Dorze zawiedli dzis nasi piłkarze i to cholernie..
ale no nie przesadzajmy troche
miejmy nadzieje ze nastepny mecz wygramy..!!
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów, 27 III 2010 (sobota), godz. 17.00
Co qrwa może być gorzej 2 liga
Malu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mieszkam w Chorzowie w internacie ( na osiedlu
> gdzie jest pół PF ki ) gdzie wszyscy z
> wyjątkiem mnie dopingują Ruchowi ;)
> Założyłem się chyba z każdym , że PASY ten
> mecz zwyciężą no i jest dużo kaski do wygrania
> hah :))
>
>
no, to Ci wyszło :(
gibon931 Napisał(a):
> Jak się utrzymamy w ekstraklasie (bez degradacji
> innych zespolow) to bedzie cud...
Cud, naprawdę, bo zgodnie z regulaminem dwie drużyny muszą spaść. To żebyśmy nie spadli ani my, ani inne zespoły, istotnie należy rozpatrywać w kategoriach cudu.
tofi Napisał(a):
> Przygrywamy 0:2, a oni sobie chodzą po boisku.
> Naprawde nie ma ktoś tam krzyknąć, żeby oni
> ruszyli te du.py?
>
Krzyczeli, dość głośno, kibice. Ale oni chyba nie za bardzo posłuchali...
Najgorsze jest że nawet słabszym finansowo klubom udaje się jakoś sklecić drużyny które walczą a u nas zawsze jak w przechowalni prawie same piłkarskie niemoty którym piłka odskakuje nieodmiennie na 3 metry i po których nie widać aby im jakoś zależało na utrzymaniu ekstraklasy...
K23 Napisał(a):
> Ruch ma w nogach 120minut także chłopaki presing
>
> jeszcze raz presing fizycznie nie wytrzymają
> meczu.I w 85 minucie Radomatu na 1-0
>
> Nie no, w 85 minucie to ich dobije na 4:0
>
> Śniło mi się, że pojedziemy z ruchem 4:1 Oby
> się sprawdziło
>
> ale macie wyczucie do wyników nie ktorzy hehehe
> hehehe heheheh nie ma co
Widać, że Szanowny Pan debiutuje na forum. Pisać o takich "w klasycznym naszym forumowym stylu" komentarzach że chodzi o "wyczucie do wyników" może tylko jakiś nie znający forum człowiek wchodzący "z okazji".
Ale Kolega K23 popisał się błyskotliwością. hehehe heheheh nie ma co
[quote=Crabtree]
Ale Kolega K23 popisał się błyskotliwością
[/quote]
Bo K 23 to następca Kapitana Klossa J 23
(K to następna litera po J)
:D
Trochę humoru jest jak balsam po tym czym nas uraczyli zawodnicy...
są gdzies bramki ? dajcie linka , z góry dzięki
dobranoc koniec imprezy
Ustalmy fakty:
Dostajemy 4 bramy po prostych zagrywkach (2x prostopadłe podanie, raz centra i głowa, raz kiwka w polu karnym i swietny strzał)
Nic w tym co Ruch zagrał nie było jakościowo niedościgłego ani odkrywczego. Zrobili to jednak bardzo dobrze
To był prosty futbol ale ta prostota zagrana została w mega tempie i została bardzo dobrze wykonczona
Tak jak w pojedynku bokserów
Orest ogladajac Ruch w innych meczach rozlozyl ich gre na czynniki pierwsze.
Nasi obroncy wiedzieli co oni grają i jak prosto szukaja drogi do bramki.
Wiedzielismy jak bedą probowac tylko nikt nie przypuszczał ze cios bedzie taki mocny...
Fakty sa brutalne
Ruch ograł nas w zayebiscie prosty sposob
Znajac zalozenia ich gry nie potrafilismy sie temu przeciwstawic
bo bylismy na ich tle za wolni i slbsi pod kazdym wzgledem
Obawiam sie ze nie bylo ustawienia i nie bylo takich zmian ktore moglyby odwrocic losy tego meczu
Tyle
tu nie ma co winic pilkarzy ..widac bylo ta zlosc a raczej bezradnosc ..ale kiedy dziadek Orest sie ocknie !!!
z uporem mula gramy tym jednym (biednym ) Matusiakiem .. i co on ma tam zrobic ! Albo dajmy mu kogos do pomocy w tym ataku ..albo grajmy 1-5-5 (efekt bd taki sam tylko mnie goli stracimy ). Tupalski ..oczywiscie musial cos spier***lic bo nie byl by soba ;] Derbich ..rozwial wszystkie watpliwosci co do formy w jakiej jest :)
Ruch nas ZDEKLASOWAL .. mial 3 sytuacje i strzelil 4 bramki ..tak trzeba grac. Trzeba przyznac ze maja swietna ekipe :)
Nie ma co sie napalac ..narazie zagralismy z legia, Lechem, Korona,Arka i ruchem ---> 3 ptk to w tych spotkaniach niezly wynik, teraz powinno byc troche lzej :)
To co mnie uderzylo ..to to ze nasi nie wierza w siebie, piknie wychodzi zawodnik wystarczy zagrac kosa 30sto metrowego do skrzydla a ten sie zatrzymuje i wycofuje do tylu. WIecej wiary bo nie raz pokazywali ze umiejetnosci maja ! (no moze poza tupalskim ktorego miejsce jest w 1 lidze albo jeszcze nizej )
Druga połowa meczu z Arką i cały dzisiejszy mecz zdają się potwierdzać, że Mateusz Klich mimo młodego wieku stał się już de facto naszym podstawowym graczem. Na dzień dzisiejszy ta drużyna ma bez niego wielki kłopot.
Blady Niko nie gadaj glupot ! na boisku gra 11 pilkarzy ! brak jednego nie powinien byc zadna wymowka !!
Jak wypadl Slusarski tez musielismy sobie radzic .. a i ruch gral bez chodzby Niedzielana ;]
Ruch byl poprostu LEPSZY !! tyle !! Musimy zdobywac punkty ze sredniakami ..takimi jakimi i MY jestesmy !
trochę mi już przeszło, ale nie pamiętam, kiedy taki wściekły wyszedłem z meczu w 69 minucie po stracie 3 gola. Nawet błazenadę Rumcajsa wytrzymywałem, wytrzymywałem czasy "biedy" na Kałuży (wiedzialem, ze grają jak im się chce, za frytki) - dzisiaj nie zdzierżyłem :(
Slapi, ty piszesz o tym co być powinno, a ja tylko zwracam uwagę na fakt. Bez Klicha jest w tej chwili skokowa zmiana w jakości gry drużyny. Nie funkcjonuje środek, jest kompletny chaos. Z faktami się nie dyskutuje.
Blady Niko Napisał(a):
> Slapi, ty piszesz o tym co być powinno, a ja
> tylko zwracam uwagę na fakt. Bez Klicha jest w
> tej chwili skokowa zmiana w jakości gry drużyny.
> Nie funkcjonuje środek, jest kompletny chaos. Z
> faktami się nie dyskutuje.
Dokładnie tak. BN ma absolutną rację.
Choć nie sądzę byśmy z Klichem to wygrali :(
Też uważam, że BN ma rację. Gołym okiem widać brak Matiego...
BN, ale w tej drugiej linii nie grali amatorzy. Goliński,Baran,Pawlusiński, Szeliga czy Suworow to nie "ogórki" by tak łatwo oddać plac gry. Brak "kurczaka" Klicha był za bardzo widoczny na tle starych "kogutów"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)