tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Świetne wyniki w Bełchatowie i w Gdyni:)
> Ja nie wiem jak można beczeć po porażce Arki,
...
Arka&Cracovia
-
-
INNE MECZE XVIII KOLEJKI
Gdyńska Arka Napisał(a):
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Świetne wyniki w Bełchatowie i w Gdyni:)
> > Ja nie wiem jak można beczeć po porażce
> Arki,
>
> ...
>
> Arka&Cracovia
Nie no stary to nie fair wyciągać część zdania pozwolisz, że dokleję co było po przecinku, bo to całkowicie zmienia kontekst:)
,która tak jak my walczy o utrzymanie ?? smiling smiley Tu nie ma miejsca na sentymenty ( Lech nie miał żadnych w ostatnim meczu zeszłego sezonu).
ale my nie jesteśmy Lechem.
ani Arką, czego niektórzy nijak pojąć nie mogą.
mamy sie utrzymać własnymi nogami !!!
życze w tej rundzie,Arce,Lechowi,Polonii i Cracovii samych zwycięstw a w meczach między sobą remisów :)
jesli student politologii i nie wie co to jest "political correctness" to to znaczy ze zyjemy w wyjątkowo dziadowskich czasach
Panowie, w meczach zgodowych cieszycie sie ze ZWYCIESTW Cracovii czy nie??
przegrana druzyny, z ktora bezposrednio o "cos" rywalizujemy mozna nazwac korespondencyjnym zwycięstwem
ja osobiscie mam nadzieje na zwyciestwo w nastepnej kolejce
a jak koledzy?? panie koziolek, jakiego wyniku pan sobie zyczy?
ja ciagloe czytam na forach ze przynosimy wstyd jak to nie Arce to Lechowi ze wstydza sie nas itd.
naszczescie mnie interesuje tylko moj klub ktoremu kibicuje , szanuje nasze zgody ale bez przesady! rywalizacja sportowa a zgoda pomiedzy kibicami to dwie rozne sprawy
piekny przyklad mamy w hokeju gdzie co rok prowadzimy walke o mistrza z Gks-em Tychy
isaac Napisał(a):
> mamy sie utrzymać własnymi nogami !!!
> życze w tej rundzie,Arce,Lechowi,Polonii i
> Cracovii samych zwycięstw a w meczach między
> sobą remisów :)
Ty, Ty kibic Cracovii jesteś ??????
Jak Cracovia gra, to chcemy żeby wygrała!
Mnie już mocno wkurzało, jak graliśmy kiedyś z Polonią, prowadziliśmy 2:1, oni strzelili na 2:1, ich groźny atak i z naszego sektora dopingowego głośne "Polonia Warszawa", Ludzie, opamiętajcie się!
Jaki remis!
A poza tym są kibice Cracovii nie lubiący na przykład Polonii (są powody), nie lubiący Arki, nie lubiący Lecha alebo nawet paru tych drużyn - i to ich prawo.
A ze straty punktów przez Arkę czy Polonię ja się cieszę. Bo konkurują z nami.
Załóż sobie klub "czterech drużyn" i tam się baw. Ja jestem za Cracovią.
Można by rozpatrzyć przykład ostatnia kolejka :
[b]Arka gra z Cracovią , do mistrzostwa brakuje im 2 ptk (wicelider to ta k z gdańska ktora zgarnie trofeum w wypadku remisu lub przegranej Arki)
Cracovii natomiast potrzebne są 3 punkty do utrzymania.
Przypuśćmy że piłkarze zrobią to co chcą kibice Arki (mogą wygrać przegrać lub zremisować co pogrąży obie drużyny)[/b]
Sytuacja abstrakcyjna ciekawy jestem czego chciałaby większość kibiców z Gdyni, sam nie przesądzam ale raczej jestem pewien . Także te kłótnie, które przeprowadzacie plus obrażanie się na siebie wg. mnie są bez sensu.
Za nami pierwsza połowa meczu Zagłębie - Piast. Mecz może na kolana nie rzuca, ale bramka Hanzela owszem. Po krótkiej przerwie wrócimy do gry w Lubinie.
Czyli kicha jakaś , nas by cieszył remis jak praktycznie zawsze
No tak, to jest straszne dziadostwo jak można czegoś nie wiedzieć na początku studiów.
Zagłębie Lubin prowadzi z Piastem 1:0, 42 minuta (Hanzel).
