Przynajmniej nie bedziemy ostatni w tabeli :) ale z taka grą to jagielonia nas dogoni bardzo szybko :)
-
-
[smutek]Cracovia-Lechia 7.08 17-45 (Tylko Piłka)
Kiedy i o której mają trening?
Mam nadzieję, że prezes na początku huknie w stół już teraz, a nie dopiero pare kolejek przed końcem rundy.
Nie mamy prawdziwego trenera, nie mamy prawdziwych piłkarzy.
Może kupimy Nowaka z Lechii ? Przydałby nam się dobry, ofensywny pomocnik. Ciekawe ile za niego chcą...
gaudeamus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieję, że prezes na początku huknie w
> stół już teraz, a nie dopiero pare kolejek
> przed końcem rundy.
> Nie mamy prawdziwego trenera, nie mamy prawdziwych
> piłkarzy.
Nie mamy PRAWDZIWEGO prezesa. Let's face it..
O ktorej mniej wiecej dzisiaj bedą wracać z sosnowca?? Bardzo wazna wiadomość dla mnie.
Lecimy do drugiej ligi. Za pięć góra sześć kolejek wyprzedzi nas Jagiellonia. ;/
PŁATEK W Y P I E R DA L A J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Walnijcie się w łeb z pomysłami odwiedzin na treningu. Co to da? Jeszcze bardziej dobije tych patałachów.
Nie da się nic ugrać, jeśli obrona popełnia karygodne błędy. Ale to nie obrońcy są winni. Nie mamy 2 lini. Cebula nie istnieje, rozegranie nie funkcjonuje, podobnie jak odbiór. Tu jest początek i koniec naszych problemów. Jeśli można walnąć dwie bramki, ale dostaje się sześć w plecy, to nie jest kurde problem pojedynczych graczy, ale całej formacji. Nie ma co winić pojedynczego piłkarza. Nawet Cabaja, bo też ma prawo sfrustrowany się pomylić.
Płatek mówi, że potrzebuje 3 graczy. Może ma na myśli wymianę całej II linii poza Pawlusińskim i wówczas można tylko się z nim zgodzić. Ale jeśli nie ma II lini na myśli, to należy wskazać drzwi.
Inna sprawa, skąd wziąć zawodników "na już", kiedy i jak ich zgrać.
Pojebany? Poza Pawlusinskim? To taki zawodnik dzis grał?
W radiu Kraków po meczu nadano piosenkę bardzo a propos - Klaus Mittfoch "Ta zabawa nie jest dla dziewczynek" :)
sciagac koszulki pierdolone patalachy i nieroby !!!
dlugo bylem cierpliwy,ale juz dosc...platek wypierdalaj !!! drugi majewski z ciebie bez honoru ? chcesz zeby co mecz byly na ciebie takie przyspiewki ? podejmij szybko decyzje i odejdz na zawsze !!!
cytujac kibicow Gornika Zabrze:
"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap..."
buhahhahhahaha Jupiter posmarkałem sie
Przecież nie było źle ;)
'ściągac koszulki...'
to był niewątliwie największy najgrubszy, najopaślejszy i najnieapetczniejszy C.H.U.J jakiego w życiu widzialem
Ja tylko jedno, bo szkoda moich dłoni.
[b]CRACOVIA TO MY !!![/b]
fajny mecz był,wynik historyczny ;)
Klątwa ŁKSu nigdy nic dobrego nie wyjdzie na krzywdzie jnego zespołu
Też powiedziałbym "ściągać koszulki", gdyby nie to, że grają w tym gównie JAKO.
A więc niech już zostaną w tym gównie i razem z nim, "trenerem" Płatkiem i "prezesami" wypierdalają na Księżyc, albo chociaż zostaną (na zawsze) w stolicy czerwonego zagłębia....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)