wy jestescie upośledzeni umysłowo skoro macie problem zeby raz na pół roku jechac na wielicką i sobie kupic karnet!!
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
istnieje możliwość podania komuś z Krakowa danych np. 3 osób z Poznania żeby ta osoba kupiła dla nas bilety czy trzeba osobiście? chcemy się wybrać na ten mecz z kumplami ale dopiero w piątek o 14 będziemy w Krakowie. ktoś może mi udzielić info na ten temat?
Ziper- jak masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu, to się nie odzywaj. Nie odróżniasz wytłumaczenia dlaczego jest jak jest, od pochwały takiego stanu rzeczy. Ostatni raz- albo pokaż mi, gdzie napisałem, że widzę plusy takiego rozwiązania, albo napisz, że Ci się coś pokiełbasiło.
Nie rozmywajcie. Zamiast narzekać pomyślcie o tym, jak to zmienić.
OK, zawsze można zrzucić to na klub, ale może lepiej samemu się rozsądnie zastanowić?
Rozwiązanie powinno być w miarę proste do wprowadzenia - chodzi tu głównie o czas.
Być może dobrym rozwiązaniem jest kupno biletu przez internet i zapłata przelewem lub kartą kredytową - drukujesz voucher a na stadionie odbierasz bilet. Tylko wtedy kolejki przed okienkami będą jeszcze większe
Też bym chciał by stadion był wypełniony w 100 procentach, chciałbym być przekonany, że Klub zrobił wszystko co możliwe by udogodnić kibicom zakup biletu.
Ale powiem wam jedno: o frekwencji zadecyduje i tak poziom naszej gry i wyniki. Jak spełnią się nasze oczekiwania to nie będzie nikomu przeszkadzało to, że po bilet trzeba jechać na Wielicką. Bo "przypadkowi kibice" wtedy chodzą na mecze.
Tak czy owak ceny karnetów więcej niż przyzwoite więc warto wybrać najprostsze rozwiązanie.
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wy jestescie upośledzeni umysłowo skoro macie
> problem zeby raz na pół roku jechac na wielicką
> i sobie kupic karnet!!
To zdanie podsumowuje temat biletów :) - 100% racji
eredin Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wypowiedż Owsiaka ,że "z przyczyn
> technicznych"
> > nie da sie na Hutniku biletów sprzedawać TO
> MEGA
> > SKANDAL!!!!!!!!!!!!
>
>
> Dlaczego? Poczytaj ustawę o organizacji imprez
> masowych, zobacz wymagania, a potem pisz
Ufff, Drogi Eredinie.
Przeczytałem Twój wpis i znowu zagotowałem...
Poszedłem na kawkę. Popchnąłem kilka spraw do przodu i na spokoju , już kulturalnie ;) Ci odpisuję.
1. Nie czytałem i nie mam zamiaru czytać ustawy o imprezach masowych. Dość jest wybitnych prawników z aplikacjami na tym forum aby to zrobili...ale nie o to chodzi.
Chodzi o to ,że jeżeli Klub po raz kolejny w ostatnim 4-o leciu zamyka kasy pod stadionem to należy to potężnie uzasadnić, przedstawić argumenty dlaczego "[b][u]się panie kochany nie da[/u][/b]". Poprzednie zamykanie było związane z - nie do końca (łagodnie mówiąc) przemyślaną - metodą walki o spokój na trybunach...a teraz ? A teraz występuje "Pan dyrektor od handlu i marketingu" i półgębkiem oświadcza ,że nie będzie biletów sprzedawał pod stadionem.... i tyle.
Drogi Eredinie natychmiast narzuca się [b]UZASADNIONE[/b] podejrzenie nie , że "się Panie nie da" tylko ,że "s[b][u]ie Panie kochany idzie po najmniejszej linii oporu[/u][/b]" jak to na Wielickiej robiło się wielokrotnie.
Zresztą czym do jasnej ciasnej różni się biurko w sklepie RedBox-a od biurek na Suchych Stawach??? Tym ,że tam by trzeba kilkanaście osób zatrudnić ,żeby mega kolejek nie było? Czy może biurka są na niebiesko-biało :D
2. Eredinie nie pisz pls. więcej mi takich rad bo niemłody już jestem i mi ciśnienie skacze ;)
Poznanczyk Napisał(a):
> istnieje możliwość podania komuś z Krakowa
> danych np. 3 osób z Poznania żeby ta osoba
> kupiła dla nas bilety czy trzeba osobiście?
> chcemy się wybrać na ten mecz z kumplami ale
> dopiero w piątek o 14 będziemy w Krakowie. ktoś
> może mi udzielić info na ten temat?
