Interesuje mnie link do wywiadu z Klichem po meczu, oraz końcówka transmisji radiowej.
Będę niezmiernie wdzięczny.
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 11 maja 19:00 [WIKTORIA]
Tak swoją drogą to fajnie musieli się czuć partyzanci (bo zapewne kilku było) w końcówce, kiedy zapewne ściskali się z pasiakami. Zaznaczam, że w drugą stronę to nie działa, bo u nas to było ewentualnie w nieświadomości zupełnej.
dobry Mercedes - 250 000 zł.
jacht - 5 000 000 zł.
wartość złota w Fort Knox - 203 000 000 000 $
wczorajsze derby - bezcenne
Kilka fajnych wpisów z tamtego forum:
Przed meczem:
Jesteśmy sto razy lepsi pod każdym względem !!! mamy wyjść z pianą na pysku i nie oddychać tylko charczeć z woli walki. Mamy ich zmieść jeszcze w szatni ! niech spojrzą nam w oczy i niech ugną im się kolana po tym co zobaczą. Sama temperatura gniewu jaki w nas wzrastał po ostatnich derbach niech im wybije z głowy cokolwiek. [...] Mają ich zmieść z boiska, doprowadzić do bezradnej rozpaczy.
A gdy tak nastawieni wyjdą do tego meczu, kto ma serce w pasy- zapłacze w tym dniu krwawymi łzami.
Autorzy postów typu "nie wiem czy wygramy" powinni być banowani z miejsca.
To jest mecz, w którym nie można pytać się czy wygramy ale iloma bramkami.
Najważniejsze jest dokopać im tak żeby jeszcze w 1 lidze nie mogli chodzić!
------------------------
Po meczu, wśród wielu pięknych, najlepszy był ten:
Hives 4, 20.52
****aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
depesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Na koniec jeszcze male nawiazanie do linku
> zamieszczonego przez Marcina - cytat z forum
> Wisły wpisany pol godziny przed wczorajszym
> meczem:
>
> jeszcze Jop strzeli... i bedziecie mowic... Jop Go
> Kochom xD
>
> LOL
>
> Kolega Jop chyba zostanie demotywatorem roku :D
i Jop strzelił :D haha !
przy ostatniej akcji Sobolewski fauluje w polu karnym.
No i jeszcze ładny komentarz z Gazety Krakowskiej:
"Obrazków, które oglądaliśmy tuż po bramce dla gospodarzy, przed meczem nie odmalowałby bodaj nikt. Załamani wiślacy leżeli na trawie, a zawodnicy "Pasów" z radości tańczyli wśród nich razem z kibicami. Akompaniowali im policjanci na broni gładkolufowej, próbujący okiełznać trzystu fanów Wisły, wyrywających krzesełka."
Sam bym tego lepiej nie ujął:)
gdyby Matejko zyl, namalowalby taka Panorame...
Tyle lat upokorzeń, a tu tak wspaniała chwila. Kolegi nigdy w życiu nie uściskałem tak mocno.
Do rzeczy;
Byłem zgnębiony informacjami / pismaki i niestety w większości forumowicze/ ,że na psiarnię
ustawienie będzie w sposób tradycyjny ,czyli na dwóch napastników.
Najbardziej / genialne/ proste rozwiązanie było kluczem do euforii ,czyli granie na trzech
środkowych. Był to klucz, że psiarnia się nie rozbrykała,co przed meczem mnie tak bardzo
męczyło.
Tutaj jest odpowiedż w stronę malkontentów w temacie ; Lenczyk; Proste i skuteczne.
Tak podniosła chwila,że nie przystaje na rozbiórkę, czyli analizę.
pozdrawiam
Heh ogladalem ten mecz w TV, z dwoma wislakami:) ich miny w 93 minucie meczu - BEZCENNE
Arka wygrywa 2:1
Polonia wygrywa w derbach Warszawy 1:0
Lech wygrywa 2:1 w walce o mistrzostwo, strzelając bramkę w doliczonym czasie...
[b]Cracovia remisuje derby, okoliczności wszystkim znane, zostajemy w lidze, GTS ma po mistrzu...[/b]
11.05.2010: Piękne jest życie kibica Pasów...
P.s. 12.05.2010 życie nadal jest piękne... ;)
A partyzantów kilku na pewno było. Jeden podobno stracił ząb na sektorze bo chyba ktoś niedaleko się dowiedział za kim jest.
Krótko: Cracovio, Pyry dziękują!
No i Mariuszowi też oczywista;)
Santo;
Co Ty na to.
Dołozyć kostka.i
pływaamy w miodzie
Jeśli wybryk,to
podnieta,dla zasad
i dalej-wytrwałości.
a wracając jeszcze do takiego wątku : Christow gdzie masz swoją wielką wisłe ?
K_tomas_S Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a wracając jeszcze do takiego wątku : Christow
> gdzie masz swoją wielką wisłe ?
AAA!!! :D Wlasnie:D Dobrze że mi przypomniałeś:D Skoro jednak o tym mowa to Christow powiedział że będzie grał tylko w wielkich klubach, dlatego w wiśle nie gra;)
Mam nadzieje że ten sezon był kamieniem milowym i losy drużyn Krakowskiej i opatkowickiej się teraz odwrócą!
Warto oglądnąć
[url=http://www.youtube.com/watch?v=llR8NafXp8k]http://www.youtube.com/watch?v=llR8NafXp8k[/url]
;)
CRACOVIA PANY !
W RMF FM mówili, iż policja sprawdza z monitroingu, kto wbiegł na stadion po gwizdku...
Ciekawe, jaka kara za to nas czeka?
Zamknięcie stadionu Hutnika do końca rozgrywek:)
Nas nic!
to pieski robiły burdel i to oni muszą dostać mecze bez kibiców!
[b][size=large][url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2010-05-11_Cracovia_-_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_1:1][color=#0033CC]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/url][/size][/b]
Troche nieostre, uchwycone z boku ale jakże odmienne te spojrzenia :) - http://www.wikipasy.pl/Plik:2010-05-11_Cracovia_-_Wis%C5%82a_81.jpg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)