OK nie śmije. :)
-
-
Mariusz Jop - dziękujemy!
Dzięki, jesteś WIELKI! Proponuję zrobić vlepki ze zdjęciem Jopa i z podziękowaniem;]!
a tak szczerze polubieliście Mariusza Jopa ponadto że jest Wiślakiem po tym co wczoraj zrobił dla nas ;dd ?haha
Maniek było oki ;)
Poznań Pamięta, Mariusz Jop Na Prezydenta!
:P
http://www.facebook.com/group.php?gid=118330891534744 :D
Jedenastka kolejki Mariuszu ci się należy dziękujemy !!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> OK nie śmije. :)
:) wybacz - popiłem ze szczęścia :)
całe życie myślałem że pisze się lob a nie .......................jop
Dozywotni karnet na Pasy dla niego:)
Chciał dobrze a wyszło fantastycznie:D . Co prawda musi teraz zmienić klub ale angaż w Poznaniu albo u nas ma gwarantowany :D
No ja nie wiem, a jak w ramach rewanżu jopnie naszego bramkarza? ;P
Filipiak już rozwiał wszelkie spekulacje i powiedział, że Jopa nie kupi:)
"Grecja ma Ateny,
Wisła Jopa w składzie ma,
A my mamy Lecha,
który Mistrza Polski ma!" :)
Takie pociągowe rymowanie :)
P.S. Dobra, już przestaję się pastwić bo to ewidentnie pech. Każdemu może się zdarzyć.
Może do Zarządu go zatrudni zamiast Kuby? :} Jakby nie było to Mariuszek nam utrzymanie załatwił...:)
p.s.
Bredzę ze szczęścia ! :)
Pech nie pech. W Sosnowcu też, choć mnie spektakularnie pomógł nam zdobyć bramkę:)
Co tu dużo mówić - ma gość jaja:)
Jop wie co to tradycja wie również co to Cracovia i szacunek dla niej.MARIUSZ !!!
Jak bym Cię Przyjacielu nie znał to pomyślałbym, że forumowy mariusz to ...Jop :)
Na zawsze Jop u mnie ma wielki szacunek za odwagę to co zrobił dla Cracovii mając tą niebieską szmatę na sobie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)