Wreszcie - jest wygrana !!!
-
-
Puchar Polski 2010/2011
Lech też odbudował sie zwycięstwem 1-0 na wyjeździe;)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no i po tym meczu nawet jak spadniemy ..to mysle
> ze w tym skladzie walczyli bysmy o awans :)
> Jenak nie takie dziady :D
Nie sądzę, że gdybyśmy (tfu, tfu) spadli, to gralibyśmy w tym samym składzie.
lepiej niż w Kobylinie :)
Uffff :) Kamień z serca, oby to było przełamanie i początek kolejnej serii, tym razem serii zwycięstw :)
Nareszcie!!! Teraz czekamy na taki sam wynik w sobote!!!
Kupuję ten wynik z ARKĄ!
Zibiland- skoro już kupujesz, to nie pisz od razu na forum. Nie tylko my czytamy. ;)
[b]rmszar [/b] To obstawiaj...
i do zobaczenia na EL Passo!
Nareszcie coś się ruszyło. Teraz musi być tylko lepiej :)
Super!!!:)
z dzisiejszych meczy jeszcze niech wygra Polonia i sporo kasy wpadnie :)
Jaja jak balony :D kibice cieszą się po meczu z 1 ligowym GKP który ma sezon życia :) do czego to już dochodzi w tej Cracovii :)
JOISTICK Napisał(a):
> Jaja jak balony :D kibice cieszą się po meczu z
> 1 ligowym GKP który ma sezon życia :) do czego
> to już dochodzi w tej Cracovii :)
od czegoś trzeba zacząć takie zwycietwo pozwoli uwierzyć zawodnikom w siebie i Tylko pomoże dzis rozpoczeliśmy dobrą ere w przód
Dopóki piłkarzyki nie wygrają 3 spotkań i nie pokażą odpowiedniego poziomu nie powiem na nich dobrego słowa. To moje osobiste zdanie. A wręcz dodam, że dzisiaj z takim składem i takimi pieniędzmi jak oni biorą powinno być nie 0-1 tylko 0-3.
JOISTICK Napisał(a):
> Dopóki piłkarzyki nie wygrają 3 spotkań i nie
> pokażą odpowiedniego poziomu nie powiem na nich
> dobrego słowa. To moje osobiste zdanie. A wręcz
> dodam, że dzisiaj z takim składem i takimi
> pieniędzmi jak oni biorą powinno być nie 0-1
> tylko 0-3.
1906% poparcia JOISTICK. Cracovia to klub, który ma wygrywać z silnymi rywalami, a słabych miażdzyć. To jedyna droga do sukcesów...
Ja słyszałem ze,Ulatowski wraz z druzyna ,nastawili się na Puchary ,to piorytet. Więc to zadna niespodzianka:)
To Wy chyba nie pamietacie wczesniejszych wynikow Cracovii w PP.
Tak...a Lech się męczył z GKS Tychy,zWiśla też ledwo ,ledwo no i Bełchatów też...wszyscy po 1:0....
Udało się i to jest ważne!!!
MIAŻDZYĆ to może real a nie my! POlska liga jest taka ze kazdy moze wygrac z każdym więc wiesz:D SILNYMI RYWALAMI?? pOWIEDZ MI CZY TACY SĄ W POLSKIEJ LIDZE?:D
Pragnę dolać łyżkę dziegciu do tej łyżeczki miodu która nas spotkała.
Oto końcówka ( w/g oficjalnej strony):
[size=x-small]KOOONIEEEC!!!!! WYGRYWAMY I JESTEŚMY W 1/8 FINAŁU PUCHARU POLSKI!!!!
[i]91
Piłka po naszej stronie - gramy na czas
90
Gramy jeszcze 2 minuty!
89
Aleeeeeeż ogromne szczęęęęścieeee!!!! Górski dostał piłkę na 6. metrze, uderzył głową, jednak spudłował!!!
88
Uwaga! Ciach doszedł do strzału głową, choć sytuacja była bardzo trudna! Piłka w rękach Cabaja. GKP nie rezygnuje
87
Nikt nie krzyknął Mierzejewskiemu, że ostatnim, który dotknął piłki był nasz zawodnik i Łukasz pozwolił wyjść futbolówce na rzut rożny
86
Jeszcze trochę i będziemy w 1/8 finału, jeszcze trochę i przełamiemy fatalną serię sześciu porażek z rzędu!
85
Uwaga! Spore zamieszanie pod naszą bramką..na szczęście faul w ataku zawodnika gospodarzy[/i][/size]
Jeżeli skonfrontować z tym co my graliśmy w końcówce w Gdańsku to ja pierniczę !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)