Sędzia się nazywał Radziszewski, musiało być dobrze :-)
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
I to mi się podoba :) Nie tam żadne doszukiwanie się spisków, nie płakanie nad złą ligą. Trzeba wyjść na boisko, zagrać swoje, strzelić trzy bramki (choćby nawet i jedną równie kuriozalną ;)) i ze spokojem wypić piwko :)
W kolejnych spotkaniach będzie równie dobrze :)
Klich to jest kozak. Najlepszy na boisku.
Wielkie brawa dla Klicha ! super mecz , brawa rowniez dla Matusiaka za te bramki i asyste a takze wyrozniam
Mierzejewskiego!
mile zaskoczenie to gra Polczaka , ktory gral bardzo spokojnie i przechwytywal wiele pilek - zupełnie inna gra niz w meczu z Legia
obrona pozytywnie
reszta chlopakow brawo za walke i wielkie dzieki:)
Ma ktoś fotki z meczu ? jak tak to prosze o wrzucenie ;)
Zwyciestwo swietne! Okazuje sie, ze pierwsza 11-tka wcale nie musi byc najlepsza - no i bardzo dobrze!
Moze w koncu zaczniemy miec jakis pozytek z Matusiaka. Sasin lepszy na obronie od drewnowatego Derbicha. Lenczyk znowu forsuje swoja idee fix z Polczakiem, ale tym razem broni go wynik. Polczak jednak nie byl zbyt widoczny na tej pozycji, ale moze to wlasciwosc tej pozycji - zwykle na niej nie jest sie widocznym:)
Moj ulubieniec Klich, znowu mial dobry mecz. Nie tylko pilka na glowe Matusiaka, ale i podanie do Radomatu po ktorym ten przeszedl MPO-wca i wylozyl pilke Golinie.
Mecz jednak slaby, Korona cienka. Az dziw, ze dwa razy dotad wygrala. Najwazniejsze: mamy 3 pkt!!!
aleeeeeeeeeee zmarzlemmmmmmmmmmmmm ...ale gra w I polowie to masakra jakas ( strzelilismy 2 gole ale gra byla tragiczna ) a w II calkiem przyzwoicie :) Zajebiste wazne 3 ptk i dobra kielbaska :D
Wspominałem już, że Klich to mój faworyt?
Wkońcu Matusiak pokazał wszystkim tym, którzy psioczyli na niego, że potrafi strzelać. Oprócz tego zawsze był bardzo wartościowym graczem ale to dla tych wnikliwych co wiedzą, że nie tylko gole się liczą w grze zawodnika...no i Golina-chyba obecnie 40% wartości całego zespołu! BRAWO!!!!!!!!!!!!!Jeszcze tylko pyknac podhale i weekend udany!!!! Szacunek dla wszystkich co byli na SS, doping ok.
wedlug mnie Polczak zagral dobrze na swojej nowej pozycji,może nie byl zbyt widoczny ale co najważniejsze odbieral dużo pilek w środku boiska i bardzo dobrze sie ustawiał, Ogólnie wszyscy zagrali na dobrym poziomie. Gdy wroci Sacha i Suvorov i do tego Goliński zagra od poczatku to możemy byc spokojni o utrzymanie.
Może być niesamowita kariera przed Klichem, oby był dla Pasów tak wartościowy jak Gerrard w L-poolu ;D
no pieknie. fajna gra, ladne gole, dobry doping. jeszcze tylko Surovy i Slusar i nie bedzie nam potrzebna obrona ;)
a co do Klicha to gosc jest MMEEGGAA KOZAK!!!
No i nie zapominajmy, że Ślusarz powraca powoli!
Zac, masz moja rekomendacje na otwarcie nastepnego meczowego watku:) Tak trzymac! Mam tylko nadzieje, ze nie bede musial w kolejny weekend wstawac o 5:30 rano zeby obejrzec mecz:) No i Sopcast byl offline. Przypadek? Moze, bo Polonia-Ruch tez nie dziala i trzeba ogladac na czyms innym.
Bramki z meczu
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html
brawo za mecz a szczególnie dla matusiaka
Jak zobaczyłem skład a nastepnie grę w pierwszych 20 minutach meczu to bylem przerażony graliśmy bez nominalnej linii pomocy!. Ale później było juz dobrze. Wszyscy zawodnicy Pasów zawalczyli i staneli na wysokości zadania. Należy wyróżnić [b]wszystkich[/b] zawodników.
wg. mnie Merda tylko bronił dośc nerwowo, ale na szczęście nic mu nie wpadło.
"Goooooooool!!!!!!! Pawlusiński huknął z 28, 29 metrów, piłka odbiła się od pleców Matusiaka i wpadła do bramki Korony! Małkowski bezradny! KONIEC PIERWSZEJ TERCJI"
Kurczę ;) To ja chyba nie widziałem trzeciej tercji :P może mi ktoś ją opowiedzieć w skrócie? :D
Pierwsza połowa masakra.... Takiego antyfutbolu w wykonaniu dwóch drużyn dawno nie widziałem. Druga już dużo lepsza. Ogólnie na plus na pewno Matusiak i Klich, według mnie dobry mecz także zagrał Szeliga, a po wejściu widać było że Goliński wie co z piłką zrobić. Najważniejsze są 3 punkty i tylko to się liczy.
Ogromny minus za to co działo się przy wejściu... Nie wiem walnął się system czy co? Części osób wyskakiwało że ich bilet jest już na stadionie... Paranoja, kazano zasuwać pod sektor pierwszy a tam żeby wracać i wchodzić... Organizacyjnie dalej okręgówka... Nie chodzi mi o to że się popsuł ten czytnik czy co tam, ale o to że nikt nie był na to przygotowany i nie wiedzieli co z tym zrobić...
Po meczu Cracovia - Korona piłkarz gospodarzy Dariusz Pawlusiński poproszony przez reportera telewizji czekał na wywiad. Przechodzący do szatni Aleksandar Vuković zaatakował pomocnika "Pasów".
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/nerwy-po-meczu-zaatakowal-kapitana,1451584
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)