podobno nc+ traci ligę mistrzów na rzecz polsratu. Coraz mniej piłki, ciekawe czy będą opychać tą chuj$%#ę za coraz większą kasę
-
-
Cyfrowy Polsat,NC+,Kablówka itp...
No to niedobra zmiana, bo coraz mniej piłki mają...
Nie podobno tylko na pewno Liga Mistrzów na Polsacie. Canal zostaje z Premier League Pucharem Króla i nasza boska Ekstraklasa...
Czyli wielki ch....
Gdzis czytałem, ze się Eleven przymierzał do naszej ligi od przyszłego roku jak się skończy umowa z C+
[quote='KruszynaKSC' pid='1239480' dateline='1494207971']
Nie podobno tylko na pewno Liga Mistrzów na Polsacie. Canal zostaje z Premier League Pucharem Króla i nasza boska Ekstraklasa...
[/quote]
Ciekawe czy będą na C+ musieli blokować dostęp do zagranicznych stacji pokazujących na tym satelicie Ligę Mistrzów.
[quote='BartAcid' pid='1239914' dateline='1494331321']
Gdzis czytałem, ze się Eleven przymierzał do naszej ligi od przyszłego roku jak się skończy umowa z C+
[/quote]
Nie chce mi się wierzyć, żeby C+ dało wypuścić z rąk Ekstraklasę. Jeśli by do tego doszło, to mogą zwijać całą redakcję sportową. Myślę, że z Ekstraklasą i Premier League C+ pójdzie na noże i zapłaci dosłownie każdą kwotę.
W sumie to dobrze, niech się tłuką i podbijają cenę.
Wyrypane mam na n ch. Niech sie zwijaja. Chyba gorzej sie nie da meczu pokazywac. 0 powtorek w czasie gry bo trzeba panu slawkowi dac zarobic.
[quote='warchoł' pid='1239457' dateline='1494188765']
podobno nc+ traci ligę mistrzów na rzecz polsratu. Coraz mniej piłki, ciekawe czy będą opychać tą chuj$%#ę za coraz większą kasę
[/quote]
http://www.2x45.info/aktualnosci/49264/co-dalej-z-futbolem-w-canal/
NC+ traci kolejne rozgrywki
Kilka tygodni temu Super Express i portal sportbusiness.com poinformowali o tym, że[font=Arial Black] NC+ traci prawa do transmisji Ligi Mistrzów i że te elitarne rozgrywki będą od sezonu 2018/2019 pokazywane w Polsacie (więcej TUTAJ). Jak się właśnie okazało, podobnie będzie z meczami Ligi Europy.[/font]
Zdaniem Piotra Koźmińskiego z se.pl, Polsat przejmie Ligę Europy na wyłączność i jako że prawa do transmisji tych rozgrywek będą w tym przypadku ekskluzywne, znikną one ze stacji, które pokazywały je do tej pory - NC+, TVP i Eurosport. Co ciekawe Canal Plus ma prawa do pokazywania Premier League i Ekstraklasy do sezonu 2018/2019, więc możliwe że już niedługo także w tych przypadkach dojdzie do sporych przetasowań. Zdaniem Koźmińskiego, "kilku grubych graczy chce się zasadzić również na te prawa".
[quote='KruszynaKSC' pid='1241042' dateline='1494662961']
NC+ traci kolejne rozgrywki
Kilka tygodni temu Super Express i portal sportbusiness.com poinformowali o tym, że[font=Arial Black] NC+ traci prawa do transmisji Ligi Mistrzów i że te elitarne rozgrywki będą od sezonu 2018/2019 pokazywane w Polsacie (więcej TUTAJ). Jak się właśnie okazało, podobnie będzie z meczami Ligi Europy.[/font]
Zdaniem Piotra Koźmińskiego z se.pl, Polsat przejmie Ligę Europy na wyłączność i jako że prawa do transmisji tych rozgrywek będą w tym przypadku ekskluzywne, znikną one ze stacji, które pokazywały je do tej pory - NC+, TVP i Eurosport. Co ciekawe Canal Plus ma prawa do pokazywania Premier League i Ekstraklasy do sezonu 2018/2019, więc możliwe że już niedługo także w tych przypadkach dojdzie do sporych przetasowań. Zdaniem Koźmińskiego, "kilku grubych graczy chce się zasadzić również na te prawa".
[/quote]
Strata Ekstraklasy lub PL oznacza wg mnie upadek C+.
Myśle, że 70-80% klientów NC+ jest tylko z nimi ze względu na prawa do w/w lig.
Wg mnie wszystkie ligi powinna mieć jedna stacja. Obojętne która, byle by nie było rozproszenia lig po różnych kanałach.
- Edytowany
jakis czas temu C+ nie mial konkurencji jesli chodzi o fachowosc i komentatorow, teraz jakby te roznice jesli nie rozmyly sie, to przestaly byc ogromne - mnie osobiscie C+sowskie TWA wkurwia, lubie komentatorską ekipe, ekspertow dziennikarskich (Nachorny np i inni gostkowie od lig zagranicznych) ale na tych jełopów pilkarskich "ekspertów" typu Węgrzyn, Wieszczycki, Przytuła, Kosowski, Mielcarski to nie moge juz patrzec - niepocieszającym wg mnie prognostykiem jest to, ze w razie krojenia ramowki w NC+ pewnie gdzie indziej sie załapią
ps. pominąłem pana Sławka , niech rówenież wypierdala gdzie pieprz rośnie
ps. Murawski jest ok
Tak jest odkąd C+ połączyło się z tym gównem N. Wiedziałem, że będzie lipa i niestety się nie myliłem. Najpierw chciałem sobie przedłużyć umowę, a tu nagle cena rośnie z czterdzieści z niewielkim hakiem do prawie 90. Potem zaczęli pojawiać się pseudoeksperci, a potem zaproponowali mi kolejną umowę za większą kwotę niż poprzednia. W C+ w takiej sytuacji proponowali lepsze warunki, jeśli cena nie malała, to dawali np HBO na 4 miesiące. Niech się to gówno rozpada, bo szkoda już na to patrzeć.
13 dni później
Pytam tu bo do komputerowego nie zaglada nikt jak nie ma potrzeby.
Ma ktoś światłowód od Orange, jak to sie spisuje. Mysle nad przesiadka z UPC z ktorego ooza ostatnimi dwoma tygodniami jak sie okazało że modem siadł jestem zadowolony bardzo.
Ze światełkoem abo na tel jest przez czas umowy za pół ceny i to mnie kręci.
Kumpel się przesiadł z kablówki UPC na tv od Orange i bardzo tego żałuje ! :@ Pewnie z internetem będzie to samo ! :exclamation:
Gdzieś czytałem, że transmitowaniem rozgrywek Ligi Mistrzów zainteresowana jest TVP 1 .
- Edytowany
Hank gdzies bylo napisane ze kupili sublicencje i beda mecze na TVP.
Poprawione ;) Dzieki :)
Podbijam, ktoś jeszcze ma jakąś styczność z Orange Światłowód?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)