Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Radomski się nam może jeszcze bardzo przydać w
> pierwszej lidze, jeśli spadniemy. O ile go ktoś
> nie "uziemi".
Litości
W tempie w jakim ona biega ,to nawet do koszenia trawy się nie sprzyda
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
4 dni później
Wez Pan sie w garsc i zamknij nam wszystkim mordy, bo we wtorek mozemy byc juz w pierwszej lidze. TYLKO ZWYCIESTWA!!!
hmmm nie wiem jak to powiedziec..ale dzis nie było az tak źle....zawsze moze byc lepiej..:D
Dziś po raz pierwszy jestem pod dużym wrażeniem-oby tak dalej
jarojarecki Napisał(a):
> Dziś po raz pierwszy jestem pod dużym
> wrażeniem-oby tak dalej
ale chyba nie Radomskiego:):)
no cóż ..dzis chyba grał na troche innej pozycji niz normalnie i miał z tego co pamietam jedne dośc powazny błąd..ale i tak nieźle.
Jak sięgnę pamięcią wstecz i mam porównanie z Baranem na tej pozycji to jest niebo a ziemia.Z Bartczakiem tworzą duet defensywnych na najwyższym poziomie.Proponuję porównać jego grę do Hermesa który ponoć jest jednym z lepszych defensywnych w lidze;-)
Może nie w temacie ale chciałbym podziękować Rząsie bądz też trenerom,prezesowi(bo nie wiem kto jest za to odpowiedzialny)że pozbył się tych łajz z klubu którzy na dziś mają stanowić kręgosłupy w takich drużynach jak LKS Nieciecza i Puszcza Niepołomice!Naprawdę nie chcę nikogo obrażać ale jak ta drużyna miała grać skoro ci ludzie są zbyt słabi by grać jak równy z równym odpowiednio w II i I lidze?Obrażano na forum już chyba wszystkich za ostatnie lata naszych niepowodzeń zaś ci którzy stanowili problem zawsze zostawali pod parasolem kibiców i problemu doszukiwano się gdzieś całkiem indziej-za sezon nasze byle niedorajdy zagrają już nie na zapleczu ekstraklasy a w ligach jakby nie patrzeć czysto amatorskich i z czystym sumieniem należy stwierdzić że tam ich miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po bardzo nieudanym meczu w Chorzowie dziś zagrał bardzo dobrze - i to na pozycji stopera. W ciągu 96 minut popełnił może z dwa błędy, ale już po strzeleniu 3 bramki. Widziałem dziś w jego grze poświęcenie i to czego dawno nie widzieliśmy - dyrygował kolegami z zespołu. Duże brawa za to, że wielokrotnie wyprzedzał atakujących Polonii kasując akcje.
Cieszą również słowa Alexa Suvorova o tym, że Arek jest liderem w szatni!
Da sie zauwazyć tendencję, że w sytuacji ciśnięcia Radomskiemu na forum, namawia On kolegów po meczu aby podeszli do sektora rodzinnego (zrewanżowanie się? odkupienie win? ;) ) ,a jak na forum spokój to nie jest już tak chetny :P
Proszę więc przed następnym meczem na Kałuży troszkę go podkręcić ;)
Spóźnił się do Smolarka przy bramce dla Polonii.
Arek w 11 kolejki ligi +.
Craxoholik Napisał(a):
> Arek w 11 kolejki ligi +.
W sumie zasłużenie. Nie przypominam sobie jego lepszego występu. Może też dlatego, że nie jestem zwolennikiem jego pobytu w Cracovii. Mam nadzieję, że teraz będzie grał na środku obrony, bo mimo wszystko chyba lepiej mu sie tam układa gra...
Arek dziś jeszcze lepiejniż ostatnio! Wniósł spokój do defensywy, przy nim obrona gra spokojnie(patrz Suart)
Czyżby Szatałow odnalazł optymalną pozycję dla Radomskiego?
Nie chcę zapeszać, ale na razie wygląda to tak, że jego gra na stoperze w porównaniu z defensywnym pomocnikiem to jak niebo a ziemia.
To by była świetna sprawa z dwóch przyczyn - po pierwsze mamy godnego zastępcę kontuzjowanego Nawotczyńskiego, a po drugie nareszcie jest pożytek z piłkarza, po którym tak wiele sobie obiecywaliśmy, a dotychczas głównie nas rozczarowywał.
Przecież w reprezentacji grał właśnie na stoperze i jego gra była całkiem niezła!
W ogóle, od samego początku rundy to w porównaniu do poprzedniej to chyba on zrobił największy postęp w grze :)
mcz_ Napisał(a):
> Przecież w reprezentacji grał właśnie na
> stoperze i jego gra była całkiem niezła!
..a w ilu tych meczach gral na stoperze?
Inna rzecz ,ze milo patrzy sie na Arka w obronie...
za wikipedią: "Łącznie rozegrał 30 spotkań w kadrze, nie zdobywając bramki."
Trudno mi powiedzieć w ilu grał na stoperze właśnie
W końcu zaczynasz być dla mnie prawdziwym kapitanem. :)
Kolejny lider niechlubnej klasyfikacji na najgorszego defensywnego pomocnika w Lidze+.
Zaraz napastnicy czy i tu bedziemy liderami w tej niechubnej klasyfikacji??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)