Szczęśliwy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja jechałem z Olimpu na Złote
> Piaski.Promenada-coś pięknego,tani alkohol,dobre
> kebaby i dużo złodziejów.
Z Olimpu? :D
Diana? :D:D:D
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
No to teraz można już spokojnie myśleć o wakacjach :)
W tym roku Kanica w Chorwacji. Mała miejscowość pomiędzy Rogoznicą a Trogirem.
w tym roku już zaliczone: Syria, Liban, Izrael, Palestyna, Cypr, Szwajcaria i Seszele, w planach Islandia, później USA, może Iran albo Tajlandia, coś z tych dwóch kierbunków, UK raz na kilka tygodni oraz Toskanii nie liczę, to oczywiste...
A w Baborowie byłeś Pan??????
W tym roku w planach Gdynia :) I później jakiś wypad z Lechem na eliminacje LM :)
Pasiaczka rusza z rodzinka do Jastrzębiej Góry:)
ja robię za chwilę wyjazd z baru
ja bylem w Bulgarii w zeszlym roku z biurem Alfastar-jest na Starowiślnej, dokladnie w zlotych piaskach-bylo git
robisz jakąs reklame biura podrózy??:)
Chorwacja Pisak ;-) niestety dopiero w sierpniu
http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=310
Według mnie bardzo dobra oferta :)
32 dni później
Mam pytanie. Orientuje się ktoś ile pieniędzy potrzebuje żeby zafundować sobie wycieczkę na tydzień do Bułgarii? luksusów nie muszę mieć. Byłem tam lata temu a teraz nie wiem jak jest z cenami dlatego pytam. Tak powiedzmy wyjazd na tydzień
bida z nydzą , nie jade nigdzie , tylko dzieciak sie bawił będzie .
Nie byłem na typowych wakacjach w lecie od 10 lat ( rekompensuje to sobie zimą 8-dniowymi wypadami na narty co 2 lata ) , cholernie tęsknie za morzem , szczególnie za rejonem >> Ostrowo-Jastrzębia Góra- Władysławowo , 100% Arka i dużo przyjezdnych, szczególnie dobrych chłopaków z Legii.
W tym roku też bez wyjazdu , lipiec i sierpień jak nie praca to praktyki a w weekendy nauka . Dobrze, że przynajmniej regularnie ćwiczę bo w przeciwnym wypadku padłbym za kilka lat na zawał w okolicach 30-stki .
Jak już będę miał czas i kasę to pierwszy cel > Maroko , drugi Izrael , trzeci kraje nadbałtyckie wzdłuż i wszerz , 4 Skandynawia też wzdłuż i wszerz .
z Evcią w Pisaku :)
w tym roku Izrael, Jordania, Egipt. No i oczywiście góry , Babia góra i przyległe:)
A ja od 1 lipca jade do najpiekniejszego miasta na swiecie co sie Krakow nazywa:D
18 dni w rodzinnym miescie po 7 miesiacach nieobecnosci:)
Ja już byłem na wakacjach - 4 dni w Belgradzie, dobre i to, na więcej nie ma pieniędzy. Jest szansa we wrześniu na Belgrad znowu, ewentualnie na parę dni nad Jezioro Ochrydzkie.
Jedyne pocieszenie, że zrobiłem licencję pilota wycieczek, to chociaż w tej formie sobie może pojeżdżę po świecie jak się jakaś robota znajdzie.
do Kazimierza Dolnego na festiwal filmowy na pewno - zgodnie z wieloletnią tradycją
Już za kilka dni jadę w Bieszczady w okolice Lutowiska. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i komary mnie nie zjedzą żywcem :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)