[size=large][b][url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2009-10-02_Cracovia_-_Zag%C5%82%C4%99bie_Lubin_1:1][color=#0033CC]WikiPasy.pl - Zdjęcia z meczu[/color][/url][/b][/size]
-
-
Cracovia -- Zagłębie Lubin
http://krak.tv/kategoria-9,film-828.html
Sacha i Sasin po meczyku :)
to ja z kolei napisze ze jeden ze srodkowych obroncow - ano gwiazdor Polczak to cos mi sie zdaje poje.bane w glowie ma - taka pyte grac , pilkarz reprezentacyjny , konsekwentnie powolywany na zgrupowania i gra jak by mu nogi powiazali ,albo zajaral dobrego staffu , mam pytanie czy on aby specjalnie takiej bucowy nie odstawia ..??
Od razu mówię że głowy nie dam ale Traore strzelając nam gola zdążył to zrobić tuż przed interweniującym za późno Sasinem.
i teraz kwestia :
Czy on zaje...., czy tylko próbował naprawić czyjś błąd w ustawieniu?
Czy może było ugadane przed stałymi fragmentami kto bliżej ten kryje? (Wydaje mi się że Sasin dobiegał ze swojej prawej)
Czekam na polemikę bo gdyby nie ta sytuacja to mielibyśmy jednak 2 p-kty więcej prawie na pewno...
Nie rozumiem jednego Jako klub jako kibice powinnismy sie wspierac myslicie ze pilkarze nie czytaja tego forum? pare rund temu pisaliscie tak"Tomasz Moskała Cracovia duma i chwała" a dzis ze ma slabsza forma jest juz dla was nikim?Naprawde zastanowcie sie nad tym co piszecie bo kazdy czasami ma wzloty i upadki i dajmy czlowiekowi sie odbudowac bo taka krytyka pod katem Moskita i nie tylko jego napewno nie pomaga.A najbardziej mnie rozp....ala Jak jeden buduje swoj komentarz opinie na opini przedmówcy i walkujecie jedno i to samo polowa ludzi wypowiadajacych sie na temat gry i taktyki a znaja sie tak na tym jak stara baba na rugby.Naprawde polowa tych komentarzy i opini jest zbednych moim zdaniem tomek moskala robi wszystko co moze zawsze biega najwiecej,ale to moje prywatne zdanie.
co do wczorajszego meczu z zaglebiem powinno byc dwoch atakujacych. Matusiak Moskała. A nie zagubiony i nie poradny w pojedynke rado.
Ponczowlck- o co Ci chodzi? Wyjazdy są organizowane. Ostatni był na Ruch.
Mnie zastanawia jedno czy nasi nie chcą czy nie umieją grać w piłke!!!
Ja myśle ,ze jest gorzej niż sądzimy ...tzn chcą ale nie potrafią... :D
Tak słabo grającej Cracovii nie pamiętają najstarsi górale. Nie dziwi więc fakt braku publiczności.
http://www.cracovia.strefa.pl/
Fotogaleria z meczu, zapraszamy!
Gdzie byli wysocy obrońcy Cracovii, gdzie był Matusiak, który przy stałych fragmentach gry miał kryć Traore?
Na trybunach z 3 razy hej hej Cracovia i z 3 razy Cracovia na więcej pilkarze nie zasłużyli ... wasiluk do wyjebania kurwa żenada
Bardzo słaby meczyk... Słabe Zagłębie zostawiło lepsze wrażenie od naszych. Oby uciułać troche punktów do zimy, a może wiosną po ewentualnych wzmocnieniach i powrocie Ślusarskiego będzie lepiej. Bardzo słabo Sasin i Moskała, pozostali słabo.
rmszar - ja to wiem , tylko że jak byłeś ostatnio w sosnowcu to wiesz co sie działo i jakie bydło przyjechało , 3 razy ręczny poszedł. Więc mówie zdanie na ten temat. Do SOSNOWCA DROŻSZE WYJAZDY.
Wyczuwając idiotyczne w myśleniu przymioty
mając bilet w kieszeni, w ostatnim momencie
powiedziałem do siebie. Nie będę udziałowcem
nadchodzącej paranoi. A czy miałem rację , to
jest retoryczne pytanie.
T.M to chluba i duma Cracovii i takie hasła
zatrzymują mnie w domu. Taki impuls myślenia
hamulec by nie powtarzać głupoty. Zjawisko tak
nieestetyczne , jak jego pożytek na placu boju.
To gorsze zjawisko, czyli występ , niż iść do szamba
i paplać się w tym gnoju.
Zeby nie być tak dosadnym, dla dodania dodam
że tak mi koi na równi nerwy , jak sprawozdawca Canal
niejaki Iwan. Zanik wartośći ,we wszystkich aspektach
chłopak groteskowy, śmieszny , ale przez decydenta-
wartościowy. I jestem do chwili obecnej - oszołomiony.
Zadnych cenzurek, bo trzeba by zejść niżej, tylko jeden
odruch, czyli beznadziejności. Gdzie jesteśmy, ku
czemu dążymy. Już prawie nic nie rozumiem jak
widzę z wyborów Moskałę.
Chyba tylko i tylko tyle/ tak na zewnatrz/ spotkało mnie
nieszczęście w życiu , że urodziłem się z sercem w pasy
Pozdrawiam i przepraszam urażonych.
Nie ma co pisać to jest DRAMAT !!!
farciarz2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A tak nawiasem mówiąc jakiego wzrostu są nasi
> obrońcy. Otóż Marek Wasiluk-196 cm wzrostu,
> Piotr Polczak- 192 cm, a Traore, który ich
> przeskoczył - 183 cm (niby ułomkiem nie jest ale
> w porównaniu z tymi dwoma to przeciętniak).
> Trzeba do tego jeszcze dodać Kłusa - 187cm i
> Derbicha - 187 cm.
> Jak więc tak wysocy obrońcy mogli przy każdym
> dośrodkowaniu Lubina z rzutu rożnego czy wolnego
> przegrywać pojedynki o "górne piłki", tracąc
> też w ten sposób bramkę?
no tak ,ale tam skakał murzyn czyli wiecie rozumiecie ;) i jeszcze się na Cracovii przełamał strzelając pierwszego gola ;)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no tak ,ale tam skakał murzyn czyli wiecie
> rozumiecie ;) i jeszcze się na Cracovii
> przełamał strzelając pierwszego gola ;)
Niech murzyn się cieszy, przynajmniej nie oskarży Wasiluka o rasizm.
ty buco a kto ci pisal ze Tomasz Moskała to Cracovii duma i chwała ???? s zkurwa on nigdy nie potrafil grac w pilke , rodzina , zona? chyba Ci sie p ojebalo z BOJAREM
A swoją drogą to Wasiluk jest bardzo tolerancyjny na naszym polu karnym, wszystkim na wszystko pozwala i to niezależnie od koloru skóry.
Biały, czarny, żółty, czy czerwonoskóry zawsze może liczyć na hojny prezent od Wasiluka.
Trudno więc Wasiluka oskarżyć o rasizm.
Szkoda tylko, że przez tą wspaniałomyślność Wasiluka cierpi nasza drużyna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)