansowała do półfinału PP ( w Chorzowie był remis 1:1) , ciekawe gdzie w tym roku będzie rozgrywany finał...
Legia rozegrała dobry mecz, mogło być nawet 4:0. Ruch w obronie słabiutki.
VelVet Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Legia rozegrała dobry mecz, mogło być nawet
> 4:0. Ruch w obronie słabiutki.
Ale chyba nie dotyczy to l polowy ?
2-2...Jeszcze jeden! Jeszcze jeden!
na razie pieski do budy - 2-2
hahaha i po rzece ;)
Popłynęli ... :D
Brawo Podbeskidzie. Przegrywali 0-2 z liderem ekstraklasy i zdołali się podnieść i wyrzucić ich z PP.
nie taki diabeł straszny jak go malują:D brawo Podbeskidzie
A ja oglądam tą transmisję i co mi się obraz zaciął to padała bramka :D Że jest 1-2 to przypadkiem się dowiedziałem bo wszedłem na livescore :)
Ciekawe jakie będzie "losowanie". Lech, Lechia, Legia, Podbeskidzie :)
Lech ma dużą szanse zdobyć Puchar Polski
To się jeszcze okaże :) Ale oby, oby :)
a gdzie będzie finał?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)