Właśnie była premiera na tvp kultura, przepiękny film. Wielka szkoda, że tak krótki, mógłby trwać chociaż z godzinkę.
-
-
Dominika Montean kręci film dokumentalny o fenomenie hokeja w Cracovii
Oglądałem piękna sprawa dobrze że sobie nagrałem będzie na co popatrzeć !!! CRACOVIA TO MY !!!
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oglądałem piękna sprawa dobrze że sobie
> nagrałem będzie na co popatrzeć !!! CRACOVIA TO
> MY !!!
Wrzuciłbyś na serwer? Nie miałem jak oglądnąć...
Właśnie właśnie, gorąca prośba umieścić gdzies w sieci, no chyba że w Jaszczurach dalej grają ...
mysle, ze juz niedlugo bedzie okazja oficjanie wejsc w posiadanie...
5 dni później
QueN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Można gdzieś w internecie online oglądać?
No niestety jeszcze nie, ale oby się pokazał na jakimś serwie bo też nie oglądałem :/
Az się łezka w oku kreci jak się ogląda takie rzeczy :) Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy brali udział przy tworzeniu tego filmu !
bardzo proszę to udostępnić, bo ciekawość mnie zżera
gdzie to można zobaczyć może na necie podajcie jakiś link albo adres bo nie widziałem tego do jasnej wciasnej
Panowie "udostępnienie" w internecie, to okradanie twórczyni. Myślę, że za niedługo za niewielkie pieniądze będziecie mogli nabyć DVD z tym filmem.
haha no i się zacznie:D
58 dni później
Dzis o 23.15 na TVP HD byla powtorka-sorka, ale za pozno sie zorientowalem.
Kolejne emisje TVP HD planuje w:
* srode - 09.03, godz. 19.40
* czwartek - 10.03, godz. 9.40
Piekny film, warto obejrzec! Szacun dla Autorki, dzieciakow i 3 Muszkieterow!
Ma ktoś to nagrane? Można by jakiś e-materiał? Nie każdy w dobie wszechobecnej TV ma opcje telewizyjną.
proszę bardzo
http://sport.tvp.pl/hokej/wideo/za-czapke-gruszek/4111177
Brakuje mi tylko urywków z dopingiem z meczu z Sary-Arką.:(
93 dni później
Informacja o której wklejenie zostałem poproszony :)
[i]Film pokazaliśmy na Krakowskim Festiwalu Filmowym
podobał się bardzo
dostał zaproszenia do Poznania
i Wrocławia na Era Nowe Horyzonty
Poznań termin jeszcze nieznany
we Wroclawiu walczy o nagrode publiczności pod koniec lipca,
w Krakowie pokazywaliśmy go w bloku Krakowskie Premiery Dokumentalne, spodobał się bardzo, być może pokaże go znów telewizja, generalnie film robi mnóstwo dobrej roboty dla Cracovii, dzielne dziewczyny,[/i]
36 dni później
W dzisiejszej (nadanej z opóźnieniem, ze względu na karne w meczu Paragwaj - Brazylia) Sportowej Niedzieli była informacja o filmie, plus wywiad z Dominiką Montean.
Niestety kłopoty techniczne tv-sat zakłóciły mi dźwięk i nie wiem o co chodziło.
Na tvp.pl nie mogę znaleźć powtórki.
Jeżeli ktoś oglądał, to bardzo proszę o informacje ew. wklejenie linka.
http://www.festiwalfilmuisportu.pl/foto_mod/plakat2.pdf
Chodziło o ten festiwal, film Dominiki był najchętniej oglądanym filmem festiwalu.
http://www.festiwalfilmuisportu.pl/index.php?m=menu&t=id_news&id_news=1&g1=1
11 dni później
film wygral chyba ten festiwal, Zaorski w PS napisal.
1227 dni później
Nie widziałem wcześniej tego filmu i dzięki informacji Maxwella obejrzałem wczoraj. Dzięki za info.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)