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1625739,page=6
Myślę że post użytkownika [b]Kojo[/b] będzie pomocny
dziękóweczka. wszystko już wiem w takim razie. Pozdrowienia z Bułgarskiej. Do zobaczenia na meczu. HEJ! HEJ! CRACOVIA!!!
Kojo Napisał(a):
> wy jestescie upośledzeni umysłowo skoro macie
> problem zeby raz na pół roku jechac na wielicką
> i sobie kupic karnet!!
a co To ma do rzeczy? Karnetowicze jak zawsze kupią karnety...
Ale naprawdę uważasz ,ze wielkiej Cracovii przystoi grać przy 2000 widzów?
Ciekaw jestem czy ormowcy będą sprzedawać bilety w kasach na Hutniku.
Może symbolicznie ale pojemność Hutnika jest porównywalna ze sprzedażą karnetów na r22. Raczej będą mieli ok. 100% miejsc sprzedanych karnetowcom.
Tak sobie myślę, że gdyby kasy na Hutniku sprzedawały bilety to przyszłoby z 2000 kibiców więcej. A zatem 2000 kibiców, niech każdy kupi bilet po 15 zł to daje 30000zł (tylko z jednego meczu). Ciekawym jaki byłby koszt dostosowania i uruchomienia kas na Hutniku.
Gdyby kasy były otwarte na Hutniku, to myślę, że na każdym meczu byłby komplet, może poza Odrą. Zwłaszcza, że gramy z Polonią, Legią, Ruchem, derby...
a ja chodze na Pasy 20 lat ale jak nie ma biletów to karnetu nie kupuje mam to w dupie
albo rybka albo pipka albo pseudosternicy klubowi wezmą sie do roboty i zrozumieją o co w tym wszystkim chodzi (tj. kibiców) albo przyjdzie taki czas że nowy kolejny genialny pomysł zlikwiduje publike na Kałuży
p.s.
ustawa nie ma tu nic do rzeczy żyjemy wszak w Polsce, a w Polsce jak sie chce to wszystko można ominąc, wyminąć, przenicować trzeba tylko chcieć
proponuję się pogodzić z tym, że dla Klubu Dniem Zero będzie pierwszy mecz na Nowym Stadionie. teraz nie ma żadnego marketingu, nikt nie będzie w to inwestował czy rozkminiał jak by tu wyminąć przepisy - zapomnijcie o tym.
kto ma być to będzie - jedna wyprawa po karnet na Wielicką to nie jest mission impossible. jak to jest dla kogoś taki problem to zapraszamy jesienią. pewnie będzie i sieć sprzedaży, i trąbki, i baloniki.
a jak nas będzie dużo mniej na SS niż psów? - trudno - ja nie mam kompleksów na tym tle. nie interesuje mnie czy będą mieli bilety i ile sprzedadzą karnetów - to ich psi problem.
i nie kupuję argumentu, że widownię trzeba teraz budować - powiedzmy sobie szczerze, że wyprawa na SS to będzie rodzaj poświęcenia dla Cracovii, a nie żadna atrakcja dla statystycznego piknika z rodzinką. będzie tam gdzieś można w ogóle auto zostawić tak, żeby nie wyładować z niego potem taczki cegieł???
Frekwencję zrobi nowy stadion+wyniki.
Ludzie w klubie chyba specjalnie są zatrudnieni przez Wisłę i sabotują pracę.
Co za problem sprzedawać bilety w kilku punktach? Niech sobie będzie nawet dzień przed meczem, ale dlaczego tylko na wielickiej?
Biedron Napisał(a):
> będzie tam gdzieś można w
> ogóle auto zostawić tak, żeby nie wyładować z
> niego potem taczki cegieł???
Właśnie chciałem zapytać wtajemniczonych czy macie pomysł na bezpieczne parkowanie w okolicy SS.
Idą na łatwiznę i dlatego. Ja np. pracuje tak że nie dam rady nawet karnetu/karty kibica kupić na Wielickiej o tej porze. Jeszcze do bronxu bym sie wyrwał w czasie pracy... ale nie ma co lamentować nie takie rzeczy człowiek przeżył :D
[b]Najważniejsza sprawa [u]młyna[/u] gdzie będzie [u]sektor 2-3[/u] który będzie najtańszy dla karnetowiczów ?[/b]
dla porządku mapka SS, bo chyba nikt nie wklejał
[img]http://www.cracovia.pl/photo/hutnik.jpg[/img]
jak juz bedzie wszystko wiadomo, niech ktos ogarnięty i kompetentny w temacie załozy oddzielny temat o kibicowaniu na SS, zeby odciążyć forum od tysiąca pytań, gdzie młyn itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)