Ale gdyby mi ktoś powiedział po meczu z Lechią
że w następnych 3 meczach zdobędziemy 5 punktów to pomyślał bym że to kretyn
Także NIE JEST ŹLE
-
-
Korona-----Cracovia 1 : 1 TYLKO PIŁKA (sprawy kibicowskie w głosie z trybun!!!)
kolejny raz trafilem ,moglo byc 3p a jest remis szkoda.........chodz tuz przed meczem wierzylem ,ze Cracovia wygra i wygrywala.......... .jeszcze raz szkoda.
Nie jest źle ale można to było spokojnie wygrać kontrolując mecz.Przed meczem to różnie się myślało i remis wyglądał na dobry wynik.Ale z przebiegu meczu to mogliśmy wygrać i powinniśmy byli wygrać.Ale nie można kurwa wygrywać jak się ma takiego bramkarza który niweczy cały wysiłek drużyny....
[pre]
Projo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po 1 połowie mogkismy 3 bramki strzeli
> Wasilukowi z bramki strzał wybili.no cóż
> pszczółki maje obroniły remis z nami.
[/pre]
Pszczółki to raczej ciotka Jaga z Białego :)
A ja mam juz dosc tego pajaca w bramce, gramy dobrze, gramy źle, Cabaj zawsze coś spie*doli. Ogólnie pierwsza połowa na duży plus, na drugą wyszliśmy chyba zbyt pewnie siebie i Korona nas dosłownie zmiażdżyła. Za to w drugiej części chyba dużo ciekawiej było na trybunach ;)
Darek Pawlusiński!
Cabaj zabrał nam 2(słownie: dwa) punkty! Jak długo ten clown będzie ośmieszał nasdz Klub?
pasiasty68 Napisał(a):
> 1 Cabaj = 2 stracone punkty.
dobrze ze mamy jednego Cabaja, bo jakbyśmy mieli wiecej to byłoby źle z nami. Marzy mi się żeby cały mecz wygladał tak jak pierwsza połowa. Orest ma teraz dwa tygodnie na poprawienie kondycji druzyny tak zeby gryźli murawe przez dwie polowy na tym samym poziomie.
szkoda punktów a Cabaj powinien odpocząć od I drużyny kilka miesięcy żeby zdążył wszystko przemyśleć.To nie jest jego pierwszy raz i nie ma już taryfy ulgowej.
nie słychać było praktycznie pozytywnego dopingu , szkoda przydalaby się pomoc w II polowie
Sentyment został... szkoda że nic więcej poza paroma znajomościami sprzed lat. Przykro było patrzeć na wrzuty z waszej strony... oczywiście nie pozostało to bez echa i wyszło jak wyszło.... niestety to wygląda tak jakbyście się sprzedali Lechowi ale to już wasza sprawa. Z mojej strony życzę wam jak najlepiej... oby Lech was nie wydymał. Pozdrowienia z Kielc.
To jest tak kosa z Korona ? ////.../////
Co za bzdury piszecie to ja pierdole. Wiadomo, że najważniejsza jest Triada. Macie pretensje do Lecha, bo krzyczeli, że grają do końca. My byśmy nie krzyczeli, jak są jeszcze szanse na mistrzostwo?
A z Koroną cieszę się, że tak się skończyło. Jeszcze jak byli naszą zgodą to ich nie lubiłem, teraz przynajmniej nie muszę słuchać jaka to Korona jest super.
tez mysle ze stalismy sie przydupasami Lecha...zal...i jeszcze jak slysze ze "kumaci" nie darza symptia Polonii Warszawa bo Lech za Polonia nie przepada to juz nie mam pytan...dla mnie jak i dla wiekszosci moich znajomych Lech stal sie juz calkowicie obojetny i tak jak mowi kolega z Kielc..czekajmy kiedy Lech sie nas wypnie ...bo sa tak silni ze juz nie potrzebuja zgod ..ciekawe jak sie beda czulu nasi "decyzyjni"...
pozdrawiam Korone i zal mi tego ze tak wyszlo jak wyszlo.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Co za bzdury piszecie to ja @#$%&. Wiadomo, że
> najważniejsza jest Triada
buahahahahhahahaha
żebyś się nie zdziwił
Triada najwazniejsza hehehe...dowiedz sie jak wyglada sytuacja z Arka...stracisz moze symapie do Lecha jak widze coraz wiekszosc tutaj
Narazie to tylko plotki. A zerwana zgoda z Koroną jest faktem i bardzo dobrze. Jest jeszcze Polonia, najstarsza zgoda. A co to jest ta Korona? Klub, który zaistniał na piłkarskiej mapie Polski dzięki korupcji i skompromitował się tracąc flagi z Legią, na swoim turnieju.
[pre]
qtec Napisał(a):
> Alaska Napisał(a):
> > a tak samo było z Arką i Polonią
> > Była zgoda i na następnym meczu już kosa
>
> Przeciez dalej jest zgoda Arki z Polonią... :)
> przynajmniej byla jeszcze w tamtej kolejce
[/pre]
Miałem na myśli Polonię Warszawa a nie Bytom
Tak samo powiesz o Polonii ...a co to za klub ktory prawie w Warszawie nie istnieje...?
ogarnij sie czlowieku i mysl co piszesz..
Proponuję zająć się kibicowaniem na żywo (również na ulicach i na wyjazdach) zanim wydaje się sądy i komentuje na ogólnodostępnym forum. Zapewne większość z komentatorów straciła kupę kasy i zdrowia na wspomaganiu ,,away'' i goszczeniu u siebie zgód.
kazdy kibicuje jak moze i potrafi a forum jest od tego by wyrazac wlasne opinie i zdania Panie Iniemamocny2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)