LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odczepcie się od Arka bo napewno bedzie z niego
> pociecha!!!
wkoncu to gracz perspektywiczny
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Terazbaran.pl a więc wszystko jasne ,
a relacji z brukbeta jeszcze nie zamieścili???
Dziwny wywiad
awaria Napisał(a):
> Terazbaran.pl a więc wszystko jasne ,
>
On tak rozmawia ze wszystkimi :)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7406&x=0 http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/09/13/arkadiusz-radomski-ja-nie-bede-sie-tlumaczyl/
Nie lubię chłopa za te wywiady. Może grać słabo, nie być w formie ale on uważa, że gra świetnie i nawet nie przeprosi tak jak Ślusarski!
Ostani wywiad z Radomskim mnie załamał, gościu dla mnie nie jest kapitanem. Jest poprostu gościem, któremu kazano być kapitanem. Ulo powinien innego szukać, moze Ślusarski, no niewiem.
fenix Napisał(a):
> Ostani wywiad z Radomskim mnie załamał, gościu
> dla mnie nie jest kapitanem. Jest poprostu
> gościem, któremu kazano być kapitanem. Ulo
> powinien innego szukać, moze Ślusarski, no
> niewiem.
Nie wiem, ale skoro gość z marszu "obcy" zostaje kapitanem to świadczy tylko o skłóceniu drużyny...
Bardzo mocnym skoro nie potrafili spośród siebie wybrac kapitana.
Kończ Waść, wstydu oszczędź!
z wszystkich tych transferów najbardziej cieszyłem sie zRadomskiego, bo myślalem ze WRESZCIE BEDZIE SPOKOJ, MADROŚĆ I STABILNOŚĆ w tyłach i bezlitosne czyszczenie. po tych kilku meczach panie Arku masz pan u mnie reputację juniora co się ma dopiero ograć, ajeszcze ten wywiad...z najbardziej wyczekiwanego transferu wyszedł gościu - 1 od dawna piłkarz Pasów- którego po prostu nie lubie. zycie jest piękne.
Bambusfeld obrażasz juniorów nie jeden dużo lepiej zagrałby niż Radomski bo włożyłby w to serce i ambicje która wyzwala wolę walki a u Radomskiego a nie serca ani walki a kasa duża.
Najbardziej razi brak umiejętnego przyjęcia (zasłużonej oczywiście) krytyki. Zawodnik z takim doświadczeniem, a co dopiero kapitan zespołu, nie ma prawa się tak zachowywać. Naburmuszony gwiazdorek... Zdecydowanie największy niewypał ostatniego okna transferowego.
Wyglada na to, że gość wyjeżdżał z Polski bodaj 16 lat temu i myślał, że poziom polskiej ligi jest nadal żałosny. Myślał, że popowrocie z Holandii, bez specjalnego wysiłku zostanie gwiazdą, a tu sie okazuje, że ta liga holenderska nie jest wiele lepsza (o ile w ogóle) od polskiej. I Gość przeżywa przykre rozczarowanie, rozczarowując przy okazji nas wszystkich. AREK WEŹ SIĘ W GARŚĆ I POKAŻ WRESZCIE ILE JESTEŚ WART, ALBO MIEJ HONOR I ODEJDŹ JAK MURAWSKI.
Osobiście wolałbym byś się przebudził.
Czemu piszesz "nadal"? W 1994 roku poziom był dużo wyższy, tylko opakowanie nie tak profesjonalne, jak teraz.
A na jakiej podstawie twierdzisz, że wtedy był wyższy poziom? Tego w zasadzie nie da się porównać, niby 2 razy w lidze mistrzów, ale wtedy były inne zasady kwalifikacji. Zdecydowanie wyższy był natomiast poziom drukowania meczów:). Generalnie tego się nie da porównać, bo i na zachodzie był inny poziom w związku z ograniczeniami w zatrudnianiu cudzoziemców. Tak czy inaczej nnie ma co dyskutować na ten temat bo to offtopic. Generalnie chciałem zasugerować, że wygląda na to, że Radomski myślał, że w Polsce jest niższy poziom, albo po porostu chciał Cracovię naciągnąć na emeryturkę.
leszeczek Napisał(a):
> Generalnie chciałem zasugerować,
> że wygląda na to, że Radomski myślał, że w
> Polsce jest niższy poziom, albo po porostu
> chciał Cracovię naciągnąć na emeryturkę.
I tu zgadzam się co do słowa. Reszta na priv.
WYNOCHA_WYNOCHA !!!A zasadzie sp........
7 dni później
Wreszcie na poziomie godnym gry w Naszych barwach!!!!!!
Tak masz grac i walczyc jak dzis!!!
Ogolnie caly srodek zasluguje na pochwale!!!
Po meczowej analizie futbolnews wybrany piłkarzem meczu:)
Dziś zagrał nieźle -tak jak od niego oczekują ludzie i wreszcie walecznie i nieustępliwie.
Jedyny - spreparował w 2 połowie 2 wolne dal Arki blisko naszego pola karnego.
Ze skrajności w skrajność... :)
Mamy piękne święto, więc se daruję :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)