Suur już może pakować walizki i jechać na urlop do Estonii....
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
[color=#FF0000][b][align=center]WSZYSCY NA MECZ IDZIEMY NA BIAŁO CZERWONO
KTO MA KOSZULKĘ ZAKŁADA[/align][/b][/color]
[align=center][img]http://i40.tinypic.com/bfq805.jpg[/img]
TAK MA TO WYGLĄDAĆ[/align]
i najlepiej zdejmować kurtki żeby efekt był jeszcze lepszy,
jest na tyle ciepło, że spokojnie człowiek wytrzyma w samej bluzie
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i najlepiej zdejmować kurtki żeby efekt był
> jeszcze lepszy,
>
> jest na tyle ciepło, że spokojnie człowiek
> wytrzyma w samej bluzie
Nie zgodzę się w żadnym zdaniu.... Na tyle ciepło to nie jest, ale hokejową koszulkę to ja swobodnie zakładam na puchową kurtkę:)
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie zgodzę się w żadnym zdaniu.... Na tyle
> ciepło to nie jest, ale hokejową koszulkę to ja
> swobodnie zakładam na puchową kurtkę:)
Mnie na tyle elektryzują spotkania PO, że gorąco robi mi się od samych emocji i atmosfery na trybunach. Jeszcze na hali przed modernizacją dopingowaliśmy Pasy w samych koszulkach a wtedy to naprawdę potrafiło być zimno.;) To są finały a nie mecz sezonu zasadniczego - z całym szacunkiem dla rywala - z Toruniem czy Sanokiem.
[i]Jest ciśnienie, jest pier***cie!!![/i]
mi też hokejowa koszulka pięknie na kurtkę wchodzi :D
Jakas transmisje ktos znalazl?
Transmisja jak zwykle :http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/final-cracovia-podhale-transmisja.
moją córke bardziej piłka niż hokej interesuje więc musze oglądać sam...a szkoda bo na piłce zawsze nam szczęście przynosiła...
Mnie choroba zmogła.A I tercja bez rewelacji.Widać że nasi mieli długą przerwę.
Jaki jest wynik?
Ch.jowy.Radziszewski sam sobie babola strzelił i jest 1:2.
Poprawka już 1:3 po błędzie obrony.
Cholera, co się dzieje?
PS: przechodzilem przed chwilą obok hali i lekkiego szoku doznałem. Na ścianie od strony Grzegórzeckiej wyświetlana jest laserowa informacja o meczu, a hala oświetlona jest kolorowymi światłami! Nareszcie się coś ruszyło z oprawą meczów...
(sorry za jakość - nokia...)
[IMG]http://i42.tinypic.com/11qh021.jpg[/IMG]
[IMG]http://i44.tinypic.com/bg1n5y.jpg[/IMG]
Do boju Cracovia,do boju Cracovia, marsz , marsz, marsz, do boju marsz , zwyciestwo czeka nas.
(dzieki za info)
No to jeden mecz w dupe niestety. Ale zawsze jest jutro .Mogło być bardzo dobrze narazie jest dobrze miejmy nadzieje że jutro damy rade.
DZIS MIELIŚMY FESTIWAL BŁĘDÓW
1i 2 bramka na konto Radzika 3 na konto Dudasa!!l.Litości w takich meczach tyle błędów!!!!!!!!!!
Mysle ze jutro Raczka powinien stanąć stanie miedzy słupkami Cracovii
Praktycznie cała druzyna zagrała fatalnie (jedynie Łopuski i Piotrowski coś chcieli zmienić)
dwie mozliwości takiej postawy Cracovii dziś
1.za długa przerwa
2.zaleglośći finansowe w druzynie (ale chyba w Podhalu mają gorzej jeśli juz )
Poza tym za dużo głupich kar kiedy trzeba było gonić wynik.A Podhale bez fajerwerków ale mądrze i konsekwentnie i niestety dla nas pewny Zborowski.Miało być lekko łatwo i przyjemnie a tymczasem w ogóle nie wiadomo jak będzie.Możemy wykorzystać że jednak górale mogą nie wytrzymać szybkościowo.
*REVENATOR* Napisał(a):
-
> dwie mozliwości takiej postawy Carcovii dziś
> 1.za długa przerwa
> 2.zaleglośći finansowe w druzynie (ale chyba w
> Podhalu mają gorzej jeśli juz )
Panie Reventor, niech Pan nie pisze takich głupot, proszę
Ok
Zacznę od tego, że doping mieliście naprawdę przedni, tylko zastanawia mnie ta ilość wolnych miejsc, czyżby wszyscy poszli do młyna??
Co do meczu, to byliśmy skuteczniejsi o 1 bramkę, szmatę puścił wasz bramkarz, przy pierwszej też się nie popisał, nasi zagrali bez większych błędów i z zadziornością, a to mi się podoba:)
Pozdrawiam:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)