Ale Polczak w przekroju całego meczu był jednym z najlepszych naszych zawodników...
-
-
Podbródkowe Oresta :)
Pisaliśmy tutaj już to wielokrotnie zawodnik Polczak powinien już być usuniety po pamiętnej "spadkowej" wypowiedzi!!!!
8 dni później
Proszę Państwa gwoli ścisłości Orest jeden podbródkowy a Profesor trzy tzn. przechodzimy do ofensywy...
i walczymy o baraże? A tak poważnie,pan Orest zdecydowanie punktuje i jeżeli nie nokaut, to na punkty ,na pewno przegramy..:P
Stary trenerski wyga bez gadania, wywiadow, wynikami Slaska skompromitowal Filipiaka.
Dla tych co nazywali Oresta starym dziadem te 8 meczy odkąd prowadzi Śląsk to bolesny pstryczek w nos.
8 meczy odkąd prowadzi Śląsk to 4 zwycięstwa i 4 remisy .Porażek nie ma !!!.
Filipiak wstydź się swojej głupoty!!!
Wiesz...Orest tam wygrywa bo ma kim grac...w Śląsku jest jak w rzece...nie ma trenera, piłkarze są....u nas nie było ani trenera ani piłkarzy...jak to sie mówi "z pustego to i Salomon nie naleje":)
Zmieńcie temat, bo będzie wpierdol od Trenera Lenczyka. Nie orestować mi tu :)
[i]Nie orestować mi tu[/i]
Mknacy...spójrz wyżej napisałem [b]pan Orest....[/b] :D
To jest trener Lenczyk :)
wojtipasy -możesz być pewien że pan Orest miał odpowiednich zawodników wytypowanych do wzmocnienia Cracovii.
Jak by mu pozwolono na te transfery to dziś Cracovia była by na miejscach 5-8 nie wydając ponad 5 mln zł na transfery które okazały się śmietnikiem .O Radomskim pan Orest już rok temu miał zdanie wyrobione -nie chciał go widzieć.
Z tej 7 co przyszli pewnie nie było by nikogo u pana Oresta.
A tak dostaliśmy śmietnik który spowoduje spadek .Dalsza konsekencja to pozbycie się ostatnich charakternych zawodników Cabaja ,Plastika a zatapienie ich kolejnymi miernotami .
Tomcio znów szykuje nam kolejnych patałachów!!!!
4 dni później
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,8773028,Orest_Lenczyk__My_mamy_reprezentacje_.html
Ciekawe, a propos jakiej sytuacji taka wypowiedź:
[i]"Wiek trenera mnie nie interesuje, liczy się normalność. A normalność to nie buta, zarozumialstwo i nonszalancja. Trener powinien pamiętać, że będzie pracował nawet kilkadziesiąt lat i nie widzieć siebie na szczycie po zaledwie dwóch(...). Jest tendencja, aby pchać w górę młodych, wykształconych ambitnych i w dodatku znających kilka języków. Ja uważam, że trzeba przede wszystkim znać swój język, żeby wiedzieć, co się mówi i brać za to odpowiedzialność."[/i]
Jak sądzicie?
Niech zgadnę? Pensjonata ? :)
tu jest całość: http://www.rp.pl/artykul/574448_Z-lasu-nie-wyszedlem.html
Mnie bardziej interesuje to:
W poprzednim sezonie uratował pan przed spadkiem Cracovię. Dopiero teraz okazuje się, że to był wielki wyczyn?
Teraz to mam swoje problemy w Śląsku. Powiem tylko, że wielu piłkarzy Cracovii chciałbym mieć we Wrocławiu.
Podobno już bierze pan Radosława Matusiaka.
[b]Rozmawiałem z nim ostatnio w maju.[/b] Jest inteligentnym człowiekiem, ma swoje problemy, wie, co robi.
Trener Lenczyk ;) to nie jest osoba, która robi z gęby cholewę, więc ufam jemu
Ani Pan Orest Leńczyk ani Ulatowski jakoś nie chcą na razie puścić farby co się w tym Naszym MKSie działo i dzieje...gra półsłówek...ale znaczy to tylko,że nie jest dobrze....
Wypowiedż ,że wielu chciałbym mieć znaczy ,że większość niech wyp...la....tak to widzę ....a my kibice to nawet czujemy i widzimy zwłaszcza tabelę....
oj chlopy,chlopy przestancie LeNczykowac....czasami dobrze miec klawiature bez polskich znakow.
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ani Pan Orest Leńczyk ani Ulatowski jakoś nie
> chcą na razie puścić farby co się w tym Naszym
> MKSie działo i dzieje...gra półsłówek...ale
> znaczy to tylko,że nie jest dobrze.... (...
Ólatowski w roli wycieraczki akurat czuł się jak ryba w wodzie, więc nie wiem a propos czego miałby puszczać farbę? Miałby się chwalić jak skamlał o kolejny tydzień szansy?
17 dni później
Zgadzam sie.
16 dni później
http://ekstraklasa.net/news,37100,zart-lenczyka-na-pierwszym-treningu-slaska.htm
"- Ha, ale wam zrobiłem niespodziankę, dalej żyję - krzyknął ze śmiechem w stronę zawodników trener Lenczyk."
Tego mi teraz najbardziej brakuje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)