taaa i myślicie że by przyjechali na towarzyski mecz :D
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
nie wiem, czy już padło, ale dla mnie tylko Polonia Warszawa
popieram
Pomysł juz nie do zrealizowania, ale mogło byc tak: Na starym stadionie mecz zamknięcia: połowka meczu z druzyną X, po przerwie na remont dokonczenie meczu: druga połowka.
Z Odrą (widziałem tu taki wpis) nie radzę, bo przynosi na inauguracjach pecha - mam na myśli inauguracyjny mecz w extraklasie kilka lat temu.
Polonia Warszawa!
jak dla mnie mecz byłby strasznie sentymentalny, bo to właśnie spotkanie z Czarnymi Koszulami było moim debiutem na Ziemi Świętej... (07.2002)
Mysle ze jak w banku mamy mecz z TSV Munchen. Z Polonia gramy 2 razy w roku, wiec atrakcja zadna( z calym szacunkiem do tego klubu).
Becki od GTS na otwarcie? Nie damy im takiej satysfakcji...
Mi to się marzy Juve lub Fiorentina z zagranicznych, bądź inny włoski klub np Roma. Pozatym chętnie CSKA Moskwa, aby pokazać im kto tu rządzi :] Pod żadnym pozorem nie chciałbym klubu z ekstraklasy gdyż wg mnie to nie byłoby godne rozpoczęcie. Jakby nie patrzeć gramy ligę "na codzień"
Real Madryt:),WestHam,Aston Villa,Ol.Marsylia lub Atl.Madryt
TARNOVIA TARNÓW !!! ;d
Arka Gdynia !
Ja proponuję Pasternik Ochojno, trzeba w końcu im się zrewanżować ;)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja proponuję Pasternik Ochojno, trzeba w końcu
> im się zrewanżować ;)
Skalnik Gracze :)
To może Grześki Kalisz
Z górnej półki to AC Milan:), Atl. Madryt, Aston Villa, Ajax lub Valencia ale patrząc na budżet Naszego klubu to np. Pogoń Lwów
boldek2802 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z górnej półki to AC Milan:), Atl. Madryt,
> Aston Villa, Ajax lub Valencia
Juz nie dlugo zagramy z tymi druzynami w pucharach,moje propozycje to Boca Juniors,Santos lub Chivas Guadalajara
coraz poważniej się zastanawiam nad Pogonią Lwów. prawdopodobnie skończyłoby się ich wysoką porażką (choć znając naszych zuchów - niekoniecznie), ale to byłby niesamowity "come back" dla nich, a dla nas - okazja spotkania się z odwiecznym i poważanym rywalem. zapraszając takiego rywala zrobilibyśmy coś nietypowego, a i koszty bliskie zeru.
Pogon Lwow to bylby doskonaly pomysl i jak najbardziej popieram.
A jesli nie wypali, to proponuje miniturniej z Arka i Lechem.
Miniturniej niechętnie, ale Pogoń Lwów chętnie :)
Ja bym chciał zagrać mecz otwarcia z moim kolegą z dzielnicy , a jakby nie mógł to chciałbym z Realem Madrytem ale on się pewnie nie zgodzi bo się mnie boi.
GTS i wbić im w kwadrans 5-0 :D:D:D a z zagranicznych to z MAN CITY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)