Nie zawracajcie sobie głowy wpisami Slapiego , to jakiś internetowy oszołom , który swego czasu jojczał na tym forum , że jesteśmy od 50 lat gorsi we wszystkim od GTS-u .
-
-
A może zaczniecie budować atmosferę walki o utrzymanie?
A.W.B. no mi mialem racje ze jestesmy 50 lat za nimi bo oni przynajmniej graja w takich koszulkach jakich chca .. u nas nawet tego nie udalo sie zalatwic chodz bylo na to prawie pol roku .. zreszta przykladow jest sporo, nie mieszajmy w to rzeki :)
a to ze mam inna zdanie niz Ty to nie znaczy ze jestem "internetowym oszolomem" :)
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie zawracajcie sobie głowy wpisami Slapiego ,
> to jakiś internetowy oszołom , który swego
> czasu jojczał na tym forum , że jesteśmy od 50
> lat gorsi we wszystkim od GTS-u .
Dobrze to wszystko ująłeś w 1 zadniu... Slapi nie możesz być ciągle na nie !
już mi przeszła złość - jestem z kopaczami całym sercem przy następnych meczach ! Wierzę głęboko w remis w Lubinie, pokonanie Odry, pokonanie Bytomian, ponowne zwyciętwo z Bełchatowem, zwyciestwo w Derbach. Ślusar - jestem z Wami !
Stać Was na duzą lepszą grę przy tym trenerze......
ja w ogóle nie rozumiem czemu reagujecie na takie wpisy jak Slapiego! Nie ma potrzeby pyskować z tego powodu!
Każdy może mieć swoje zdanie - może, może się wypiąć na Cracovię i nie chodzić na mecze - może, zrozumcie nam na stadionie bez każdego kibica, który jest drużyną tylko wtedy kiedy są sukcesy jest lepiej! i doping lepszy i atmosfera fajniejsza, i nikt Cię nie opierdala żebyś siadał bo on łaskawie przyszedł raz na rok na mecz i chce siedzieć i tylko mu popcornu brakuje!
Nie podoba się to nie chodzić i tyle, ja będę nawet jak kurwa zlecimy do A klasy, wtedy też będę!
CRACOVIA TO MY!!
Kibicuję Pasom od 1959 roku , przebyłem cała tą ciernistą drogę , aż do IV ligi , wszystkie /nieliczne/wzlotyi jakże częste upadki ale barw nigdy nie zmienię - na dobre i na złe TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cały stadion na Piaście,Odrze,Koronie ,Zagłębiu a u nas 2 tys. !!! Wielu znajomych deklaruje sympatie do Pasów ale....ciągle cos stoi na przeszkodzie żeby dotarli na stadion i wsparli swoim dopingiem Cracovie.Bilety mamy tanie,do Huty duzo bliżej niż do Sosnowca ale albo godzina nie ta,albo pogoda nie ta albo lepiej widac przed TV.A potem każdy chce krzyczeć ''każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie''.Tak,widac właśnie na trybunach jak ''rządzi'' i potem jesteśmy pośmiewiskiem nie tylko w Krakowie .
2 tys.? Gdzie miałeś ostatnio 2 tysiące ludzi? Jeśli jesteś piotrek67 pośmiewiskiem, to żal mi Ciebie.
Od lat zaniża się nam w gazetach, na portalach itd. frekwencje. Nie wiem czemu, ale takie są fakty. W tym roku byłem na dwóch meczach z Koroną i Ruchem i myślę że frekwencja była w granicach 4-4,5tys. Stadion Hutnika jest dość specyficzny, taki trochę "rozwalony" i ma się wrażenie że ludzi jest mniej niż jest ich rzeczywiście bo jakoś tak to na tym stadionie się rozłazi. Zresztą na Kałuży pamiętam jak chodziło pod koniec kadencji Doktora (w moim odczuciu) ok.3,5-4tys. a w gazetach pisało 2-3tys.