Zagłębie- Piast 1:0
piękny strzał Hanzela.
a propos tego meczu.
po kwadransie meczu "młyn" Zagłębia przemieścił się z trybuny za bramką, na przeciwległą trybunę.
czy ustawa o imprezach masowych obowiązuje tylko na Suchych Stawach?
Khalid Napisał(a):
> Czekaj czekaj bo właśnie wpadasz w pułapke
> "politycznej poprawnosci".
>
> Jeżeli ktos na tym forum w kolejności pragnie
> utrzymania (zupełnie przykładowo)
> 1, Cracovii (co oczywiste)
> 2. Arki
> 3. Polonii
>
> to ma kłamać ,przed samym sobą i forumowiczami
> ,że przegrana drużyny 2 jest niedobra dla 1.?
> Po co? W imie czego? Żeby się nasi przyjaciele z
> Gdyni nie obrazili? Tak nisko ich inteligencję
> cenisz?
> Myślisz ,że Arkowcy pragną abysmy jak
> dziennikarze nowomodnej prasy udawali ,że realia
> są inne niż są.
>
> Wybacz ale ja ludzi z Gdyni czy np. (hokej)
> Tychów znacznie wyżej cenię i jestem w stanie
> Tyszanom w twarz powiedzieć ,że dla Cracovii
> wygodniej byłoby grac finał ligi z Podhalem a
> oni równie szczerze odpowiadają ,że chcieliby
> grać z Sosnowcem....i gdzie tu miejsce na
> obrazę? Dla mnie obrazą jest zakłamanie a
> wyrazem przyjaźni własnie szczerość.
>
> ps: Całkowicie akceptuję to ,że masz inne
> poglądy ale Ty pls. zaakceptuj poglądy kolegi
> Tomeckiego bo to taki sam fanatyczny Pasiak jak
> TY.
Spox, z tym, że widze tu za duzo negatywnego nastawienia.Primo mamy dobrego trenera, ekipa jak na nasze boiska nie najgorszą i jedno wiem na pewno, że utrzymanie mamy w kieszeni. Gdyńska Areczka jest w trudniejszej sytuacji.
I co ważne skąd mamy się spodziewać sukcesów jak kibice zakładają z góry, że możemy walczyć o utrzymanie ;/
Ja je czësto z Kaszëb, teoretycznie blisko mi do Arki, jednak znacznie więcej uwagi poświęcam Pasom. W bezposrednim spotkaniu zawsze jestem za Pasami, czy to jak gramy z Lechem, czy Arką. Jednak nasza sytuacja na dzień dzisiejszy nie jest taka, że mógłbym się cieszyć, czy być pewniejszy przyszłości dzięki porażce Arki.
Ale my nie walczymy o utrzymanie, to osiągniemy bez problemu. Nie wierzę żeby kolejne mecze były tak pechowe jak ten z Legią. Wolę utrzymanie Arki niż jakiejś Odry czy Piasta.
Wilczek strzela na 1:1, jeszcze 10 minut do końca.
aż boję się napisać, że dobry wynik w Lubinie.
to w końcu przyjaciele naszych przyjaciół.
koniec meczu w Lubinie. skończyło się remisem 1:1.
zdecydowana przewaga lubinian, jedna, jedyna składna akcja gliwiczan daje im remis.
I to jest bardzo dobry wynik dla nas. :)
Szkoda Lubin mógł wygrać, bo Piast do spadku ;]
[i]Szkoda Lubin mógł wygrać, bo Piast do spadku ;][/i]
Doświadczenie uczy, że na dłuższą metę bardziej bezpieczna jest sytuacja, kiedy w tej fazie rozgrywek jest więcej "konkurentów do spadku" niż mniej i grając ze sobą remisują. Wtedy ogólny bilans wychodzi na plus 1, bo w sumie inkasują dwa punkty, a nie trzy.
Ograniczenie liczby "konkurentów do spadku" i zwiększenie liczby drużyn usadowionych bezpiecznie w środku tabeli zawsze skutkuje w ostatniej fazie rozgrywek spółdzielniami i cudami. Nauczone doświadczeniem ubiegłorocznym Pasy powinny się takiej sytuacji obawiać.
dżin z butelki Napisał(a):
> Szkoda Lubin mógł wygrać, bo Piast do spadku ;]
chyba żartujesz, 100 razy wolę Piasta od jakiegoś śmiesznego prowincjonalnego Lubina, który mam nadzieję, że poleci w pizdu razem z Wodzisławiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)