Skrót meczu, konferencja trenera Szatałowa, wywiady z naszymi piłkarzami (z Alexem Suvorovem, bohaterem meczu z Polonią) - a wkrótce protest kibiców - to wszystko w jedynej pasiastej telewizji - www.PASY.TV. Zapraszamy
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
chapeau bas!
mija 36 roczek od dnia kiedy ojciec zabrał mnie na pierwszy mecz, niekwestionowanym i niezapomnianym numerem jeden był i jest dla mnie Czarek Tobolik.
Choć byłem dzieciakiem to wiele pamiętam, kiwek, zagrań uderzeń, Alex to moim zdaniem podobny zawodnik.
z mojej strony szacunek, coraz pewniejsza gra,piękne bramki z dystansu i co najważniejsze skuteczność.
Koniecznie zatrzymać chłopaka w Cracovii, będzie o nim jeszcze bardzo głośno.
Póki co, dzięki za piękną bramkę z 3 obrońcami i bramkarzem w tle :)
GOOD JOB ALEX!!!STANDING OWATION!!!!
Tefal Alex umie mowic dobrze po polsku i tez rozumie dobrze po polsku
No teraz to już chyba Szatałow nie będzie robił jaj i na dobre przekona się do Suvorova. Z Polonią pokazał, że i walczyć potrafi mimo mikrej postury!
Nie wiem czy to prawda ale doszły mnie słuchy że po tym sezonie Alex ma odejść. Nie wazne czy sie utrzymamy czy spadniemy Alex chce podobno odejsc;(
Też tak słyszałem.
a dziwicie sie chlopakowi?
Może on tak mówił kilka tygodni temu. W paru ostatnich meczach sytuacja się jednak ciut zmieniła....
Oczywiscie chcę by został. Układ Saidi - Klich - Suworow w śrdoku jak gra, to jest piekny i perspektywiczny. Jeszcze jakiegoś dobrego napastkinak do przodu (ale nie emeryta typu Matusiaka... Skąd go wziąć?)
Błagam Cię chłopie, zostań! :)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,91670,9561172,Gol_25__kolejki__Sypnelo_pieknymi_trafieniami.html
Możemy zagłosować na bramkę Suvorova :)
SZACUNEK ALEX WIELKI SZACUNEK
Aleksandr w 11 kolejki PS :) Należało mu się.
Za taką bramkę to mógł nawet do końca meczu stać i się nie ruszać i byłby w 11 kolejki :)
Patrząc jak Aleks wykonuje karne, to należałoby zapytać, dlaczego nie strzelał karnego w meczu z Górnikiem w poprzedniej rundzie. Był wtedy na boisku, a trener powinien mieć rozeznanie kto ma największe predyspozycje do wykonywania tego elementu gry, tym bardziej ,że z tego co pamiętam, Alex strzelał bramki z karnych już w Mołdawii, będąc jednym z najmłodszych zawodników w drużynie.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Patrząc jak Aleks wykonuje karne, to
> należałoby zapytać, dlaczego nie strzelał
> karnego w meczu z Górnikiem w poprzedniej
> rundzie. Był wtedy na boisku, a trener powinien
> mieć rozeznanie kto ma największe predyspozycje
> do wykonywania tego elementu gry, tym bardziej
> ,że z tego co pamiętam, Alex strzelał bramki z
> karnych już w Mołdawii, będąc jednym z
> najmłodszych zawodników w drużynie.
Bo Ulatowski to C!@# a nie Trener?
I również dlatego cieszę się że tych trzech patałachów nie ma już u nas.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Patrząc jak Aleks wykonuje karne, to
> należałoby zapytać, dlaczego nie strzelał
> karnego w meczu z Górnikiem w poprzedniej
> rundzie. Był wtedy na boisku, a trener powinien
> mieć rozeznanie kto ma największe predyspozycje
> do wykonywania tego elementu gry, tym bardziej
> ,że z tego co pamiętam, Alex strzelał bramki z
> karnych już w Mołdawii, będąc jednym z
> najmłodszych zawodników w drużynie.
No tak ale może akurat przed tym meczem z Górnikiem na treningu nie strzelił karnego
Bramka Alexandru znalazła się w tygodniowym podsumowaniu najpiękniejszych goli z całego świata, które cyklicznie przygotowują dziennikarze serwisu 101 Best Goals. Sami są zdziwieni, że w czołowej dziesiątce znalazły się aż cztery gole z Polski, bo oprócz Suvorova, trafili tam też Injac, Grzelczak i Siwakow.
http://www.101greatgoals.com/category/top-goals/
Do zestawienia załączona jest sonda, także można oddać głos na swojego faworyta. Oczywiście zagłosujecie na kogo chcecie, ja niczego nie sugeruję, ale w chwili pisania tego posta w głosowaniu przewodzi gol wiślaka. Ma 21 % i 79 głosów, podczas gdy bramka Alexa jest na przedostatnim miejscu z zaledwie 25 głosami.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/top101goals.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6809/top101goals.jpg[/IMG][/URL]
P.S.
I koniecznie chłopakom trzeba podrzucić bramkę Saidiego do następnego zestawienia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)