Taaa... tylko bez tej jedynki z przodu... ;)
-
-
Ku przestrodze
no to tak na potwierdzenie tego co zostało napisane
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ[/url]
heheh no dobre to :D. Tylko 8+8=16
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Taaa... tylko bez tej jedynki z przodu...
>
> Młoda Huta...
>
Aaa to Ci dziecko odebrali sądowo do bidula co z tą dwunastką miałeś. Pięknie...
Dlaczego tu nikt nie pisze?!
Przecież to najlepszy temat na forum obecnie! :)
wrzo.ksc Napisał(a):
> Taaa... tylko bez tej jedynki z przodu...
tzn ze co ? ze zęba nie miała czy ze taka młoda ?? ;)
ten post był przesadą
Pozdro Grószka :)
marcell Napisał(a):
> heheh no dobre to . Tylko 8+8=16
:)
Kobiety są boskie, tyle w temacie.
Święte słowa. Najczęściej zakochanie się w kobiecie źle się kończy. Albo rzuceniem faceta przez kobietę, albo rzuceniem kobiety przez faceta, albo małżeństwem.
To zawsze historia bez happy endu.
buehehe, dobre.
[img]http://stuff.swir.us/2007/11/17/game_over.jpg[/img]
a jak jest kłotnia w małżeństwie to zawsze jest wina obu stron.....żony i teściowej.... :D
Odszedł Marks,pozostał marksizm. Odszedł Lenin,pozostał leninizm. Odeszła ona...pozostał onanizm.
Querva marxizm ma się obecnie lepiej niż kiedykolwiek. Przeglądałem niedawno ranking najczęściej cytowanych autorów w naukach społecznych i okazuje się, że 1/3 z nich to autorzy proweniencji marxistowskiej. Oczywiście nasuwa się hipoteza, że to sprawka knowań Adama Michnika. Gdybym sam się naukami społecznymi nie zajmował, to może bym i w takie bajeczki uwierzył. Pisząc chabilitkę cały czas cytuję Wallersteina, Braudela, Harveya, Castellsa, przestawicieli szkoły frankfurckiej. I to bynajmniej nie dlatego, ze jestem marxistą. Mój światopogląd nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu podejscie marxistowskie w takich dziedzinach jak socjologia przestrzeni czy socjologia miasta nie ma sobie równych.
Jeżeli marxizm umarł to chyba tylko w umysle Zuberka i Dintha. Pozwólcie, że na zakończenie tego krótkiego posta rzucę hasłem pierwszomajowym:
Karol Marx jest wiecznie żywy!
(Lenin nie.)
Oczywiście jeszcze lepiej niż marxizm ma się onanizm. Etymologicznie słowo onanizm wywodzi się od praktyk biblijnego Onana. Onanizm powinien więc oznaczać stosunek przerywany. Np. jak ktoś kopuluje i nagle dzwoni telefon, który trzeba odebrać, to to jest właśnie onanizm.
STC_Piotrek Napisał(a):
> marcell Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > heheh no dobre to . Tylko 8+8=16
>
:)
Panowie zapomnieli o napiwku? 18 sie należy
pantoflarstwem mi tu jedzie.....polecam odcinek 6..
A no tak zapomniałam o napiwku:D Pan z filmu zapomniał jeszcze wspomnieć o wyjątkowej promocji- choroby weneryczne GRATIS! :p
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)