pasy22 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I wrzucił na luz i był sobą . Wkręcił na
> dzisiejszej debacie Bronisława drugie imię
> Marysia w fotel.
Tak samo jak w pierwszej debacie.....Puknij się w główkę.
-
-
Prawybory Prezydenckie Forumowiczów Cracovii 2010 - II tura
Jestem pewien że zapoznałeś się z poprzednią wersją
Nie zapoznałem się,nie masz odwagi że zmieniasz swoje wpisy?
A nie wiedzialem/widzialem...
Posiadacz kota i mamy skopal tylek bezplciowemu posiadaczowi tlustej zony? Spoko, smierc politycznym nudziarzom:)
Jesli tak bylo rzeczywiscie to graty dla nowego, najbardziej ograniczonego, ale jednak nowego Prezia Polski! Do boju Jacku-jakos to przezyje:)
PS. Tylko jedna prosba, stala, bez beki: oszczedz ku fa dobranocki:) Mis Uszatek nie byl UB-ekiem i nie maczal palcow (bo ma pluszowe lapy) w katastrofie smolenskiej:)
Transkrypcja (bo kopipwanie jest nudne): Ooooooooooooooo de "Szans Elizeeeeeee", czyli "Żem su sa Franse", uderzamy juz malo politycznie, bo szykuja sie chyba ze 4 pietra (wiadomo czego...:) Fajny jest ten belkot:) "Orewuar"...
pierwsze starcie ze wskazaniem na Bronka
dzisiejsze zdecydowanie dla Jarka
wynik z dwóch - wskazanie Jarka
(nokaut z wyliczanką głosowań Bronka)
W Polsat News powiedzieli właśnie, że pod studiem TVP na kandytatów czekało 5 manifestacji w tym jedna kibiców piłkarskich. Ktoś wie co to za kibice i czego właściwie tam chcieli?
Legia przeciwko ITI
Twixx jak Cię lubię ale jedziesz non stop na tej samej płycie , nudne to już.
4 lipca siedzę w domu , kampania żałosna , obaj kandydaci rzucają propozycjami zmian na które jako prezydenci będą mieli prawie zerowy wpływ .
AWB: skoro nawet Zabojady na piep rzaja sie z naszego nowego Prezia, to czemu mam byc smutny:)
I zeby nie bylo: tylko browar, tylko holenderski, nie pije tych sikow z winorosli (bez wzgledu na cene butelki smierdza tak samo:)
PS. AWB: nie zmieniaj postu! Ja sie nie obrazam za mocne slowa, przedtem bylo konkretniej, teraz rozmyles:)
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/36039
Jarek Kaczyński (M. Jurek)
Jarek Kaczyński (JKM)
Trzeba przyłączyć się do obozu zwycięzców.
Jarosław Kaczyński.
Nie byłem przekonany specjalnie do niego ale strasznie mnie wkurwia Komorowski i jego banda, którzy pierdolą o zgodzie, a prowokują na każdym kroku. Dodatkowo PO ma w dupie kibiców. Mam nadzieje, że skończy się jak podczas ostatnich wyborów i niespodziewanie wbrew wcześniejszym sondażom wygra kandydat PISu.
Jarosław Odmieniony Kaczyński ( twuuu Bronisław Komorowski )
Dzięki osobistemu bohaterstwu i niebywałej wręcz prawdomówności prezesa-premiera-przyszłego-prezydenta Jarosława Odmienionego-Kaczyńskiego, na jaw wychodzi przez lata skrzętnie ukrywana przez przestępczy reżim okupacyjny porażająca prawda, że prześladowany w ostatnich latach życia przez cynicznych liberalnych siepaczy wybitny działacz lewicowy starszego pokolenia, Edward Gierek, miał "zdrowe ambicje [...] nawet dalej idące, takie mocarstwowe" i "chciał uczynić z Polski kraj ważny [...], co było bardzo dobrą stroną jego działania, jego osobowości, jego poglądów, wskazującą na to, że był komunistycznym, ale jednak patriotą"
ok. - podliczył ktoś nasze forumowe głosowanie ? Ciekawi mnie ;)
A.W.B. Napisał(a):
> 4 lipca siedzę w domu , kampania żałosna , obaj
> kandydaci rzucają propozycjami zmian na które
> jako prezydenci będą mieli prawie zerowy wpływ
> .
Co do propozycji zmian, niestety racja. Jednak taki durny system mamy i w zasadzie naprawdę cięzko mieć o to wielkie pretensje do kandydatów...
Jednak uważam, że należy na to patrzeć z punktu widzenia innego trochę: prezydent moze zrobić pewne rzeczy (czy też powstrzymać pewne rzeczy) i w wielu sprawach reprezentować interes Polski. Gdyby w drugiej turze startowali Kwaśniewski z Lepperem, poszedłbym i oddał głos nieważny (alebo nie poszedł). Tu jest jednak dla mnie skrajnie inna sytuacja. Po tym, co widziałem i przy tym, co wiem, biorąc pod uwagę "poprawke medialną" (chodzi o to, co widzieluiśmy w TV o Lechu i Marii Kaczyńskich PO katastrofie w porównaniu z tym co PRZED) dla mnie jest ewidentne, ze w interesie Polski jest, by prezydentem nie był Komorowski, w sytuacji gdy może być nim Kaczyński. Pisałem wyżej czemu.
to byli kibice Cracovii protestować przeciwko Wiśle K.
Miażdżące zwycięstwo "mniejszego zła" :)
52:26 dla Kaczyńskiego.
Na szybko i bez wnikania co np. znaczy K!@#$%ski :D
z tym, że 52+26=78, niech ktoś poda ilu jest użytkowników forum aktywnych w tym roku - będzie frekwencja
sterby Napisał(a):
> Miażdżące zwycięstwo "mniejszego zła" :)
>
> 52:26 dla Kaczyńskiego.
Forumowa frekwencja bardzo niska. Badanie niereprezentatywne.
Co do prawdziwych wyborów - głos to głos, niezależnie czy wykrzyczany, wyszczekany czy li tylko wyszeptany.
Kaczynski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)