a ta choragiewka Czarnecki byl na naszych trybunach chyba przed eurowyborami>
http://www.dziennik.pl/polityka/article424203/Czarnecki_W_PZPN_panuje_bajzel.html
co do Drzewieckiego damskiego boksera to niech sie zajmie innymi sprawami.PARODIA burdek nieposzanowanie prawa takie POlityczne kretactwo.
-
-
Ekstraklasa: Nie ma skandalu w związku z licencją Cracovii
skończy sie tak ze sie FIFA postawi za wpierdzielanie się w sprawy związku piłkarskiego.... i gówno Biały Nos i wielbiciel kiszonych ogórków ugra...
Jaki sport, jakie związki sportowe, takie i ministerstwo...
Ale co tam, niech sobie nabija poparcie w Łodzi. Dziś jeszcze usłyszycie oświadczenie Kropiwnickiego oraz kilku łódzkich (p)osłów. Nie podniecać się tym. Decyzje zapadły, teraz już tylko każdy nabija sobie punkty u sfrustrowanych ełkaesiaków.
I nie jeździć po ŁKS-ie. Bo to indywidualna akcja Drzewieckiego.
"W piątek za to przedstawiciele związku nie zgodzili się na przyznanie licencji ŁKS, choć Cracovia, która skorzystała na tym najbardziej, również złamała przepisy. Mimo to ukarane zostały tylko łódzkie kluby."
Najbardziej wkurzają mnie te przekłamania na nasz temat. My nie złamaliśmy żadnych przepisów !!!
Spokojnie ...My też będziemy mieli swoje przysłowiowe pięć minut...Jak przyjdą jedne czy drugie wybory zawsze można wyciąć te świnie ogłaszając wszem i wobec kogo i za co....
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "W piątek za to przedstawiciele związku nie
> zgodzili się na przyznanie licencji ŁKS, choć
> Cracovia, która skorzystała na tym najbardziej,
> również złamała przepisy. Mimo to ukarane
> zostały tylko łódzkie kluby."
>
>
skąd to cytat?
za gazeta.pl
[url]http://www.sport.pl/pilka/1,65063,6879910,Minister_sportu__Wstrzymac_mecze_LKS__Widzewa.html[/url]
nawet nie wiem czy nie wygląda na to ze to co Robin zacytował to nie element oświadczenia Drzewieckiego
Kurwa sie legaliści strzegący prawa z pzpnu znaleźli, najwięksi wałkarze, krętacze i złodzieje jakich znam. Jak takie coś jest możliwe w centrum Europy?
to jest dzrewieckiego~! tak mowil w tvn24
No to jeszcze jeden cytat z portalu sports.pl
"Z faktu powołania Komisji Mediacyjnej przez zarząd PZPN błędnie wysnuto wniosek, że związek będzie przed sądem prowadził mediację z ŁKS. Sprawa wygląda jednak zupełnie inaczej. Komisja była wewnętrznym ciałem związkowym, które miało jeszcze raz sprawdzić i przeanalizować wcześniejsze decyzje podjęte przez komisje licencyjne obu instancji. Po sprawdzeniu dokumentów zostało wypracowane stanowisko, które przedstawiliśmy w piątek przed sądem. To wszystko - wyjaśnił w rozmowie z Wojcieszak"
Agnan Napisał(a):
> Mam pytanie do prawników - po wyroku sądu 12.08
> oczywiście każdej ze stron musi przysługiwać
> prawo do odwołania?
>
> Jesli tak jest - a sądzę że tak jest
> i ŁKS przegra - a to też mi się wydaje bardzo
> możliwe
>
> - to nie wierzę w to by się nie odwoływali...
