Paweł, dziękuję.
-
-
Paweł Nowak w lechii...
Dzięki Paweł.
jaskierksc. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A niech tylko zobaczę jednego z drugim co będzie
> bluzgał na Nowaka, jak zagra przeciwko Nam!!!
> Nikt nie jest ideałem, ale za to co zrobił dla
> Cracovii na boisku należy mu się SZACUNEK.
>
> Dzięki Paweł za te 7 lat.
> Tracimy dobrego piłkarza
Napewno będę to ja, moge podac sektor w ktorym bedę stal.
CO MI ZROBISZ???
Chłopaki podziękowania za asysty i gole mu się należą,ale zeby go po dupie całować gdy zawalał w najważniejszych chwilach? W wiśle go nie chcieli wiec przyszedł do nas, grał strzelał i podawał ale nawet Płatinho posadził go na ławie gdy walczyliśmy o utrzymanie. A teraz odchodzi do lechii!!!. Pewnie myślicie że nie bedzie się cieszył gdy tffu tfu strzeli nam bramkę? Won i już!
Tak jak piszecie o koszulkach Cracovii należy się szacunek! Reszta wypierd....
Paweł dzięki za te 7 lat w Cracovii....
nigdy nie byłem fanem Nowaka, ale dziękuję za te lata w Cracovii, sporo zdrowia zostawił na boisku, strzelił troche bramek (choc chyba ani jednej ładnej ;)), asyst sporo.
a że że poszedł tam, gdzie poszedł... no trudno.
Strzelił przecież nie tak dawno z rzutu rożnego.
Dzięki Paweł
Khalid Napisał(a):
> Nie nie żartujesz? Tabisz zarządał tylko 130
> tys. za Nowaka?
to nie żart, wyszlo to o czym mowilem juz kilkakrotnie przy ocenach meczowych, Nowak to co najwyzej przecietny pilkarz, prorokowalem mu ze nie znajdzie klubu w ekstraklasie bo jest za cienki w uszach, prawie sie sprawdzilo z mocarzy ligowych chce go tylko beznadziejna z gry i kadrowo lechia i to prawie za pol darmo :) nikt nie wylozy wiekszej kasy za Pawke? dziwne przeciez na forum co mecz ocena 7 :D :D
swoja droga mial bardzo duzy udzial w spuszczeniu Nas (sportowo bo jaki bedzie final tego bajzlu to sie okaze) a wy go tak zalujecie
szkoda ze dopiero wrocilem z pracy i tematu nie udalo mi sie zalozyc osobiscie. na wstepie chcialbym prosic o zmiane tematu watku na "Paweł Nowak dziękujemy". Bo jest za co.
Miał niepodważalny wkład w awans do II i I ligi sportowego zespołu Cracovii, w III lidze i na zapleczu ekstraklasy był naszym wiodącym zawodnikiem, z wielką przyjemnością oglądałem jego gre w tej ze klasie rozgrywkowej.
Dziekowac, dziekujemy jednak nie mozemy mowic tutaj o oslabeniu, a porownywanie straty Pawła Nowaka do straty Gizy czy Bojara to policzek dla tych zawodników. Odejście Pawła Nowaka jest naszym wzocnieniem, który na boiskach ekstraklasy NIGDY nie zainstanił. Był naszym koniem trojańskim a od kiedy grywał w środku pola, chamował nasz potencjał ofensywny.
W kazdym badz razie jeszcze raz wielkie dzieki, na zawsze zapisałeś sie w historii klubu, jednak wiadmość o Twoim odejsciu jest miodem na moje serce
Dzięki za te lata - mimo wszystko.
Awansował z Cracovią od III ligi, do Ekstraklasy. Strzelił kilka bramek, asystował i to wszystko. Nigdy za nim nie przepadałem, choć miewał dobre występy. Ogólnie - typowy przeciętniak, którego poza pracą z nic więcej z Cracovią nie łączyło.
SaNtO Napisał(a):
> chamował nasz potencjał ofensywny.
Nie zgodzę się. Na tym forum są bardziej [b]ch[/b]amujących ;)
Tak czy owak nie spodziewałem się tak "obiektywnej" oceny gry Pawki ze strony kolegi Santo.
