Mam nadziej, że na tyle się wzmocnicie i nie będziecie musieli drżeć o nic w przyszłym sezonie :)
-
-
DALIŚMY MP LECHOWI I UTRZYMALIŚMY ARKĘ :)
w przyszłym sezonie, to Was lejemy, bo to my zdobędziemy MP :)
dla mnie sprawa jest prosta - Lech SAM wywalczył mistrza,Arka SAMA się utrzymała,a w tamtym sezonie Cracovia SAMA spadła (no może przy drobnej pomocy Piasta)...tyle
I przy pomocy sędziów !!!
del
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nesta Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Leesior Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Liczę na rewanż ze strony tych klubów.
> >
> >
> > od Lecha bym sie nie spodziewal
> > Arka bardziej docenia pomoc i ta przyjazn
>
>
> co racja, to racja, wystarczy poczytać forum Arki
> po dzisiejszym meczu i porównać z forum Lecha po
> meczu derbowym ;)
No jasne, bo dla dzieci neo jak ktoś nie napisze w cyberświecie czegoś, to dupa zbita. Istnieje inny świat, realny, w którym nie raz w tym sezonie z Cracovią się bawiliśmy.
Ze tak spytam, jakiej to wdzięczności od nas oczekujesz i czego w zamian?
Wzamian oczekujemy awansu do Ligi Mistrzów i pieknych, emocjonujących, niezapomnianych meczów w niej!!! :D
Ciężko będzie, ale myślę, że grupę LE da się osiągnąć. Wszystko ponad to uznam osobiście za sukces. Przynajmniej na ten stan osobowy (bez Lewego) jaki obecnie posiadamy.
To Wasza ostatnia szansa na LM, w przyszłym roku my zdobywamy Mistrzostwo i próbujemy zawalczyć o elitę! :D
Witam jestem 28letnim kibicem z Poznania.
Chcialbym wam w imieniu Poznanskich kibicow serdecznie podziekowac za walke do konca w meczu z wisla jak rowniez za to ze pomogliscie utrzymac sie areczce.wielki uklon w waszym kierunu.pozdrowienia z Poznania.
To jest całkowity paradoks. Pamiętacie rok ubiegły? Ostatni mecz Lech-Cracovia 2:2, po meczu obydwie drużyny załamane. Kolejorz nie zdobył mistrza, my spadliśmy. Teraz ostatnie sekundy meczów Lech strzela na 2:1 z Ruchem, my zdobywamy gola z Wisłą i zapewniamy sobie utrzymanie, dając przy tym Lechowi mistrza Polski. W obu obozach euforia, jakże odmienne nastroje niż przed rokiem. Niesamowite, sport jest piękny :)
CRACOVIO !!!!!! WIELKIE DZIĘKI ZA WSPARCIE W MECZU Z MILICJANTAMI.WIELKI SZACUN.ZAWSZE WAS SZANOWAŁEM,POZDRAWIAM !!!!
BRACI SIĘ NIE TRACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielkie podziękowanie znad morza..
Piszecie tu różne rzeczy,ale my wiemy,że bez Was już by nas w lidze nie było..
Mam nadzieję,że kiedyś my Wam pomożemy..
KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!!
ARKA GDYNIA-CRACOVIA!!!
KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
WIELKIE PODZIĘKOWANIE DLA CRACOVII!!!
KOLEJORZ POZDRAWIA!!!
MIŁOŚĆ WIARA WALKA!!! LECH CRACOVIA ARKA!!!
LECH ARECZKA CRACOVIA
JESZCZE RAZ DZIĘKI!!! BRACI SIĘ NIE TRACI!!!
[b]M I S T R Z !!! M I S T R Z !!! K O L E J O R Z !!![/b]
KOLEJORZ POZDRAWIA CRACOVIE I ARECZKE!!!
W Gdyni wiszą nam kontener wódki a w Poznaniu 2 kilo koksu. HEHEHE!!!!
Panowie skończmy juz z tym, wszyscy są zadowoleni !!!
to ja wole do Poznania
koziołek Napisał(a):
> Jakoś do Polonii nikt nie
> ma pretensji a bramkę przecież zdobyli po
> ewidentnym faulu na jakimś Waszym piłkarzu.
Dlaczego nikt? Ja mam.
Zwłaszcza do sędziego, że tego nie odgwizdał
i do piłkarza Łukasza S., który ewidentnie faulował celowo, nie przypadkowo, i potem "pociągnął" bramkową akcję.
I uważam, że tym samym Łukasz S. mocno podważył swoje zasługi dla Cracovii, w której grał długo.
Nie mam pretensji, że grają potem gdzie indziej dobrze, taki zawód.
Nie oczekuje, że nie będą się cieszyć ze strzelonej bramki jak Giza, bo do tego trzeba mieć superklasę.
Ale bardoz mi się nei podoba, jak grają przeciw nam [b]nieczysto[/b].
> Tak samo spadek Cracovii to nie wina piłkarzy
> Lecha a już tym bardziej Naszych kibiców. Na
> wszystko składa się cały sezon, fakt mieliście
> mniej szczęścia do sędziów w zeszłym sezonie
> (w tym w meczu z Nami) i generalnie mieliście
> więcej niekorzystnych decyzji ale ciągłe
> wypominanie nam tego raczej jest dziwne i
> strasznie mnie irytuje.
Nie mam żadnych pretensji do Lecha. Uważam że grać należy czysto, i należy grać, niezależnie od tego komu to pomaga/szkodzi. Inaczej będzie paranoja.
Lech grał i miał grać.
Skandalem jest że obie bramki dla Lecha padły ze spalonych. I o to należy mieć do sędziego (liniowego) mocne pretensje.
I ewidentnym skandalem jest podkładanie sie (widoczne nad wyraz) przez Pisata - Lechii, teraz oddane. To jest absolutna paranoja. I za to zostali słusznie pokarani.
A dla Cracovii (i Śląska) brawa za granie do końca.
Gdyby Piast wtedy grał fair, nei byłoby całych cyrków ze spadkiem Cracovii. Bo mało kto dziś pamięta że takei były przekręty innych. Mało kto pamięta że sporo punktów nam zabrali sędziowie (błędnymi decyzjami POD KONIEC MECZU, gdy poprawna decyzja ewidentnie zmieniłaby wynik). To, że Komisja Ligi podjęła decyzję o licencji nei wiedząc kto na tym skorzysta. A na róznych forach ludzie nazywający sie "Łodzianin" "ŁKS" wciąż wypisują jak to wredna Cracovia załatwiła sobie przy zielonym stoliku spadek ŁKS. Nie chcąc pamiętać, że właśnie przez ten zielony stolik Cracovia znalazła sie na tym miejscu, a ŁKS załatwił się sam.
Masz rację. Z tymże pojedyncze głosy giną w bagnie innych postów i ogólny wydźwięk był jaki był. Przykładem pewien temat, który mam nadzieję nigdy się już nie pojawi :)
Nawet Dementor nie odpisał mi rok temu na długiego smsa w tej sprawie :P
nie ja Napisał(a):
> to ja wole do Poznania
Tak ale przez pomorze :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)