Ludzie!!!
ŁKS nie dostał jeszcze licencji!!!
Ma być kolejne rozpatrzenie ich sprawy choć to prawda, że im później taka decyzja tym bardziej jest jasne, że licencje dostaną.
Póki co nie ma co jeszcze pisać, że jesteśmy w 1 lidze.
-
-
Baraże o ekstraklasę
gorzej bo siedze zagranica , mialem mam cyfre + orange sport moglem ogladac kazdy mecz CRacovii a teraz? lipa totalna !!
Nooooo, czyli mozemy powoli konczyc dyskusje w tym watku, walnac piwko na smutasa i... pakowac szale, koszulki, browary, race (co tam kto ma i potrzebuje), bo szykuje sie nam wyjazd mega! Mega wypasiony wyjazd - bijacy na glowe nawet legendarnego Paprykarza Szczecin i ostatnie Betony Gdansk!
Panowie i Panie - Flota Swinoujscie czeka!
3 dni kibicowskiego melanzu, pociagiem przez cala Polske!
Jedziemy!!!
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przez dwie rundy można zmienić trenera trafić z
> kilkoma graczami zresztą Płatek wiosną zajął
> chyba 11-e miejsce. Przy -10 Jadze bankrutującym
> Ruchu i kilku słabych drużynach nie byłoby
> wielkim wysiłkiem się utrzymać. Zwłaszcza ,że
> od pierwszej kolejki byłaby walka o utrzymanie a
> nie Stefanowe pici-polo.
>
> Natomiast wygrzebać się na awans mając na karku
> Górnik , Widzew , Podbeskidzie , Łęczną a i
> może ktoś jeszcze się trafi... nie będzie
> łatwo zwłaszcza z niezbyt doświadczonym
> Płatkiem na trenerze i nie przygotowaną zbytnio
> do sezony rozbitą drużyną do trgo majacą w
> składzie kilku graczy którzy będą tylko o
> szybkim odejściu do ekstraklasy marzyć.
>
>
> o wiele łatwiej naprawić drużyne i organizacje
> w ekstraklasie a nie w drugiel lidze gdzie KAŻDY
> MECZ jest walką o awans.
>
>
I to jest wielka racja...
Spaść w przyszłym roku z ekstraklasy będzie bardzo trudno :)
Wejść do niej - też bardzo trudno.
Ale jeśli nie za rok, to za dwa :)
ja już z 4 ligi do ekstraklasy z Cracovią wchodziłem :)
Pewne jest na razie, że Widzew ląduje w 1 lidze i, że nie będzie baraży.
Absolutnie NIE JEST PEWNE, że Widzew ląduje w I lidze - doczytaj, co zdecydowali
Rock Napisał(a):
> Problem sie zrobi, gdy się okaże że braki w
> budżecie (pół roku 2009 jesteśmy bez kasy z C+
> - tego z pewnością nie było w planach)
> nadrobimy... tylko i wyłącznie cięciami w
> kosztach. To jest w stylu Tabisza. Organizacyjnie
> możemy wpaść jeszcze w większą dupę niż
> jesteśmy.
.............
e tam Rock, mamy przeca WSZYSTKOWIEDZACEGO PREZESA, ZNA SIE NA WSZYSTKIM, RZĄDZI WSZYSTKIMI to coś wymyśli!!!!!!.
Nie jest źle , cała pierwsza liga bedzie nam zazdrościć takiego prezesa!!!!
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/1-liga/news/korona-zamiast-widzewa,1339492
mysle ze sprawa jednak nie jest do konca przesadzona...
"Ostateczna decyzja w sprawie ŁKS zapadnie do 21 lipca." czyli dalej g... wiemy
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53714,title,Nieoficjalnie-LKS-ma-licencje,wid,11319248,wiadomosc.html
Lato gnoju, zajeba.ny skur.wysynu! Ile ci dali w łapę ch.uju? Drzewiecki jutro będzie robił przelew czy już poszło coś na konto? Pedale kulawy! Zmieniasz zdanie jak największa c.ipa! Podziękujemy ci za to stary capie!
