Geoś: Spoko!
Za rok się spotykamy na derbach Forum w Extraklasie!
Tylko: spoko, spoko, spoko!
Przede wszystkim trzeba pewne rzeczy przemyśleć. Geoś służy radą. Jako lekkie odetchnienie od piłki jako takiej proponuję wycieczkę na najlepszy meeting LA:
Zlata tretra: czerwiec Ostrava (małe miasteczko kołó Wodzia).
DO BOJUUUU CRACOVIIIIIAAAAA!!!!!!!!!
-
-
Lista obecności
Będę. Zawsze z Nią.
...bo mam Serce pasiaste i pasiasta w zyłach krew.....!
PS.ale ktoś za to wszystko musi beknąc
mam nadzieje, ze będziemy grali na Wawelu bo będę miał blisko:) ale nasz stadion musi być zbudowany bo jak nie to Basztowa II !!!
Ch... która liga, Cracovia wszystkich wysmiga ;)
Qerva mój poqj pomalowany na barwy Odry i Cracovii jeszcze w Wodziu istnieje. Musze znowu wlepić w Drewutni jakąś odpowiednią wlepkę.
Spokojnie!!!!!!!
I liga na Wawelu? Chyba na tym pod którym mieszkam!Będziemy grać u siebie, bo Profesor procesor zamierza jak mówił wbić pierwszą łopatę po pierwszych śniegach lub w listopadzie.
to co Profesor zamierza to nas nie interesuje, bo Zamawiającym nie jest Profesor tylko Gmina Miasto Kraków, a harmonogram mówi jasno - rozpoczęcie przebudowy do 14 dni od daty podpisania umowy, a jak nie będzie protestów to umowa zostanie podpisana maksymalnie w połowie czerwca
liga nieważna. Ważny jest KLUB. będę.
CRACOVIA PANY !!!
Byłem, jestem, będę.
i ja tez
Od zawsze, na zawsze! :)
A wracając do Świnoujścia, to mam nadzieję, że akurat wyjazdowy mecz będzie jakoś na początku. Weekend nad morzem, zamoczone nóżki w Bałtyku i mecz :D Coś pięknego :)
Nadejdzie wiosna!
Nadejdą czasy!
Cracovia Nasza Kochana!
Wróci do Ekstraklasy!
do grobowej deski
Obecny!
(Przypominam, że urodziłem się 3.06.1959 w Wodziu.)
Jestem. Będę
Na zawsze !
W ogóle - co za pytanie...
Ongiś przezywałem spadek przez 3 ligi z rzędu, rok po roku, czego zdaje się nie doświadczył żaden inny klub w Polsce - i mimo to masa osób dalej chodziła na mecze...
Wpisuję tylko "pro forma" bo po prostu nie bardzo sobie wyobrażam, że jakikolwiek kibic Cracovii mógłby jej przestać kibicować.
Będe oczywiscie.
obecny.....zawsze
ja zawsze i wszedzie hoolturalnie dopinguje Pasy :D
Zobaczycie zrobimy jedną wielką rewolucje!
Rok w I-lidze. Powrót w wielkim stylu, na nowym stadionie i mistrzostwo Polski z marszu, z najlepszymi kibicami w Polsce, z najlepszym dopingiem! Z wszystkim naj!
DOOOO BOOOOJU CRACOVIA!
NAWET W CHWILI ZŁEJ! NIGDY! NIE OPUSZCZE JEJ!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)