http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,title,Slaba-ta-La-Furia-Dani-to-zmieni,wid,15336287,wiadomosc.html
-
-
Ciężki temat o zawodnikach, którzy mogli do Nas trafić a nie trafili
http://www.weszlo.com/news/13801-Sebastian_Przyrowski_autorem_najdziwniejszej_riposty_roku
Przyrowski w akcji
Kicaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.weszlo.com/news/13801-Sebastian_Przyrow
> ski_autorem_najdziwniejszej_riposty_roku
> Przyrowski w akcji
o ile rozumiem niezdrową ciekawość czytających ten szmatławy porta(L) ale żeby to od razu cytować?
15 dni później
Timo Furuholm fin ktorym sie jaralismy gra obecnie w 3 lidze niemieckiej w Hallescher FC wiec kariery w Fortunie Dusseldorf nie zrobil zbyt duzej.
5 dni później
Quintana właśnie strzelił dla babyjagi. Drugi raz w tym sezonie, mecz po meczu.
on generalnie świetnie się prezentuje
Z tego co na razie pokazuje to zdecydowanie byłoby to dla nas wielkie wzmocnienie.
Karadzhov, ktorego testowalismy i ktory bez testow podpisal z Beroe Stara Zagora jak na razie na zero (dwa mecze).Nie dal sobie strzelic bramki przez lidera Ludogorec. Niezle tez Stachowiak w Botev Plowdiw (na zero z Lewski Sofia!).
Nasz Hiszpan zasadził kolejną bramę, dziś przeciwko burkom.
nawet dwie :)
Ten Furuholm znow dwie bramki w weeked strzelil.
a Hiszpańcowi będzie łyso jak my awansujemy a potoczanka zleci (to wcale nie jest wykluczone - jak zagrają tak jak z gts-em w pucharze to nie zdobędą punktu, a przewaga 12 pkt to wbrew pozorom wcale nie tak dużo)
12 punktów to nie tak dużo? W naszej ekstraklasie to jest przepaść a już dla takiego Podbeskidzia to inna galaktyka.
Oni w 18 kolejkach uciułali 10 oczek więc jeśli w kolejnych 12 ugrają te 12 punktów to będzie dobrze.
A nie myślisz chyba, że Jagiellonia nie zdobędzie do końca sezonu żadnego punktu.
Fragment wywiadu na weszło z Danim Quintanom strzelcem 4 goli dla Jegielloni w wiosennych meczach
W jaki sposób dowiedziałeś się o ofertach z Polski, bo poza Jagiellonią bardzo chciała cię ściągnąć Cracovia.
-W lecie mój menedżer skontaktował się z niemieckim agentem i rozpoczęli współpracę. W styczniu dostałem propozycję czterodniowych testów w Jagiellonii. Pojechałem na Litwę, zagrałem w sparingu i poszło mi dobrze. O ofercie z Cracovii dowiedziałem się dopiero później i na początku brałem tę opcję pod uwagę, bo tam też mają profesjonalną infrastrukturę i bardzo ładny stadion. Każdy zawodnik z Segunda B rozważyłby przejście do Cracovii, m.in. ze względu na organizację, ale ja byłem zdecydowany na Jagiellonię, bo chciałem grać na wyższym poziomie. Wydaje mi się, że Ekstraklasa jest już traktowana jako normalna liga europejska, a nie jak jakaś egzotyka. W Hiszpanii sporo się mówi o Polsce od czasu Euro. Wszyscy wiedzą, jakie macie stadiony i że kraj się rozwija. Mistrzostwa zrobiły dobrą reklamę waszej lidze i nie miałem żadnych wątpliwości przed podpisaniem kontraktu z Jagiellonią. Robiłem, co mogłem, by Gimnastic pozwolił mi odejść. Na szczęście się udało.
3lvis,
masz rację. Ze ślepymi "sędziami" potoczanka parę potrzebnych punktów może sobie kupi...
a ten "prawie nasz" Hiszpaniec długo w babie nie pogra.
Obstawiam Lecha :P
Quintana kolejny dobry mecz. Szkoda, że taki zawodnik nie trafił do nas.
Jak najbardziej. Jeśli utrzyma obecny poziom to szybko go ktoś z Białorusi wyciągnie.
Szkoda, że do nas nie trafił. Trzeba było z nim konkretnie rozmawiać i dać kontrakt do podpisania a nie zapraszać na kilka dni by trener "mógł się mu przyjrzeć". Żaden poważny gracz do nas nie przyjdzie w ten sposób.
40 dni później
Właśnie oglądam jak Lewandowski ładuje Realowi gola za gola i pomyśleć , że kiedyś miał grać u nas.
Szkoda, dziś byśmy wygrali 4:0 z Olimpią.
albo dalej grali jak kadra :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)