>
> Podobnie chyba z Widzewem
>
> I kiedy by te mecze z udziałem ich/zmienników
> byłyby rozgrywane? W Boże Narodzeni
Po pierwsze 12 to będzie rozprawa. Wcale nie jest powiedziane że skończy się wyrokiem. Od wyroku przysługuje skarga kasacyjna. Nie wiem ile w Warszawie czeka się na rozpoznanie Skargi Kasacyjnej ale myśle że jeśli wyrok WSA zapadnie we wrześniu to ewentualna skarga kasacyjna Łks-u lub PZPN-u zostanie rozpatrzona koło wiosny 2009 roku.
Słowa ministra dzrzewieckiego o tym że trzeba poczekać na rozstrzygnięcie sądu są idiotyczne w sytuacji w której ten sąd mógł wstrzymać wykonanie decyzji a tego nie zrobił. Dlatego czekanie na cokolwiek w tej sytuacji jest bez sensu bo tak możnaby czekać i do przyszłego sezonu żeby potem przyznać licencję Łks-owi na ten który dziś się zaczyna.( w wypadku korzystnego dla nich rozstrzygnięcia sądu)
Oświadczenie Drzewieckiego to czysta polityka i chęć pokazania łódzkim wyborcom że cośtam się robi w ich interesie.
Robinksc Napisał(a):
> za gazeta.pl
>
>
Dziękuję.
Tam jest jeszcze jeden znakomity kawałek:
"Sytuacja Widzew i ŁKS jest nierozstrzygnięta nie z ich winy - twierdzi Drzewiecki. - "
Nie z ich winy... He, he!
=========
Mazo: dziękuję.
Byłem pewny że ta POpaprana POkraka POdejmie jeszcze temat w ramach żebrania o ekstraklase dla miasta Lodzi...
Mam nadzieje że Ekstraklasa S.A się nie ugnie bezprawnym politycznym naciskom i cała kolejka zostanie rozegrana w ten weekend...
A tak na marginesie:
"Ch... w d... łodzi - tej k... nic nie zaszkodzi!"
"Ch... w d... zmorze - Drzewiecki jej nie pomoze!"
:D
Co za beszczelna menda z tego Drzewieckiego,bedzie nam przekladal mecze za 5 12.ciekawe z jakiej paki.Dla mnie wszystko jest jasne,decyzje sadow sa znane !
Panowie!
Teraz to nam mogą skoczyć. Licencja przyznana została Cracovii w zgodzie z prawem.
P.S. Panie Drzewiecki jak Pana lubię - NIE RÓB PAN Z SIEBIE BŁAZNA!
Polskie radio (jedynka - więc program ogólnopolski o dużej słuchalności) co pół godziny nadaje wypowiedź Drzewieckiego, a w niej że "wiele wątpliwości wzbudza też licencja Cracovii".
jakie info? czy jest jakis komunikat z ekstraklasy Sa czy pzpn na temat prosb drzewieckiego?
Kwiatkowski z pzpn:Panu Drzewieckiemu brakuje obiektywizmu przecież wiadomo skąd pochodzi a sprawa dotyczy przecież Łódzkich drużyn.-RMF
Ekstraklasa S.A. nie zamierza przenosić żadnych meczów kolejka rusza bez zmian.
CracoviaNH Napisał(a):
> > Byłem pewny że ta POpaprana POkraka POdejmie
> jeszcze temat w ramach żebrania o ekstraklase dla
> miasta Lodzi...
>
Wiesz co, ja nie jestem sympatykiem PO (w ogole nie przepadam za większością partii politycznych w Polsce) ale za to nie należ obciążać całej PO. Jedynie dwóch jej ministrów.
Inna rzecz, że premier a partia też) za takie działania powinna wziąć ministrów na dywanik parę tygodni temu temu (może teraz by nie robił takich numerów) - ale to jednak mniejszej rangi rzecz...
> Mam nadzieje że Ekstraklasa S.A się nie ugnie
> bezprawnym politycznym naciskom i cała kolejka
> zostanie rozegrana w ten weekend...
>
Jak pisałem wyżej - byłby to idiotyzm - bo wtedy, byćmoze trzeba byłoby czekąć - jak wtłumaczył Mazo - mozę do wiosny 2010...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)