minister drzewiecki naciska pzpn omijac prawo?
dlaczego rzad na to pozwala?
u nas w Usa juz lecialby do dymisji taki polityk
telewizja zrobilaby z ministra kapuste
skandal
-
-
minister rzadu kaze oszukiwac prawo?
Cały ten rząd to banda przekrętów i oszołomów!!!
U nas w USA to...- ale bufonada ;-)
Ta wypowiedź "ministra"to skandal! Brak mi słów!!!Jak osoba piastująca tak wysokie stanowisko może nakłaniać do złamania prawa! To możliwe tylko w Polsce!
Po cholerę nam taki Minister...
Rydwan73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> U nas w USA to...- ale bufonada ;-)
>
A co w tym takiego bufoniastego ? Nie wiesz że Cracovia ma w Stanach wielu kibiców ?
parodia
Smutne jest to, że siedząc w tym kraju takie zachowania wydają się być dopuszczalne. Patrząc na sprawę z zewnątrz dopiero dostrzega się w jakich patologicznych realiach żyjemy.
Prze menda z tego ministra jak mozna tak bezczelnie powiedziec o sprawiedliwym wyroku (dla dobra LKS).Ja rozumiem kibicow LKS,czy Polonii B. czy wlodarzy klubow,nawet pismakow,czy prezydentow miast wiadome kazdy broni swojego,ale kurna MINISTER SPORTU,stronniczy pajac..
zdymisjonowac..
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/minister-zagubil-sie-w-miescie,1338374
Jak można mówić o przestrzeganiu prawa przez ludzi z PO. Oni zawsze maja rację i stoją poza prawem. Kto nie rozumie racji wyższej tych wybitnych osobowości to ćwok! To tak samo jak PZPN lipna przykrywka do robienia lewych interesów. Ligę trzeba rozwiązać a złodziei wsadzić do pierdla jak na Ukrainie...
Groblanin Napisał(a):
> Jak można mówić o przestrzeganiu prawa przez
> ludzi z PO. Oni zawsze maja rację i stoją poza
> prawem. Kto nie rozumie racji wyższej tych
> wybitnych osobowości to ćwok! To tak samo jak
> PZPN lipna przykrywka do robienia lewych
> interesów. Ligę trzeba rozwiązać a złodziei
> wsadzić do pierdla jak na Ukrainie...
akurat to z jakiej partii on jest nie ma znaczenia.....jakby był z pisu to zapewne by rozkazał Lacie że Łks i WIdzem mają sie utrzymac
o tym że drzewiecki jest zerem było wiadomo wcześniej; przeciez gość się ośmiesza na każdym kroku
Dokładnie LASER. PiS by to załatwił przy pomocy Ziobry i kilku dyspozycyjnych prokuratorów, najlepiej z Katowic. Partia nie ma tu nic do rzeczy.
Gdyby tak było to minister sportu Lipiec też by nie siedział jak Drzewiecki nie siedzi z nikomu nie znanej partii PO. A że PO to o pozwolenie na niecne i haniebne wyczyny nie powinno się na tym poziomie dysklutować!
Mieszanie polityki do tej sprawy to jakaś pomyłka... G... mnie w sumie obchodzi z jakiej partii jest taki Minister. Czy on z PO czy z PIS czy z SLD to nie ma znaczenia. WYleciec za cos takiego juz dawno powinien.
Laser:
Mam znowu jakiegoś pecha.
Znowu razem w dyskusji.
Cudacy gnębili Latę, a w dzisiejszej dyskusji, co
nam do tego.
Pozdrawiam.
Leesior Napisał(a):
> Mieszanie polityki do tej sprawy to jakaś
> pomyłka... G... mnie w sumie obchodzi z jakiej
> partii jest taki Minister. Czy on z PO czy z PIS
> czy z SLD to nie ma znaczenia. WYleciec za cos
> takiego juz dawno powinien.
>
Tak jest. Absolutna racja.
Natomiast do jego partii można mieć pretensję że go za to nie op... o konsewmwencjach już nie mówiąc.
Powinien wylecieć i to na kopach najlepiej na Monte!!!
Mają procenty;
Glosować na POpaprańców.
Czkawka jest pewna jak po 10 piwie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)