panie Turek.....
-
-
Jagiellonia Białystok--Cracovia
Super, nie wierzyłem nawet w remis. Przepraszam:)
Ufff......
Wynik lepszy niż gra. W drugiej połowie JEDNA akcja ofensywna. Generalnie mecz na poziomie piątej ligi. Ale gratulacje za cenny jeden punkt.
Cenny 1 punkcik ! Nawet dobra gra w obronie, w ofensywie nie wiem co napisać, bo jej nie było...
Punkcik jest, na trudnym terenie. Szkoda tylko, że nie potrafimy wyprowadzić kontry.
dobry mecz Cabaja i Wasiluka. reszta kiepsko... a jak widze Kłusa który ma przed sobą 30metrów wolnej przestrzeni a on biegnie do boku to mnie szlag trafia! w ogóle nie potrafimy grać do przodu...
Cabaj: "Gdzie to graliśmy ?" :)
Dobrze żeśmy nie odpadli, bo by zapamiętał.
W defensywie było dobrze, a w ataku jest tak jak za Płatka. Wtedy długie piłki na Ślusarskiego, teraz to samo ale na Matusiaka. Nie mamy pomocy.
Cabaj : Mieliśmy w środe przeprawe przez nierówne boisko przez 120min. Eeee Gdzie my to bylismy? Aa W Kobylinie! hehe ;d
tak z ciekawosci, ile wtopili ci, co stawiali na Jagiellonie? ;]
Ja powiem tylko jedno: MARCIN CABAJ i wszystko gra!
A co do gry ofensywnej to niestety grając na 1 napastnika nie istniejemy z przodu!
Fajny wywiad z Cabajem,ciesze się ze rozegrał dobry mecz,bo co by nie pisać jest zasłużony dla naszego klubu...
Tak, gra ofensywna leży.Punkt z Białegostoku jest cenny tak chyba wszyscy myślimy.Cabaj i obrona dziś uważni.
Lenczyk - 4 mecze na wyjeździe, 3 punkty
Płatek - 11 meczów na wyjeździe, 4 punkty
Dla mnie to sedzia strasznie sie boi gwizdac faule, kilkakrotnie po nieodgwizdanym faulu na naszym zawodniku Jagiellonia wychodzi z grozna kontra.
Mamy punkt po meczu w ktorym wyraznie sie na to nastawilismy. Trzeba powiedziec, ze potrafilismy utrzymac do konca dyscypline taktyczna. Byc moze pod tym katem trener Lenczyk dobieral sklad, mimo wszystko dosc eksperymentalny, bo bez Plastika i Szeligi w wyjsciowej jedenastce.
Moim zdaniem Sacha pokazal, ze jest zawodnikiem, ktory moze grac w tej druzynie i rywalizowac o miejsce na prawej stronie.
Cabaj super a punkcik tez super teraz nadchodza mecze ktore nam pokaza na co mozemy liczyc !!Do Bojuuu CRACOVIAAA
remis cieszy ..ale z gra tragiczna .... jak w meczu z ruchem ani jednej sytacji podbramkowej przez nas stworzonej ;/
Brawo Sacha ..widac ze sie jeszcze z ekstraklasa nie oswoil ale o pilke walczyl jak lew ! Cabaj i Wasiluk bardzo dobrze !
Derby coraz blizej a samym bronieniem bramki z nimi o remic bardzo ciezko bedzie.
bardzo dobry mecz Cabaja! może o to chodziło żeby miał konkurencję, tak skoncentrowanego i zwracającego uwagę na wszystko [ta podniesiona ręka chyba przy akcji Brunp] nie widziałem go bardzo dawno..
cenny punkcik, choć z drugiej strony poziom meczu straszny.. nie ma pomocy, Kłus nie zagrał ani jednej piłki do przodu tylko się cofał bądź grał do boku..wiem że nie takie jego zadania, ale on to robi permanentnie,. nawet jak nikogo przy nim nie ma.. sam Matusiak nic w ataku nie zrobi..
Co ciekawe najwięcej strzałów na bramkę oddał Pawlusiński,który wszedł na boisko na 15 minut to pokazuje naszą słabą grę w ofensywie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)