Ode mnie, dzięki za to co zrobiłeś, dzięki za awanse, za gre dla Cracovii.
Rozumiem, że brakowało pieniędzy...
ALE!
Za to, że poszedłeś, tam gdzie poszedłeś gromkie "spierd*laj!".
Takie moje zdanie, mówcie co chcecie.
Do twarzy ci w zielonym mundurze!
Jest kompatybilny w 100%, jestes intergralna czescia wwsrod swoich towarzyszy, nareszcie jest wsrod swoich, z takimi fotkami masz szanse blysnac na pierwszych stronach, ichniejszych magazynow.
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[img]http://cms.lechia.blue.pl/_items//articlepic/Zdjecia_inne/nowak/nowak3.jpg[/img]
Na zdjeciu numer dwa nie jestes sam wsrod judaszy, masz jeszcze kolo siebie drugiego ziomka!
[img]http://cms.lechia.blue.pl/_items//articlepic/Zdjecia_inne/nowak/nowak2.jpg[/img]
[img]http://cms.lechia.blue.pl/_items//articlepic/Zdjecia_inne/nowak/nowak1.jpg[/img]
A teraz pokaz wszystkim jak bardzo miales granie w Pasach w dupie, a jak bardzo kochasz ladacznice!
Dla mnie chocby i za ten transfer jestes zerem skreslonym.
Jupi kajej!
Tak samo mu do twarzy jak Gizie w koszulce Legii. To są piłkarze i to jest ich zawód, idą tam gdzie ich chcą i gdzie im płacą. Nie ma obecnie w Cracovii piłkarza, który przedkładałby miłość do Cracovii ponad własny interes. Gdyby np Plastik nie dostał podwyżki, a otrzymał propozycje na lepszych warunkach z Lechii czy Śląska, to przyjąłby ją z pocałowaniem rączki. Tak samo jak Stawowy, który najpierw opowiadał o miłości do Cracovii, a chwile później już był jedną nogą w Wiśle.
ludzie ocknijcie się!
każdy grajek jest NAJEMNIKIEM i pójdzie tam, gdzie jest kasa, to po prostu pracownik klubu. Nowak w ostatnim czasie wywiązywał się ze swoich obowiązków ze zmiennym szczęściem, zmiana klubu z jego puntu widzenia jest zupełnie zrozumiała i nie ma w tym nic dziwnego
do napaleńców piszących o przywiązaniu do barw i honorze zawodnika: obudźcie się, to jest profesjonalna piłka, tu nie ma sentymentów
mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie go zastąpić, kreatywnych grajków w Pasach ubywa w zastraszającym tempie
Fake Napisał(a):
>
> do napaleńców piszących o przywiązaniu do barw
> i honorze zawodnika: obudźcie się, to jest
> profesjonalna piłka, tu nie ma sentymentów
Mam rozumiec Giza nie jest profesjonalistom bo odmowil hanby zalozenia milicyjnej koszulki???
Nie wdając się w dyskusję, powiem: szkoda:( i dziękuję za te 7 lat.
zeus Napisał(a):
> Fake Napisał(a):
>
> >
> > do napaleńców piszących o przywiązaniu do
> barw
> > i honorze zawodnika: obudźcie się, to jest
> > profesjonalna piłka, tu nie ma sentymentów
>
> Mam rozumiec Giza nie jest profesjonalistom bo
> odmowil hanby zalozenia milicyjnej koszulki???
>
To ile jest tych Gizów, że się pisze o nich w liczbie mnogiej? :D
Giza już jako mały chłopak biegał w koszulce Wisły, bo tam właśnie zaczynał swoją przygodę z piłką.
zeus Napisał(a):
> Mam rozumiec Giza nie jest profesjonalistom bo
> odmowil hanby zalozenia milicyjnej koszulki???
dla mnie wisła to klub jak każdy inny, dlatego nie ma różnicy między koszulką legijną i wiślacką
to są najemnicy za ciężkie pieniądze, w naszej lidze nie ma Maldinich
to zła wiadomość
dzięki, Pawka
byłeś jednym z najlepszych i najważniejszych piłkarzy
jacy grali na Kałuży w ostatnich latach
mam cichą nadzieję że w najbliższej rudzie
pożegnasz "zarząd" tak jak Gizmo już dwa razy zrobił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)