Ciesze sie bardzo że jestescie zadowoleni z frekwencji i dopingu na meczach mojej Cracovii, szczególnie kolega rmszar, ja jednak wstydze sie tak powalającej ilości kibiców na meczach drużyny co by nie mówić ekstraklasowej i walczącej o utrzymanie w lidze .Bijemy pod tym względem zarówno w Sosnowcu/bardzo dobry dojazd / jak i na Hutniku całą nasza ligę.Gratuluje koledze rmszar dobrego samopoczucia radziłbym jednak spojrzec na statystyki na stronie ekstraklasy.I jakby nie liczyć to jest nas dużo,dużo za mało a z Jagiellonią to sorry ale nie jestem pewien czy było nawet 2,000.ośób. Chodziłem na Pasy w 3 lidze,chodze teraz i będe chodził na wszystkie mecze Cracovii obojetnie w której lidze bedziemy grali a nie tylko jak większośc, wtedy gdy drużynie ''idzie'' ,jest ładna pogoda ,odpowiednia godzina /tylko jaka?/,tanie bilety itd.
Kto ma chodzić ten chodzi. Prawda jest taka, że przy obecnej grze lepszej frekwencji nie wyciśniemy.
Ja nie jestem zadowolony z frekwencji na meczach Cracovii, ale co się dziwić przy takiej grze jak ostatnio? Co się dziwić skoro klub jest zarządzany tak a nie inaczej i nie przyciąga nowych kibiców. 4-5tys. to jest optymalna liczba przy obecnej sytuacji, czyli gra w Hucie, i gra taka na takim żenującym poziomie. Jeśli chodzi o Sosnowiec to sprawa jest inna, bo to 2h dojazdu do Sosnowca, 2h powrót, 2h mecz czyli schodzi pół dnia a nie każdy ma tyle czasu.
Nie mam dobrego samopoczucia, ale staram się nie pieprzyć bez sensu na tym forum. Tak się składa, że na meczu z Jagiellonią byłem na każdym sektorze i na moje kaprawe oko było więcej niż 2 tysiące, o których piszesz.
Przy okazji ja swoich znajomych w większości na meczach widzę. A Ty?
Sorry masz rację , skoro rzeczywiście byłeś na każdym sektorze to mogło być ponad 2 tysiące:) i jest to powód do dumy -jesteśmy najlepsi zarówno pod wzgledem frekwencji jak i dopingu .Przy tak licznej publiczności i oszałamiającym dopingu Cracovia na pewno bedzie lepiej grała-ale skoro piszesz że pieprze bez sensu to odpuszczam ten temat.Szkoda tylko że nie rozumiesz o co mi chodzi-a chodzi mi tylko i wyłącznie o CRACOVIE i Jej wizerunek na zewnątrz .A co do znajomych to zarówno na mecze w Sosnowcu/45 min.autem/ jak i teraz na Hutniku ściągnąłem kilka NOWYCH osób.Bez odbioru.
piotrek67 ma racje .."jak Cie pisza tak Cie widza " chcialo by sie powiedziec ;] Ty wiesz ile bylo osob na meczu ale ci ktorzy czytaja onet itp nie widza ;] Wiec brawa dla kogos kto zainterweniowal na interii o zmiane frekfencji bo niby nic ..ale w swiat liczby ida.
A problem z nowymi kibicami jest tak .. ze trzeba ich jakos zachecic do pojscia na mecz (bo zakladamy ze jesli jeszcze nie chodza to fanatykami nie sa ) a bloto, pogoda, kiczowata gra napewno ich nie zacheca. Zaraz pieprzenie ze lepsi prawdziwi kibice bla bla bla ...ale takie pikniki tez sa potrzebne (chodzby do robienia tych cyfr i nabijania mamony dla klubu)
Ja dalej wierze, ze jesli sie utrzymamy to dopiero sie zaczna jakies powazne zmiany organizacyjne, kadrowe itp bo przy takiej grze ...sam stadion tych 10 tys ludzi nie zwerbuje.
chłopie ty się nie martw jak przyciągnąć nowych, ty się martw o stan swojego umysłu - który pozwolił ci napisać na forum że się wypiąłeś na Cracovię i nie będziesz chodził na mecze bo kopacze grają kichę, a kwestie przyciągnięcia nowych zostaw tym, którzy są z Cracovią na dobre i na złe!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)