Jak w temacie..... Dla przewietrzenia bo Rudi juz więcej nie wyciśnie...... Dzisiejsza porażka jest strasznie bolesna i nie zatrą tego wyniki osiągnięte w PK.....
-
-
Czy nie trzeba pomysleć o zmianie trenera?
napiszę krótko palnij się w łeb Vasago
Vasago strzel sobie baran(i)ka
Trener ma jeszcze waży kontrakt do 2011roku,final z Podhalem na pewno mu nie wyszedl i chwaly mu on nie przyniusl,ale wiecej zrobil dobrego niz zlego w Pasach !!!
Ja patrzęc po prostu przez pryzmat jego osiagnietych wyników w stosunku do mozliwości i zadowolenia z tych wyników kibiców, tj.... Wymieniam sukcesy i porażki:
=> SUKCESY: brązowy medal po wyeliminowaniu Podhala z półfinału (to była niespodzianka) 3 razy MP w finale z Tychami i ten półfinał PK (patrząc na nasz skład i organizację w klubie tak ogółem - nie są to wielkie osiągnięcia;
=> PORAŻKI: 2 razy z Podhalem niestety strasznie bolesne, tymbardziej, że byliśmy w obu przypadkach zdecydowanymi faworytami!!!
Reasumując: bilans ten jakos mi nie wychodzi na plus i tyle......
Rudolf Rohacek !!!!
Tyle w temacie! Dziękuję dobranoc.
E tam trenera wymieniać , a skąd w dobie oszczędności weźmiemy lepszego?
Rudolf jest zżyty , jest na wskroś pasiakiem, pewnie tez nie lubi przegrywać...
Mariana tylko bym się pozbył.........
Vasago wymienia 4 sukcesy i 2 porażki (przy czym ja bym polemizował z tym półfinałem z Podhalem, tam to było na styk, a ostatni mecz po karnych).
powtórzmy: 4 sukcesy, 2 porażki. a bilans nie wychodzi mu na plus. hehehe, puknij się w czółko, i ochłoń. wiem Vasago, żeś teraz w swoim żywiole, ale może jednak odpocznij od forum, prześpij się z tematem, bo bredzisz.
Z całym szacunkiem Vasago, ale Ty się musisz przewietrzyć bo trudno o większą głupotę w tym momencie.
W tym organizacyjnym bajzlu nowy trener po miesiącu by uciekł.
Tu by się przydał taki hokejowy Orest.
6 medali z rzędu! Rozumiesz? 6! SZEŚĆ! Mało Ci? Mało? Już tu pisałem: Popieprzyło się niektórym w główkach.
Vasago - napisze delikatnie tak - ROZPEDZ SIE Z CALEJ SILY - A SCIANA/MUR ZAWSZE SIE ZNAJDZIE !
Obśmiałem się jak norka! hahahaha
Vasago, pozwolę nie zgodzić się z Tobą :)
Rohacek jest bardzo dobrym trenerem i już!!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> E tam trenera wymieniać , a skąd w dobie
> oszczędności weźmiemy lepszego?
> Rudolf jest zżyty , jest na wskroś pasiakiem,
> pewnie tez nie lubi przegrywać...
> Mariana tylko bym się pozbył.........
No właśnie niestety Marian baaaardzo słabo grał w finałach . :(
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja patrzęc po prostu przez pryzmat jego
> osiagnietych wyników w stosunku do mozliwości i
> zadowolenia z tych wyników kibiców, tj....
(...)
> Reasumując: bilans ten jakos mi nie wychodzi na
> plus i tyle......
Vasago, jak tak patrzysz, to ty kup se okulary.
Ja pamiętam czasy jak walczyliśmy regularnie o utrzymanie. I jeszcze niedawno do tej ligi weszliśmy...
I co roku mamy medal...
To są, kuźwa, porażki?????
ja powiem: 6 sukcesów w lidze. + PK - duży sukces.
Na szczęście Filipiak to nie Cupiał :)
A ja sie zgodzę, że jego czas minął. Nic już dobrego nie będzie z tej drużyny. Żle przygotował zespół do Finału - i za to odpowiada tylko trener. Powinien się zająć szkoleniem młodzieży i ściągnięciem utalentowanych garczy do Cracovii. A nowy trener z dużym doświadczeniem może nauczy w końcu jak się zakłada zamek hokejowy w przewadze. Bo z całym szacunkiem do Rudolfa, ale od trzech lat nie widzę poprawy w tym elemencie gry. A z pierwszego zespołu odesłabym całą obronę do domu. Potrzebujemy nowego klasowego bramkarza i z pięciu bardzo solidnych obrońców. Nasi się odbijali od górali jak piłki... Tam grają chłopy jak dęby na obronie a nie takie kurduple jak u nas
no spokojnie, trener ma kontrakt i jest ok.
Wojasy miały dzień konia i tyle :)
Rohacek zostaje.
Oczywiście zawsze można.Tylko dlaczego(nie widzę żadnych rozsądnych argumentów) i po co(tu miejsce na krakowskie gadanie).
Vasago!!! weź sobie tabletki przeciwbólowe jak masz ból, a jak masz ból głowy to udaj się do psychiatry. Oczywiście, możesz mieć swoje zdanie, ale to co napisałeś jest tak głupie, że brak mi słów. Zastanów się co piszesz, bo ręce opadają.
Aki moze i cos w twojej wypowiedzi jest-ale ODSYLAM JA DO ZARZADU - ONI DECYDUJA NAD WZMOCNIENIAMI ! PAMIETAJ TO NIE DZIALKA NIESTETY NASZEGO TRENERA !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)