Państwo prawa ku.rwa jego mać...śmiać się chce..
sprytnie to rozegrał pzpn z widzewem...
Wprowadził do ekstraklasy arkę i koronę,jedyne kluby,który mogły stanąć razem z nami po jednej stronie,wobec decyzji o licencji łksu,która teoretycznie ani dla korony,ani dla arki najlepsza nie jest...
Tym samym zostaliśmy sami i jesteśmy jedynymi poszkodowanymi(widzew powinien się cieszyć że gra w 1 lidze...oni w tym roku powinni świętowac awans...ale z 2 ligi do 1 ligi,a nie do ekstraklasy...)
to że gramy w 1 lidze jest pewne...dokumenty które zostaną rozpatrzone w poniedziałek,są tymi o których cały czas się mówiło,że gdyby były dostarczone w terminie,to nie byłoby całej sprawy...
trzeba mieć nadzieję,że co nas nie zabije,to wzmocni...
jeśli przetrwamy i pokazemy jak wielkim klubem jest Cracovia,to wrócimy,i to w pięknym stylu...
Jeszcze do kompletu brakuje sędziego Laguny i Olo Łącznika....Ja pierd.ole...
Ludzie, dajcie spokój. Gdyby chcieli ostatecznie uwalić ŁKS to dzisiaj mieli najlepszą okazję. Minister "poprosił" o konkretną decyzję i taką też otrzymał. Zobaczycie z jaką ochotą Lewicki teraz przyzna licencję Łodzianom. Mam tylko wielką nadzieję, że rozłożą się w trakcie sezonu organizacyjnie.
Wielka szkoda, że nie było nam dane śledzić rozprawy Drumlak vs. ŁKS. Kasa z C+ pewnie im styknie na opłacenie starszyzny, która im ligę utrzymała.
dosyć biadolenia.
zna ktoś terminarz I ligi?
za półtora tygodnia zaczynamy!
Dziwnie to zabrzmi ale ja sie ciesze ze nie zostajemy w ekstraklasie. Nie mamy "paki" zeby teraz grac z powodzeniem, trzeba na nowo ułożyć, zorganizować drużyne i wrócic w pięknym stylu. Przydalby sie jednak nowy trener tylko jaki :S
dobrze ze lecimy. i tak spadlismy na boisku. i nawet fakt ze zlamane zostalo prawo nie kaze mi sie smucic. pogodzony bylem od dawna a jestem zdania ze to nawet dla nas lepiej
Camron Napisał(a):
> Dziwnie to zabrzmi ale ja sie ciesze ze nie
> zostajemy w ekstraklasie. Nie mamy "paki" zeby
> teraz grac z powodzeniem, trzeba na nowo
> ułożyć, zorganizować drużyne i wrócic w
> pięknym stylu. Przydalby sie jednak nowy trener
> tylko jaki
>
> ==================================================
> ==
>
> CRACOVIA - reszta to proch i pył...
Co Ty chłopie piszesz?! Organizować drużynę w I lidze?! Tam nie ma czasu na takie rzeczy, ten kto gra w I lidze i interesuje się awansem ma zgrany, dobrze funkcjonujący kolektyw i dobrego trenera.
zastanawia mnie jedno, przeczytałem własnie newsa z wp
orzeczenia o braku awansu widzewa do ekstraklasy są w pełni wiążące i wykonywalne, ale juz orzeczenia komisji licencyjnej, sądow,nawet UEFA, która jasno wyraziła swoje stanowisko, w sprawie łksu są już gówno warte,tak??
żenada...
jest zgoda UEFA na ponowne rozpatrzenie. A więc panowie szykować hajs bo wyjazd do Świnoujścia już nie długo :) !!! CRACOVIA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)