"Uwielbiam" co po niektórych z was. Po derbach był wielkim bohaterem a teraz jest gorzej to od razu wypier***aj. Ludzie ogarnijcie się. Jego wina, że mu koleś na nodze stanął i coś naciągnął/zerwał?
Może Ślusarki też powinien odejść bo stawać prosto nie potrafi i zrywa wiązadła?
Dajcie mu trochę czasu jeszcze. Na jesień pokazał, że umie grać w piłkę.
-
-
Michał Goliński- witamy w Cracovii
brawo Golina , 2 mecz z rzedu zgodnie wybrany najgorszym graczem na boisku. Dobrze, że stukł sobie stópkę potykajac się o własne nogi...
A tak swoją drogą. Wiadomo już co z nim?
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Graj albo zjeżdżaj!
Nasuwa mi się tutaj cytat z Pisma Świętego dotyczący Magdaleny... nie wolno skreślać ludzi po ich chwilowych niepowodzeniach, bo nie ma ludzi doskonałych... jesienia Michał pokazał, że potrafi grać w piłke, wszyscy doskonale pamiętamy dzien 22.11.2009 r. , 50 min meczu, nie zapominajcie że to Goliński jest autorem tej bramki, która przechyliła nam szale zwycięstwa na naszą strone i sprawiła, że to CRACOVIA rządzi w Krakowie :) Dajcie mu szanse, a chłopak sie odbuduje i jeszcze nie raz przyczyni sie do zwycięstw Cracovii :)
..................i to tym bardziej cieszy ,ze kobietka o tym przypomina!
Wzruszające.
Asi@ święte słowa!
Aleks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Swoja opinie na temat gry Golinskiego napisalem w
> watku Cracovia-Ruch, (...Golinski byl na boisku,
> ale czy to co robil mozna nazwac graniem? Zaglebie
> nie bez kozery pozbylo sie go raz dwa i teraz
> graja super.
> Jak dla mnie, ten facet nie powinien juz wychodzic
> w pierwszym skladzie. Niech udowodni gra od 75
> minuty, ze sie nadaje...).
> I podtrzymuje - jesli zawodnik tak gra w meczach o
> utrzymanie sie, powinno mu sie znalezc inny klub.
> Charakterologicznie ma w sobie cos z Witkowskiego.
> To ani walczak, ani lider, ani pracus. Raz na
> kilka meczow cos mu sie uda, a potem wraca do
> boiskowego lenistwa i hipochondryczenia. Takich
> wlasnie w klubie nie potrzeba.
I nikt się nie czepia, nie cytuje Biblii...
"Z treningów wyłączony jest natomiast Michał Goliński, który w meczu z Zagłębiem doznał groźnie wyglądającej kontuzji. Opuchlizna od kostki do kolana nie ustępuje z jego nogi i nadal nie wiadomo, kiedy poznamy pełną diagnozę. Niewykluczone jednak, że "Goliny" zabraknie już do końca sezonu. " (sf)
No ten to ma pecha!
67 dni później
Zawodnik Cracovii wrócił po kontuzji do treningów
Michał Goliński, zawodnik Cracovii, wrócił do treningów po ciężkiej kontuzji, której doznał jeszcze w poprzednim sezonie. Urazu nabawił się w kwietniu podczas meczu z Zagłębiem w Lubinie.
- Miałem poważną kontuzję kostki, pozrywane więzadła, do tego uraz ścięgna Achillesa. Leczenie trwało półtora miesiąca. W Poznaniu niemal nie wychodziłem z gabinetu rehabilitacyjnego, ćwiczyłem dziennie po kilka godzin. Najważniejsze, że jestem zdrowy i mogę normalnie ćwiczyć - cieszy się pomocnik Pasów.
źródło: futbolnews.pl
Michał wierzymy w Ciebie!!!TYLKO PASY!!!
nie dla Golinskiego w Cracovii
Tak dla Golińskiego w Cracovii...obyś po tej kontuzji wrócił do formy i cały sezon grał tak jak w jesiennych derbach.
