Godzina jest bardzo dobra żeby przed finałem z Podhalem, po meczu z Koronką zdąrzyć bez stresu walnąć kilka browarów w Wierzynku przy Siedleckiego.
Nie wiem po co te lamenty i płacze :)
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
godz. do konca idealna nie jest dlakogos kto pracuje;/ ale bywlao gozej:) np. mogl byc w piatek o 14 45 hehe
Czy trzeba mieć tę kartę kibica żeby kupić bilet? Zamierzam nabyć bilecik na stadionie, tuż przed meczem.
Nie
Nie, żeby kupić bilet, nie trzeba mieć karty kibica. Magnetyczna "karta kibica" to po prostu karnet.
A po co jest ta karta kibica?
Bilet dziś kupiony.. kolejka na 5 osób.. wszystko idzie sprawnie...
Wszyscy się rzucą na bilety na dzień przed meczem! Kupować teraz !
Dokładnie SzczurPL. Wszyscy się rzucą jutro wieczorem albo w sobotę przed meczem a potem będzie wielki płacz na forum jakie to nie profesjonalne było, jak to wolno ta kolejka szła i ile osób nie weszło na stadion bo nie zdążyło biletu kupić.
Też mi się wydaje że największy szturm po bilety będzie w sobotę na Hutniku. I to pewnie spora część ludzi przyjedzie tak gdzieś koło 12:00-12:30 by już nie nawracać w te i z powrotem tylko od razu po kupnie biletu iść na stadion. Tylko że wtedy kolejki będą pewnie spore i zacznie się to co zawsze czyli narzekanie na klub.
U nas co nie którym i tak nikt nie dogodzi bo zawsze bądzie żle!!!
Jeśli pogoda będzie taka jak dziś na treningu to tłumów przy kasach raczej nie będzie. A i gra przypadkowa
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wybaczcie ale w obecnej sytuacji mysle tylko o
> sobie bo najwazniejsze dla mnie jest bym to JA byl
> na meczu
A ja myślałem że najważniejsze dla Ciebie jest żeby Cracovia wygrała... ;)
Zespół który prezentuje się bardzo przyzwoicie, a nie zdobywa punktów i zespół który gra słabiutką piłka, ale solidnie gromadzi punkty, w Koronie zagra Zieliński, którego kartka została ostatnio anulowana i ostatecznie w meczu z nami wystąpi, jeśli nasza obrona zagra konsekwentnie, nie będzie pozwalala wykorzystywać jego szybkości to powinno być okej.
Obawiam się jedynie stałych fragmentów gry, żeby nie było powtórki z poprzedniej rundy, kiedy notorycznie traciliśmy bramki ze stałych fragmentów gry. Tutaj kolejny argument za grą Cabaja w podstawowym składzie, mimo głupich błędów, to jednak na przedpolu jest pewny, a obecność Merdy kurczowo trzymającego się linii bramkowej, mogłaby być handicapem dla Korony.
jest już gdzieś podana 18-stka na ten mecz?
jesli chodzi o skład, to:
................................Cabaj..................................
Mierzejewski... Wasiluk.... Polczak ....Derbich
........................Baran(Szeliga)...........................
Sacha..............................................Pawlusiński
............................ Goliński...................................
.............................Suvorov....................................
.................. Owsianka/Matusiak (zastosować manewr z meczu z Lechem, wpuścić Matusiaka na podmęczonego rywala, niech tam walczy z przodu o piłki)
A moze na odwrót z Matusiakiem??? wydaje mi sie ze Owsianka jest szybszy od Matusiaka w drogiej polowie mial by latwiej.
Szanuję Koronkę, ale to my jutro powinniśmy zgarnąć całą pulę.
a ja licze ze jak za starych dobrych czasow (Slusar Matusiak ) zagramy 2 napastnikami !!
Obrona jak obrona ale pomoc : Sacha Golinski Suvorov Pawlusinski moze niezle namieszac !
W ataku 2 przeciwienstwa szybki Owsianikow i i wolny ale dobry technicznie Matusiak (nareszcie nie osamotniony..drugi szybki napastnika napewno odwroci troche uwage i skupi na sobie obroncow i Radek bd mial wiecej miejsca zeby sie pokazac)
Ja bym zagral 4-4-2
no dobre...tylko ze niewiadomo czy Golinski bedzie mogl zagrac;/
na Legię z Warszawy zdążyłem, na Koronę z Budapesztu nie wiem czy zdążę :(
Sacha wczoraj na treningu miał uraz mięśnia dwugłowego i zszedł wcześniej (widać na zdjęciach). Fakt że o tym nie ma informacji daje nadzieję. Golina grał normalnie, za to troszkę utykał "Baranek". Bartek do gry za min 3 tygodnie
Podobno nie zagrają Suvorow i Baran. Pod znakiem zapytania stoi gra Sachy :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)