Ja sie zastanawiam czym w tym meczu, poza wysokoscia, wyróznił sie Wasiluk?? Gosc jest taki dretwy, ze to przechodzi ludzkie pojecie. Tupalski po 5 min gry, łapie glupia kartke za dyskusje bez sensu, skoro faulowal. To jest jakis kretynizm. Polczak, mam wrazenie ze chcial zejsc z boiska, bo lada moment strzelilby samoboja, zreszta po meczu z Ruchem, zamykam oczy jak ma on miec pilke. To mam byc blok defensywny? Oni sie wlasnych cieni boja!
Panie Lenczyk, utrzymaj nas jakkolwiek, chocby juniorami, po sezonie 2/3 I-ej druzyny na bruk! Za dobrze im u nas, ot co!
PS Za takie pieniadze i odpowiednie przygotowanie przedsezonowe, ze 3 lepsze obrony mozna sklecic z kibicow Pasow!
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia ( 9 kwietnia, 17:45 ) Ten mecz musimy wygrać !!!!
Taktyka się prawie sprawdziła! Była dość prosta, uśpić przeciwnika, kibiców, komentatorów kiepską grą żeby w końcówce uderzyć. Problem w tym że Suvorov musiał wejść już w pierwszej połowie i taktyka padła;)
tomek1906 a o czym Ty opowiadasz? Graliśmy dramatycznie i przed kontuzją Golińskiego jak i po niej. Nie oddaliśmy strzału na bramkę w pierwszej połowie i z Golińskim i bez niego.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tomek1906 a o czym Ty opowiadasz? Graliśmy
> dramatycznie i przed kontuzją Golińskiego jak i
> po niej. Nie oddaliśmy strzału na bramkę w
> pierwszej połowie i z Golińskim i bez niego.
nie widziałeś strzału na bramkę?
bez komentarza
Co do transparentu:
ODDAJCIE SWE SERCE, ODDAJCIE SWE ZDROWIE
KU CHWALE CRACOVII NIE MYŚLCIE O $OBIE
[quote=tomek1906]
> nie widziałeś strzału na bramkę?
> bez komentarza
[/quote]
słusznie, ze bez komentarza, bo w pierwszej polowie nie oddalismy strzału
tak tylko że ja pisałem o drugiej połowie - wtedy kiedy nie było już Goliny
ogladalem przed chcwila powtorke i powiem szczeze ze druga polowa clakiem niezle wygladala... hmm... tz. nie zachwycam sie ale tragicznie nie bylo.
Ja mam tylko nadzieję, że ten mecz z Lubinem to taki prognostyk, jak mecz z Bełchatowem w poprzedniej rundzie. Po nim była naprawdę świetna seria.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)