przechodzenie na kolejną stronę na GÓRZE strony !! koniecznie dodac ,bo wkurwia :D
-
-
Zmiany w wyglądzie forum?
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > - za duże czcionki (porównuje z innymi
> portalami i forami) - moge je zmniejszyć minusem,
> ale po co mam to robić za każdym razem
>
>
> Nie wiem jak u ciebie to wyglada, ale u mnie to
> niemalze lupy potrzeba zeby na tym nowym forum cos
> sie dalo przeczytac. A wiec potrzeba wiekszych
> czcionek
1280X1024
Za duże literki!! Zmniejszyć :)
Przydała by się możliwość skoku do [i]listy forów[/i] i [i]listy wątków[/i] u dołu. (tak jak to było poprzednio), a u góry możliwośc wyboru [i]numeru strony[/i]. Poza tym jest fajnie.
niewazny jest wygląd - wazne jest wnetrze ;)
wyglad byl lepszy wczesniej ale mozna sie przyzwyczaic :)
nowe forum musi odejść !!!
stare forum musi zostać !!!
Camron Napisał(a):
> niewazny jest wygląd - wazne jest wnetrze ;)
Daj spokój, nie podrywasz panienki :)
se zrób ctrl +
;)
Przez to, że opcja "prywatne wiadomości" jest tam gdzie jest mam cały czas wrażenie, że mam priva.
kupa straszna z tego forum teraz
no dokładnie lipa straszna nie mogę się w ogóle przyzwyczaić
Nie podoba mi się, że nawigacja pomiędzy forami i pomiędzy stronami w wątku została rozdzielona. Powinno byc tak, jak poprzednio, czyli obie nawigacje razem na górze i na dole. Bo żeby przełączyć się z wątku do wątku, lub z forum na forum , muszę podjechać do góry. Utrudnienie. Podobaja mi się dodatki w okienku dialogowym.
Na plus oznaczanie nowych postów (postów, nie wątków) jako nowe.
Na minus wątki z dzwoneczkami nie mają sygnalizacji o nowych postach.
Na minus bardzo brzydko wyglądają opcje menu ponad topem.
Na plus data rejestracji.
Na minus absurdalnie wielka czcionka w oknie edycji PW.
Na minus opcje menu na dole postu, które nie zachowują odstępu od postu.
A do wyglądu trzeba się przyzwyczaić, łatwo nie będzie, ale pewnie za pól roku nikt nie będzie pamiętał, ze forum było inne.
FortArt Napisał(a):
> Na minus wątki z dzwoneczkami nie mają sygnalizacji o nowych postach.
mają
Big mouth strikes again Napisał(a):
> Twixxx Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Masakra, ale pewnie jakos sie przywyczaje...
> Tylko jakies to wszytsko za duze i chyba tu
> bedzie
> > najwiekszy problem...
>
> próbowałeś "ctrl -"
> ??
Tak, probowalem, jakos sobie radze z kompami i softem;-)
Rezcz w tym, ze malo precyzyjnie napisalem wczesniej: za duzy tekst w stosunku do naglowkow postow. A zmniejszanie i zwiekszanie metoda CRTL -/+ zmniejsza albo zwikesza calosc, utrzymujac te same proporcje.
Dodatkowo, zmniejszenie powoduje, ze niektore komnedy w oknach zaczynaja juz na siebie nachodzic... Ale tu pewnie problem lezy w debilnym IE, a ja nie chce sie przesiadac na nic innego;-)
Niewazne, bedzie jak z nowa kolezanka... Na poczatku ciekawosc, dopasowywanie, potem przyzwyczajenie i damy rade;-) A wszytskie problemy wg mnie sprowadzaja sie do jednego: przez kilka lat jechalismy na starym systemie (engine, layout) - dlatego teraz tak trudno przychodzi ogarniecie nowosci. Za chile minie i bedzie OK;-)
eeeeeetam takie sobie!!!!!!
Jak dla mnie nowy wygląd jest okropny.
Też nie mogę się przyzwyczaić.
trochę głupio wyglądają przecinki w liczbach postów, wątków, odsłon...
Np. 2,972 sugeruje, że jest 2 i 972 tysięczne postów, a nie 2 tysiące 972 ;)
Nieczytelnie się zrobiło. Jeśli osoby które to układają dysponują czasem żeby wprowadzić poprawki to chętnie pomogę.
Bardzo wnerwiające jest, kiedy po przeczytaniu danego wątku do końca, muszę przewijać stronę do samej góry, żeby móc nacisnąć "wątki" lub "fora". W poprzednim forum te opcje były zarówno na dole jak i na górze.
W okienku w którym piszę danego posta jest napisane: "Autor: alocha"... przecież wiem, że to ja właśnie stukam w klawiaturę, nie trzeba mi tego uświadamiać ;)
Podpis czy sygnatura, nie powinny być bardziej widoczne niż treść danego posta, dlatego proponuję albo zmniejszyć czcionkę albo zablokować możliwość użycia znacznika "B". Można by też pomyśleć o oddzieleniu podpisu od treści np. kreską, kolorem tła lub jak już pisałem przenieść sygnaturkę pod licznik postów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)