Czy ja wiem? Spekulowanie o tym kiedy, za ile, i na jakich warunkach przyjdzie do Cracovii Hosek jest już nieco nudne.
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
Też życzę mu powodzenia, najlepiej w Cracovii, choć to pewnie nierealne;)
Wszystko kiedyś ma swój KONIEC.
Dzięki Milos. Kilka pięknych chwil nam dałeś a zwieńczenia w postaci tego rajdu długo nie zapomnę.
W porządku facet. Powodzenia w dalszej karierze. Za dwa, trzy lata życzę Bundesligi.
No to wypada się pożegnać.
Dostarczyłeś mi kilku pięknych chwil i kilku siwych włosów.
Powodzenia. Ciekawe ile za Ciebie dostaniemy/dostaliśmy
żegnam :)
Powodzenia Milos a zapomniałbym poleć tam przy okazji Matiego Żytke i Mareczka Wasiluka
Ja się wstrzymam do oficjalnego komunikatu :)
a ja sie pozegnam zanim watek zamkna, dzieki Milos za gre i pare fajnych momentow, powodzenia :)
Michael1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powodzenia Milos a zapomniałbym poleć tam przy
> okazji Matiego Żytke i Mareczka Wasiluka
hehehe :), za takie wpisy kocham to forum :)
Powodzenia Milos!
"Milosz Kosanović jest zawodnikiem KV Mechelen - potwierdza Boris Vasković, agent obrońcy Cracovii.
Piłkarz podpisał kontrakt na cztery i pół roku. Kosanović z Cracovią miał umowę do końca sezonu, ale Belgowie dogadali się z klubem z ul. Kałuży i Serb przenosi się do Melechem już teraz. Kwota transferu nie jest jednak znana.
- Milosz jest bardzo zadowolony i podekscytowany nową sytuacją. W środę wieczorem przyjeżdża do Krakowa, by pożegnać się z drużyną, zabrać swoje rzeczy i wyjechać do Belgii - mówi Vaskovic, menedżer piłkarza, w rozmowie z krakow.sport.pl.
Jeszcze rano Fi Vanhoofa, dyrektora sportowego KV Mechelen cytowałą belgijska Gazet Van Atwerpen: . "Negocjujemy z Cracovią, ale nie ma jeszcze porozumienia. Chcemy go pozyskać teraz i zdajemy sobie sprawę, że trzeba będzie zapłacić. Ale to nie będzie gigantyczmna suma.
Cracovia może zarobić około 150-200 tys. euro. Turecki Antalyaspor, który też chciał ściągnąć Kosanovicia miał nawet oferować 250 tys. euro, ale Serb był zdecydowany na przenosiny do Belgii.
Kosanović grał w Cracovii przez cztery lata. Jesienią był wyróżniającym się graczem.
Mechelen zajmuje 13. miejsce w belgijskiej ekstraklasie i słabo spisuje się w defensywie. W 21 meczach straciło aż 39 bramek i pod tym względem gorsze jest tylko Lierse. Nowy klub Kosanvoicia ma tylko trzy punkty przewagi nad strefą spadkową."
DZIĘKI I POWODZENIA
Rock Napisał(a):
> przedluzy kontrakt, zobaczycie, tak samo Saidi
Właśnie dlatego nie gram w totka.
PS: jeśli faktycznie zgarniemy 200 tysiecy EUR za pół roku kontraktu to niezły biznes.
Powodzenia Milos!
Dzięki "Kosa" vel "Google", miło Ci było poznać. Pomyślności w nowym klubie.
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/milos-kosanovic-nowa-gwiazda-ekstraklasy-wolaja-na-mnie-google_372144.html
leszeczek Napisał(a):
> No to wypada się pożegnać.
> Dostarczyłeś mi kilku pięknych chwil i kilku
> siwych włosów.
>
> Powodzenia. Ciekawe ile za Ciebie
> dostaniemy/dostaliśmy
Piszą że pół bańki, ja liczyłem na pełną bańkę.
http://sport.fakt.pl/milos-kosanovic-odchodzi-z-cracovii,artykuly,437882,1.html
Takie życie niestety, szkoda że w klubie nie pomyślano już dawno o podwyżce dla Kosy, myśle ze teraz by nawet nie było tematu o odejsciu. Będzie nam brakowało jego strzału z lewej nogi.
Milos dzięki za całokształt i powodzenia w nowym klubie !
Powodzenia Kosa i pamiętaj skąd ruszyles w świat !!!
Te 500 tysięcy i tak niezłe za pół roku kontraktu jak dla mnie, byle żeby jakoś sensownie to spożytkować, a wątpię żeby niestety tak się stało.. Cóż. Powodzenia Milos i dzięki wielkie za te lata w Cracovii, rajd z meczu z Lechią zostanie myślę nie tylko mi w pamięci na długo, tak samo gol ze Stomilem. :)
Mimo ,że szału na boisku nie robiłeś to zapamiętam Cię jako piłkarza Cracovii ,a nie najemnika.Za to szacunek i powodzenia.Mam nadzieję ,że tam odpali Twój talent i zrobisz jeszcze karierę :)
Szkoda , szkoda , szkoda - kawał kopyta ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)