W zaglebiu ladnie gral u Uli
Będzie jak u Oresta, pierwsza runda bardzo ładnie, a w drugiej jak poczuje, że trener mu ufa to 'siadnie' i nie będzie specjalnie walczył i biegał.
49 dni później
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8237156,Michal_Golinski_nie_pali_sie_do_szukania_klubu.html
Da sie zauważyc typowe podejście polskiego piłkarza.Ambicji brak za grosz, samozadowolenie z siebie na treningi chodzę to o co im chodzi.Trener nie widzi mnie w składzie , trudno i tak muszą 1.5 roku jeszcze płacić ich problem nie mój.Zero jakiejkolwiek sportowej złości typu "jeszcze udowodnie ,że należy się mi miejsce e składzie"
Pozbyć się jak najszybciej bo jedyne co moze dać drużynie to negatywny wpływ na drużyne..
mi sie on zaczyna kojarzyc z Iwanskim z Legii, tez wieczny talent, i obaj spaceruja po boisku, raz na kilka miesiecy cos im wyjdzie i juz mokro w majtkach im sie robi z samouwielbienia
bede sie kajal jak piesek i odszczekam chetnie te slowa jak w koncu cos pokaze, ale na razie goscia nie trawie, ambicji ZERO!
Przez jedną bramkę mamy chłopa nosić na rękach? Trzeba było Jopa do nas wziąć w okienku transferowym skoro tak stawiacie sprawę. Ja jestem podobnego zdania jak [i]SaNtO[/i].
http://www.weszlo.com/news/4773
uważam, że Michał nie biega od dzieciństwa, ponieważ ma uraz natury psychicznej, mianowicie bieganie kojarzy mu się z wysiłkiem fizycznym, któremu towarzyszy nieprzyjemny zapach wychodzący m. in. spod pach i innych części ciała. Jeśli dodamy do tego fakt, iż rodzice Michała zabraniali mu się brudzić (drogie proszki i ubrania) to wychodzi tutaj cała przykra prawda, że Michał nie może biegać, a jeśli dodać tutaj wątek o technice Michała, to wychodzi, że on wcale nie musi biegać.
ale łokiec to mógłby umyc...
Naprawdę świetnie symulował gre Michał.
Zrobić syntezę- może, a nie musi, lub musi ale, ale jest leniwy.
Generalnie -chór jednym tonem, nawe SaNTO w to podpięty.
Decydenci rozważyli, decyzje podjeli trochę na zasadzie melodii.
Jak tu obronić racje meczennika, nie będąc jego miłośnikiem,
a szczególnie jeśli ma awersję do biegania ,a o to chodzi.
Czego się złapać , by choć trochę go ochronić. Siedzę i nie
mogę wystartować. Kontyzje to prawda , brak formy wobe
możliwości to prawda ,jakby z mnożnikiem. Całe szczęście
że nie jestem decydentem.Co go broni , w jaki sposób mogę
przedstawić atuty.
Potocznie w przypływie emocji padaja epitety " kopacz' itp.
jako wyznacznik poziomu , myślenia itd.. Czy On podchodzi
i załapuje się na te określenia. Na pewno nie, a w kadrze , czy
talich nie brakuje?. Tezę oddaję pod chłodną rozwagę.
W dotychczasowym sposobie kopania przez naszych
idolów futbolówki, nasz obiekt zatracił instykt piłkarskiej
egzystencji.. Więc , może pomóc , przekonać, a nie deptać
tym bardziej wskazane, że nadchodzi era innej w Cracovii
piłki, do której jest predysponowany.
Drużyna pójdzie ja jakość , czyli czas posiadania piłki
będzie coraz dłuższy, a w tym miejscu to zaleta Goliny
że mając ją przy nodze zrobi użytek większy niż cwierć
drużyny razem. Więc go bronie , a nie wystawiam na stos
Pozdrowienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)