Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Patrząc na Twoje postępy w "usportowianiu się"
> wydaje mi się, że jest Ci już zdecydowanie
> bliżej niż dalej :)
Najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się 'usportowienie' profilu Karvina. If you know what I mean... :D
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
E tam, nic z grilla tam nie dostrzegam ;)
Kawa, panie kochany, kawa...
14 dni później
Macedonia i Albania, jak ktos sie chce ze mna wybrac we wrzesniu to niech podbije na prv, w planie ohryd i gospodarska wizyta u krula albanii :D popka, oraz albanska riviera, okolice himare i sarandy, na powrocie moze mecz hajduk-dinamo ;)
283 dni później
jako że wielu forumowiczów było na PK na Węgrzech i na pewno zahaczyło o Budapeszt, a i ogólnie jest to dość popularny kierunek w Polsce - mam pytanie o to co warto, a czego nie warto zobaczyć w tym mieście podczas 3-dniowej wycieczki?
Interesują mnie wszelkie atrakcje od widoków, zabytków itp. (choć o tym mogę sobie przeczytać w necie), ale nie ukrywam, że rady co do wartych odwiedzenia barach, pubach, klubach i innych rozrywkach będą jeszcze bardziej mile widziane ;)
17 dni później
Jak tu jechać na Wyspy?
Miejscowy fryzjer więził, gwałcił i torturował polskiego kucharza. Ofiara została uwolniona przez właściciela mieszkania.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20159791,brytyjski-fryzjer-gwalcil-i-torturowal-polaka-wkladal-mu-do.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta
Normalnie ! Takich Polskich idiotow nie brakuje tylko na wyspach
48 dni później
Geoś kłania się z Wodzia.
Jutro wyjeżdżam do Katowic do Bliblioteki Śląskiej. Dlatego exploatuję dwie xiążki Paszkiewicza "Początki Rusi" i "Wzrost potęgi Moskwy", choć mi się chce spać. Mam stamtąd wypożyczonych 10 xiążek, z czego około 5 wymienię na nowe.
Pojutrze wyjeżdżam na 10 dni do Kaźmnierza Dolnego. Byłem tam raz w życiu przejazdem. Jakiś aqapark jest w Puławach, bo w Wiśle są ponoć takie wiry, że cię wciągnie na dno.
W sierpniu druga wycieczka na Morawy aż pod Wiedeń.
No to na razie.
E tam Wodziu, Władziu rulez, a zaraz zjazd na Gdynię na meczyk
26 dni później
urlop w październiku. gdzie mam jechać żeby było ciepło? południe? bułgarie chorwacje? jak tam z pogodą? czy hiszpania i malaga??
SaNtO Napisał(a):
> urlop w październiku. gdzie mam jechać żeby
> było ciepło? południe? bułgarie chorwacje? jak
> tam z pogodą? czy [u][b]hiszpania i malaga?[/b][/u]?
Tiki taki i kasztanki ;)
SaNtO Napisał(a):
> urlop w październiku. gdzie mam jechać żeby
> było ciepło? południe? bułgarie chorwacje? jak
> tam z pogodą? czy hiszpania i malaga??
Barbados, Kuba, Dominikana, Malediwy, Filipiny. Coś wybierzesz ;)
Turcja, Syria, Egipt, Libia, Tunezja.
a gdzieś gdzie nie ma tylu ciapaków i/lub wojny?
No może niezupełnie, ale coś w tym jest. Olewam Rio. Idę spać.
6 dni później
I jak tu nie wierzyć w złośliwość losu - jadę w piątek do Pragi i mam spotkanie biznesowe o 18:00! :X
Zmień miejsce spotkania. Proste.
Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc zapytam tutaj.
Bracia potrzebuje noclegu w Gdynii 17-19 września na 3-4 osoby, macie może znajomych z Gdyni którzy prowadzą jakieś apartamenty, domki, pensjonaty, hotele? Mecz Arki z Cracovia w poniedziałek więc warto przyjechać na weekend. (wiem że można łatwo przez internet zarezerwować ale lepiej u Arkowców )
Pozdrawiam i dozobaczenia w Gdyni!
349 dni później
Gdzie w Gdyni można dobrze i tanio zjeść ? :) Wybieram się z rodzinką na urlop i może macie coś godnego polecenia ? I jeszcze gdzie w piątek ogladne nasz mecz w dobrym towarzystwie Arkowców ? :)
[quote='isaac' pid='1270437' dateline='1502647087']
Gdzie w Gdyni można dobrze i tanio zjeść ? :) Wybieram się z rodzinką na urlop i może macie coś godnego polecenia ? I jeszcze gdzie w piątek ogladne nasz mecz w dobrym towarzystwie Arkowców ? :)
[/quote]
ja 2 lata temu oglądałem derby w piwiarni warka, spoko atmosfera, ludzie w barwach.
http://piwiarniagdynia.pl/index.php?page=kontakt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)