nie można zawsze zdobywać tytułu. nie trafilismy z formą, a oni tak, i tyle. to frustrujące, bo w sezonie zasadniczym laliśmy ich jak chcieliśmy, a teraz nie daje rady. co nasi są warci - to wiemy wszyscy, że wiele. a co oni? to się okaże jak się obsrają w pucharze kontynentalnym (bo - wybaczcie - ja już nie wierzę w odwrócenie losów finału).
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
Nawet jakby było sreberko, to zawsze jest sukces! Jeszcze takiego medalu nie mieliśmy. Ale ja i tak nadal wierzę!
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
Radson 100% poparcia!
Cracovia!!!
Czy wygrywasz czy nie....
Powinno być trzy wygrywasz , trzy nie. Trzy już żeśmy przegrali tera trzy wygrywamy i jest git.
Padaka, cienizna, bezradność, brak dokładności, post może być bardzo długi :/ Oby jutro i w kolejnych juz nie były potrzebne takie określenia.
Do boju Cracovio
Sory ale dla mnie srebro w tym roku i to jeszcze z Podhalem to klęska
Najgorsze ze Rohaczek jest bezradny jak malutkie dziecko i nic nie moze wymyslić,bo jakoś ciezko uwierzyć ze zapomnieliśmy jak sie gra w hokeja
ale jak przegramy 4 mecze pod rząd z Podhalem to będzie Mega obciach
Porażka nie plami. Styl tak. Fakt, że 17-letni żółtodziób objeżdża reprezentanta Polski jest wymowny. Niestety - drużyna jest bez formy, mułowata, nerwowa, jakby zgaszona. Każdy z naszych hokeistów gra w PO poniżej swoich możliwości. Wydawało się, że w III tercji już ich mamy (po strzeleniu gola na 3:2), że Podhale zaczyna oddychać rękawami, ale mimo to wyszli z chwilowej opresji z bramką na 4:2.
Dziś straciliśmy 2 bramki po nieudolnym strzelaniu z niebieskiej podczas założonego zamka. A mówiono, że od małego uczą młodych hokeistów, że strzelanie z niebieskiej w nadjeżdżającego z bliska przeciwnika to zarzewie kontry.
Pewnie są jakieś przesłanki ku temu by wierzyć, że PO powróci do Krakowa. Iskierka nadziei się tli. A bo to może nasi się "wkurzą", albo wreszcie Zborowski będzie miał słabszy dzień, albo nasze gwiazdy w drużynie się przebudzą... Jutro będą mrozić szampany w Nowym Targu i z tego przynajmniej powodu, aby lodówki dłużej były zapełnione - trzeba wygrać :) . Bo też i trochę głupio przegrać 4 mecze z rzędu w finale PO.
A z "rozliczaniem" sezonu należy poczekać na koniec finałów PO.
byłem w Nowym Targu, pojechałem specjalnie, dokonałem cudów żeby wejść, mecz widziałem, Podhale było 500% lepsze, tak bywa, jedne mecze wychodzą, inne nie, ten-słowami fanów Podhala które słyszałem na trybunach-wyszedł Szarotkom idealnie, najlepiej ze wszystkich, trudno, wierzę że jutro karta się odwróci, wierzę w Pasy, teraz stoję na stacji benzynowej za Rabka bo mi TIR wjechał w tylny błotnik i fani Podhala podjeżdżają tu gremialnie na zapiekanki i dra się Bójcie się chamy na misia Polski wracamy, no cóż, zasłużyli na tryumf dzisiaj, jutro Pasy do boju!
Jak się przygrywa po jakiejś wyrównanej w miarę walce to jeszcze idzie to przełknąć....Ale z takim graniem to nam się kurwa żaden medal nie należy.
Nie zachowujmy się jak kibice GTS po odpadnięciu z pucharów/braku MP. Nie zwalniajmy wszystkich po kolei, nie wyżywajmy się na zawodnikach i trenerach. Po latach sukcesów zapomnieliśmy że czasem się przegrywa, o czym my - kibice Cracovii powinniśmy doskonale wiedzieć.
Przyda się kubeł zimnej wody.
Houston mamy problem !
Chłopaki są rozbici i będzie wielką sztuką pozbierać ich do kupy.
Nadzieja umiera ostatnia.
Jutro i tak im najebie.my.
Mój wieczny optymizm kiedyś mnie zgubi.
Do boju CRACOVIA!!!!
JAZDA Z QRWAMI CRACOVIO!!! Dacie radę!! Połamcie im kije, kaski, kości i czaszki :)
To są zawodowi hokeiści z jednymi z najlepszych zarobków w Polsce i jakoś sobie poradzą bidulki.My zaś będziemy musieli znosić szyderstwa całego hokejowego światka który będzie nam tryumfalnie uświadamiał że armia najemników może być gówno warta....I że jak się nie ma porządnego szkolenia to itp. itd....Ciężki to będzie rok do zniesienia i srebrne medale nie będą tak błyszczeć jakby dajmy na to błyszczały dla takiego GKS Jastrzębie czy innego klubu :(
Nie chce nawet myśleć że te nowotarskei barany moga z moja kochaną Cracovią aż 4 razy z rzędu wygrać ,cos w drżuynie nie gra,czyzby Rudi sie wypalił???a Jancuska znalazł sposób na Cracovię????obserwując te 3 mecze nasi nie mogli zrobić sztycha,bo owcodoje zawsze byli tam gdzie trzeba.
no cóż mogę powiedzieć tylko jedno [color=#FF0000]MAŁE MIASTO LECZ WIELKI KLUB ..[/color].
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - porzućcie wszelką nadzieję
Pasiasty68 - nasza tzw."armia najemnieków" powinna składać się z najlepszych grajków w Polsce,nie wspomnę juz o obcokrajowcach ,niestety w tym roku trenerek nie zbudował drużyny,która moglaby swobodnie grac przez cały sezon nie mówiąc juz o PO.Zawsze tych grajków było mało.stale byl strach żeby tylko nikomu nie przytrafiła sie kontuzja-niestety za krótka ławka !!!Rohacek mając takie możliwości w tym roku się nie popisał.--Ale jutro wygramy!!!---
Wszystkich Kibiców Cracovii zapraszamy na krótkie podsumowanie dzisiejszego meczu z Podhalem.
http://dailysport.pl/index.php/2010/03/16/mistrz-mistrz-podhale/
Panowie "ogarnijcie się". Chcemy dobry hokej oglądać jak najdłużej. Powodzenia w Krakowie... tak nie pomyliłem się - w Krakowie :)
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet jakby było sreberko, to zawsze jest sukces!
> Jeszcze takiego medalu nie mieliśmy. Ale ja i tak
> nadal wierzę!
> CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
stary w tej lidze srebro to porazka...
smiesza mnie te posty o tresci "na dobre i na zle" po tym jak Was Radek z.jebał...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)