smiechu warte , klub zamiast wyjsc do kibica to rzuca klody pod nogi dlatego pierdole a mecz ogladne na C+ .
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
To co przedmówca dramat stalem od 14 do 18 ...a za mna kolejka że nic tylko współczuć,po raz kolejny zrobili kpiny z kibiców dwie osoby klikajace w klawiature a ty czekaj wiecznosc....
sero1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> smiechu warte , klub zamiast wyjsc do kibica to
> rzuca klody pod nogi dlatego @#$%& a mecz ogladne
> na C+ .
to straszny z ciebie kibic i po co się tu wypowiadasz??? włącz se cyfrę i czekaj na transmisje na pewno poczujesz się tak samo jak my na SS.
Miłego oglądania.
Panowie nie wina klubu tylko ZIS Krakow! Cisnienie wiadomo jest i niestety nic nie mozna zrobic!
Takie cos sie powtorzy jeszcze 6 razy wiec KUPUJCIE KARNETY
Dobrze że bilety są i na SS gramy więc nie ma co narzekać ;) [b]PEŁNA MOBILIZACJA ![/b]
stać trzeba - warto
Powiem tylko tyle.
KPINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłem widziałem i pie.....le .
bylem okolo 18 , czekalem okolo pol godziny a odeszło około 5 osob od kasy , każdy kupował od kilku do kilkudziesieciu biletów , mam nadzieje że jutro jeszcze będzie ich sporo bo musialem zrezygnowac z czekania dzis..
z tą dobra frekfencją to bym uwazał, w godzine są w stanie wklepac do kompa ze 100 osob, więc ile dziś moglo pójśc biletów 1 tys ??
ale obym sie mylil.
Czytajac ten watek upewniam sie w przekonaniu, ze pewnych spraw organizacyjnych we wspolczesnym polskim sporcie chyba nigdy nie zrozumiem...
Np. czy to jest takie niemozliwe, zeby dystrybucja biletow na mecz swojej druzyny nie mogla sie w pelni zajmowac Cracovia , tylko zeby byla uzalezniona od jakiejs jednej drukarki przekazanej przez jakas "boczna" instytucje ???
Nie wiem, moze zbyt dlugie lata zycia w Kalifornii mnie "pokrecily"?
torreador Napisał(a):
> Timothy Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > i ogladnac drukarke bez tuszu
>
>
> Nieprawda - ja kupiłem karnet w piątek, drukarka
> działała - całośc mi zajęła 15 min z
> wysiadaniem i wsiadaniem do samochodu.
> Post Iana jest celny w 100% - My Polacy.
Prawda. Czy ja napisalem, ze w piatek ?
Faktycznie masakra, 3 godziny stałem ale w końcu mam i jestem już w domu także od razu humor lepszy.
Panowie musimy to przetrwać. Miejmy nadzieję, że od Korony będzie lepiej a od października już całkiem rewelacyjnie.
Weźmy pod uwagę, iż jest i tak o niebo lepiej niż w Sosnowcu. Już się nie mogę doczekać
Ma ktoś kontakt z kolejką? Jak obecnie wygląda sytuacja?
PS: czy wyrabianie karnetu trwa tyle samo co biletu i czy jest to robione przez tą sama osobę?
Rock Napisał(a):
> Ma ktoś kontakt z kolejką? Jak obecnie wygląda
> sytuacja?
>
> PS: czy wyrabianie karnetu trwa tyle samo co
> biletu i czy jest to robione przez tą sama
> osobę?
tak,tyle samo...
jedna pani jest od dyktowania nazwisk,peseli z list i obsługiwania drukarek a druga od wklepywania danych do komputera...
3 godziny stania !!!
Tak, robią to te same osoby. Trwa mniej więcej tyle co jeden "bilet", może troszkę dłużej.
Kiedy wychodziłem z Wielickiej, ok godziny 18:30, kolejka nadal kończyła się pod drzwiami.
Jest duża kolejka, do samiutkich drzwi, współczuje tym paniom, co tam zasuwają, wychodzi na to że lepiej kupic karnet niż za każdym razem stac za biletami, mam nadzieję że ta kolejka przełoży się na frekwencje!
Przydałaby się wiadomość z klubu/kolejki ile biletów już się sprzedało.
No chyba że 100 :)
Nasz zarząd znowu dał du...y !!
Byłem dziś wieczorem na Wielickiej po bilety. Ludzi od groma, kolejka cały czas po drzwi, ponad 4 godziny stania :/
Sprzedawały dwie laski, potem trzy przy UWAGA jednym stanowisku, z jedną drukarką i jednym kompem !!
Myślałem że mnie , "ch" strzeli.
Ten tele-tabisz znowu zastosował procedury jak na Kamaxsie Kańczuga. Wielu ludzi odchodziło z kwitkiem jak zobaczyło co się dzieje. Niektórzy natomiast mieli listy osiedlowe po kilkadziesiąt osób. Ogólnie kolejkowy klimat drugiej połowy lat 80-siątych :/
Na plus to to, że zostało już sprzedanych narazie około 1500 wejściówek (karnety + bilety) a to dopiero pierwszy dzień sprzedaży.
Pierwszy dzien sprzedazy, ale biletow
CracoviaNH Napisał(a):
> Na plus to to, że zostało już sprzedanych
> narazie około 1500 wejściówek (karnety +
> bilety) a to dopiero pierwszy dzień sprzedaży.
pierwszy dzień sprzedaży biletów. ci co nie mieli ochoty stać 4h, mieli parę dni na zakup karnetu. 10 minut i luz do końca sezonu :)
to nie złośliwość, ale po to ludzkość wymyśliła instytucję karnetu, żeby nie mieć problemów z zakupem biletów. a niektórzy sprawiają wrażenie zdziwionych tym faktem. tak już świat jest skonstruowany, że 'biletowcy' mają trudniej niż 'karnetowcy'. Bóg raczy wiedzieć dlaczego, ale tak już jest.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)