jesli chcecie na boisku stojanova to rownie dobrze moglbym ja zagrac bo sily nie mam odkad jaram szlugi, postoje w miejscu ewentualnie potruchtam w jednostajnym tempie a rzuce ze 2,3 pileczki, zaloze dziure Sobolewskiemu i dam sie sfaulowac na 20 metrze.
ludzie !
Golinski nie jest w stanie nic dac tej druzynie
-
-
Michał Goliński- witamy w Cracovii
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CracoviaWzgórza Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > santo skończ..
>
>
> rodzina?
Z czym mi tutaj wyjeżdżasz ? Czy aby się za bardzo nie zagalopowałeś na tym forum?Bo po większości Twoich postów stwierdzam,że masz zadatki na błazna.
Słowo skończ było skierowane do Twojego notorycznego najeżdżania na Golińskiego i innych piłkarzy a to,że ekspert z Ciebie marny to wiemy.Ja twierdze,że trener oceni jego wkład w grę i to czy się nadaje czy nie do gry z pierwszym zespołem.A nie pisałem,ze jestem jego obrońcą, tylko wiem jakie ma umiejętności wiec zanim coś napiszesz zastanów się kilka razy.
SaNtO Napisał(a):
> jesli chcecie na boisku stojanova to rownie dobrze
> moglbym ja zagrac bo sily nie mam odkad jaram
> szlugi, postoje w miejscu ewentualnie potruchtam w
> jednostajnym tempie a rzuce ze 2,3 pileczki,
> zaloze dziure Sobolewskiemu i dam sie sfaulowac na
> 20 metrze.
>
> ludzie !
>
> Golinski nie jest w stanie nic dac tej druzynie
Czyżby dlatego, że jest dużo starszy od Klicha? Oczywiście że jest w stanie dać, to zależy tylko od tego czy trener potrafi to wyegzekwować.
Goliński zalety:
- dobra technika
- celne podania
- dobra skuteczność pod bramką przeciwnika
wady:
- nie chce mu się biegać po boisku
Goliński jest rozlazły jak "Pyza na mazowieckich drogach".
Z Golińskim sprawa jest równie prosta jak z każdym innym zawodnikiem. Jest forma i chęci do gry - dostajesz szansę. Nie ma formy, jest człapanie - ławka. Nie wiemy do końca, jak było z tym zesłaniem do ME, jakkolwiek by było, powinna decydować aktualna forma i motywacja gracza.
Akurat Goliński w formie może z powodzeniem załatać dziurę, jaką zrobił Klich.
docent ,to uwierz mojemu wpisowi bo jest tam 100% prawdy!!!
Goliński mógłby zagrać cofniętego napastnika, bo co jak co, ale jak już dostanie piłkę w polu karnym to z reguły pakuje ją do siatki.
mcz_ Napisał(a):
> Goliński mógłby zagrać cofniętego napastnika,
> bo co jak co, ale jak już dostanie piłkę w polu
> karnym to z reguły pakuje ją do siatki.
Co prawda, to prawda w polu karnym wie co robić.
prawda jest taka że Goliński zostałem kozłem ofiarnym po meczu z Lechem.. dlaczego kur** Wasiluka i innych naszych obroncow nie przeniosą do ME?! z takim bledami jak robią to tylko tam się nadają.. Szatałow powinien przywrócic Goline do 1 druzyny i na derbach ustawic go za Ślusarskim..
mcz_ Napisał(a):
> Goliński zalety:
> - dobra technika
> - celne podania
> - dobra skuteczność pod bramką przeciwnika
>
> wady:
> - nie chce mu się biegać po boisku
ta wada przekreśla wszelkie zalety. ze zaspiewam: nie chce sie grac ! nie chce sie grac ! nie chce sie grac to spierdaaalać !
tym bardziej w takim meczu gdzie bedzie wazny kazdy milimetr boiska nie mozemy ryzykowac wystawienia statysty
On jest bez perspektyw chwilowo więc musi zapierdalać
A ja to widzę tak:
-nowy trener
-nowy stadion
-chęć udowodnienia innym, że się mylili
-DERBY
To są argumenty za tym, że będzie mu się chciało walczyć o każdy milimetr. Jeśli tak nie będzie to jest w Cracovii skończony, niezależnie od trenera, bo kibice są pamiętliwi.
Mimo, że go nie lubię, jestem za tym żeby zagrał.
Krakowskim targiem -Suworow 1/2 i Goliński 1/2 meczu.
SaNtO Napisał(a):
> mcz_ Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Goliński zalety:
> > - dobra technika
> > - celne podania
> > - dobra skuteczność pod bramką przeciwnika
> >
> > wady:
> > - nie chce mu się biegać po boisku
>
>
> ta wada przekreśla wszelkie zalety. ze zaspiewam:
> nie chce sie grac ! nie chce sie grac ! nie chce
> sie grac to spierdaaalać !
>
> tym bardziej w takim meczu gdzie bedzie wazny
> kazdy milimetr boiska nie mozemy ryzykowac
> wystawienia statysty
Są piłkarze którzy bardzo mało biegają, a są bardzo wartościowi. Taki Frankowski człapie sobie po boisku a bramek w extraklasie już trochę nastrzelał!
no jeden Frankowski ale on sie urodzil z instynktem. wymien jeszcze 10 to uwierze w Twoją teorie.
Niestety w Polsce nie ma takich zawodników, którzy byliby na takim poziomie, by chodząc decydowali o losach spotkania, grze swojej drużyny. Frankowski tak jak pisze Santo urodził się z pewnym darem ale on jest napastnikiem i on w polu karnym może sobie stać byleby wpakował to co ma do siatki, z tego jest rozliczany. W środku pola nie można sobie pozwolić na lenistwo. Nawet tacy zawodnicy jak Xavi czy Lampard, będący geniuszami na tej pozycji biegają i walczą. Nie mając takich umiejętności jak oni trzeba harować by nadrobić ambicją.
parD
Frankowski mało biega ? Może w Wiśle, kiedy gra była inna. Teraz w Białymstoku gość haruje, jakby miał 25 lat i walczył o pierwszy poważny kontrakt.
Racja, szybko pisałem i wkradł się błąd. Dziękuje za zwrócenie uwagi, już poprawione.
No Franek, haruje i tego trzeba też wymagać od Golińskiego. W innym wypadku nie ma sensu do niego wracać. Łatwiej jest wybaczyć porażkę czy słabszą grę danego zawodnika widząc, że 90 minut zapierdzielał na boisku aż miło niż widząc to co robił Michał w większości spotkań.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)