Wiem, wiem. Tutaj sprawa rozbija się o co innego, zresztą podobnie u Nas. Do Wronek też nikomu się nie spieszy.
-
-
Kto tym razem ma odejść ?!
Do Sosnowca z tego co pamiętam klub serdecznie zaprasza. Nawet cena biletu spadła na ostatni mecz... A było nas chyba jeszcze mniej...
Myślę jednak że sprawę Sosnowca można zamknąć. Do puki drużyna będzie kiepsko grać będzie pewnie jeździło to 200 kibiców i już... Tymczasem czekamy na lepsze czasy.
Ale u was przynajmniej ktoś jeździ i dopinguje...
u nich jezdza do Wronek, bo maja w wiekszosciosob blizej tam niz do Poznania.
A większość ogarniętych osób nie jeździ. Ci co mają faktycznie bliżej jeżdżą a czy dopingują? Nie byłbym taki pewien. Doping rwany od czasu do czasu bo nikt go nie prowadzi. Czasami jak jakiś prowadzący był to w pewnym momencie wziął rozruszał trochę jak na meczu z Bełchatowem przy stanie 0:2.
Ja uważam że sytuacja sprzed 2-3 lat nie ma nic wspólnego z niską frekwencją w Sosnowcu . Nie jest to też wina STC że nie organizuje wyjazdów .Poprostu znakomita część osób nie pojedzie na mecz do Sosnowca jak im ktoś pod dupę specjała nie podstawi .
Ale czy gdyby nie sprawy sprzed 2-3 lat to czy nie byłoby na Kałuży więcej niż 4-6 tysięcy? Jeśli by było to może do Sosnowca też jeździłoby więcej?
Możliwe, że byłoby więcej osób. Nie ma co roztrząsać kwestii, dlaczego frekwencja spadła, bo to problem mimo wszystko złożony: po części działanie klubu, po części nas samych, po części fatalnej gry od dłuższego czasu.
Faktem jest, że ostatnio, w chwilach trudnych, ludzie się zmobilizowali. Na spotkaniu z Górnikiem nadsprzedano bilety i frekwencja wyniosła sporo więcej, niż podawana oficjalnie pojemność stadionu, a i tak ludzie spod bram odchodzili z kwitkiem. Liczby wyjazdowe też nie były najgorsze, wystarczy wspomnieć Bytom czy autokarowy Wodzisław.
I proponowałbym skończyć kolejne przelewanie z pustego w próżne i wracanie do zakończonego tematu.
A kto ma odejść? Już pisałem- Lato.
Poprawa frekwencji w Sosnowcu może być przez podstawienie autokarów a nie pociągu którym jazda zajmuje prawie 6 g.w dwie strony .
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A kto ma odejść? Już pisałem- Lato.
jesień musi odejsc, paskudnie jest
a Wy dalej o tych wyjazdach do Sosnowca, jak tak bardzo chcecie jechac na mecz, to czemu na niewiele dalszy wyjazd do Wodzislawia nie bylo dzis wielkich kolejek ?
moze nie odchodzmy? kiedy wrocimy do Krakowa to moze ze 100wiecej dojdzie? Bedzie nas 300 i to beda nasze Termopile. A tak apropo wie ktos kiedy zagramy na Hutniku?
Zeby Profesor nie zadał sobie takiego pytania..
izbik Napisał(a):
> A tak apropo wie ktos kiedy
> zagramy na Hutniku?
Jak spotkamy się z Hutnikiem w tej samej lidze
Aston1906 Napisał(a):
> izbik Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > A tak apropo wie ktos kiedy
> > zagramy na Hutniku?
>
> Jak spotkamy się z Hutnikiem w tej samej lidze
To najwcześniej za 2 lata:)
dzieki za optymizm!
Moze przydaloby sie jakies spotkanie z pilkarzykami w English Clubie zorganizowac. Powiedzialoby sie im pare slow, ktore moze byc ich pobudzily do walki
Ostatnia szansa Dla naszej Cracovii ....
[IMG]http://i35.tinypic.com/rlxtmp.jpg[/IMG]
szaleniec [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: Kto tym razem ma odejść ?! nowe
19 pa? 2009 - 19:36:18 Zarejestrowany: 2 m. temu
"to jedno w klubie się udało- długotrwała i konsekwentna polityka wyrzucania kibiców przyniosła rezultat "
zgadzam sie
Big mouth strikes again [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: Kto tym razem ma odejść ?! nowe
19 pa? 2009 - 22:03:29 Zarejestrowany: 3 l. temu
"nie sądzę, aby sprawy sprzed lat na linii MKS - kibice miały cokolwiek do wyjazdów do Sosnowca"
maja
A pomyśleliście że ludzie maja po prostu dość kibicowania waszym zgodom... Ja jako zwykły piknik am tego dosyć... Nawet q..wa na hokeju ... Co ma Lech wspólnego z pucharem kontynentalnym.. Było to widać dość wyraźnie : cala pierwsza tercja doping, potem zaczynacie swoje kolejorz kolejorz i następne 10 minut dopinguje jedynie młyn...
JESTEŚMY KIBICAMI CRACOVII a nie Lecha.
Bishop- z całym szacunkiem, ale dopingował głównie młyn. Reszta włączała się od czasu do czasu. Raz dłużej, raz krócej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)