Cabaj - 4
Kulig - 1 chyba woda sodowa mu odpierdoliła, nic juz z niego nie bedzie.
Karwan - 1 dramat jak zwykle
Tupalski - 2 dramat, ale lepszy od Karwana
Derbich - 4
Pawlusiński - 1 jak spadniemy to skończy kariere, więc naszczęście niewiele meczów mu zostało.
(37. Kłus) - 1 nic nie pokazał
Nowak - 1 dramat tego zawodnika!
Kostrubała - 1 niepotrzebnie go Płatek wystawił
(74. Wasiluk) - 1 wszedł i zawalił bramke czyli jak zwykle. On jest zbyt głupi żeby dobrze grać i za mało utalentowany żeby się czegoś nauczył
Mierzejewski - 3
(55. Moskała) - 4 siedzenie na ławce mu dobrze zrobiło. W następnym meczu powinien zagrać od początku
Sasin - 4
Ślusarski - 2 co sie z nim dzieje? Oczywiście potrzebuje podań, ale miał 100% sytuacje i ją spierdolił jak trampkarz.
Płatek - 0 drużyna przegrała ten mecz już w szatni przed meczem, a Płatek wystawił Kostrubałe z Nowakiem w środku, przez co przegraliśmy mecz. Przegrywając z Legią środek pola, przegrywa się mecz.
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 08/09 - 23 kolejka - Legia Warszawa
Cabaj - 4
Kulig - 2
Karwan - 1
Tupalski - 1
Derbich - 3
Pawlusiński - bo
(37. Kłus) - 4
Nowak - 3
Kostrubała 2
(74. Wasiluk) - bo
Mierzejewski- 3
(55. Moskała) - 3
Sasin - 3
Ślusarski- 4
Cabaj -2 taki sam jak przez ostatnie pare lat, czyli przecietnosc
Kulig -1 mysle ze powinien zostac fryzjerem, a pilke nozna sobie odpuscic
Karwan -1 totalne beztelencie
Tupalski -1,5 totalne beztalencie z mozliwoscia odbudowy
Derbich - 3 chcialby zagrac w pilke nozna tylko nie ma zkim
Pawlusiński -1 najwyzsza pora zakonczyc kariere jeszcze przed spadkiem
(37. Kłus) -1 od paru sezonow nadaje sie do ME
Nowak - 0 zenujacy zawodnik, 3 ligowym poziom
Kostrubała 1 - nic z niego nie bedzie, zawodnik pokroju szczoczarza, z wyjatkiem innej pozycji
(74. Wasiluk) -0 totalne nieporozumienie, mysle ze koszykowka powinna byc prorytetem, ewidentnie ktos zrobil mu krzywde prowadzac go na trening pilki noznej
Mierzejewski - 2 ma pojecie o pilce ale poki co nie kolegow ktorzy by go w tym utwierdzili, i pomogli.
(55. Moskała) - 1 wszedl swiezy ale pokazal top co zawsze, czyli nic.
Sasin - 3 jesli zostanie i powalczy bedzie cos z niego
Ślusarski 3 jw
Cabaj - 7
Kulig - 1
Karwan - 1
Tupalski - 1
Derbich - 2
Pawlusiński - 0
(37. Kłus) - 0
Nowak - 0
Kostrubała 2
(74. Wasiluk) - 0
Mierzejewski 2
(55. Moskała) - 2
Sasin - 2
Ślusarski 1
Cabaj - 6, ludzie ogarnijcie się, (1!, 2!) gdyby nie te kilka bardzo trudnych piłek, które złapał to byłaby mega kompromitacja
Kulig - 2 bez wsparcia Pawlusińskiego po jego stronie powstawała ćwierć hektarowa dziura, przy obecnej formie Przemka skutek był łatwy do przewidzenia
Karwan - 1 co prawda nie jestem taki wysoki, ale też nie potrafię dobrze przyjąć piłki, panie Tabisz zastąpie Michała za 1/2 jego pensji!
Tupalski - 1 mam dokładnie jego parametry, też wolno biegam, a murzyn ośmieszyłby mnie tak samo jak jego, panie Tabisz weź mnie za 1/2 jego pensji!
Derbich - 4 jasny punkt w morzu ciemności
Pawlusiński - bo, przepraszam Pana Dario, ale jedynka byłaby nadużyciem, nie można oceniać zawodnika, który na boisku był niemal ciałem astralnym. Jak tam panie Darku, kontrakcik podpisany, dzieci chodzą do szkoły, a małżonka uwielbia stary Kraków. Od początku sezonu gra pan kompletną padakę, a te kilka bramek, które jakimś cudem pan zdobył tylko zamazuje właściwy obraz pańskiego profesjonalizmu
(37. Kłus) - 3 nawet Makalele w pojedynkę niewiele zdziała
Nowak - 1 miesiąc temu w 11 kolejki, co jest grane?!
Kostrubała - 2 zbawiciel he, he
(74. Wasiluk) - bo, co ty chłopie ołów masz w butach, że nie potrafisz wygrać walki w powietrzu
Mierzejewski - 1 nie odnotowałem zawodnika
(55. Moskała) - 2 chyba nawet zrobił dwa dobre zwody
Sasin - 2 objawy podobne jak u Nowaka
Ślusarski -3 znaczna obniżka formy, gość nie jest w stanie sam wywalczyć sobie piłki, dokładnie zacentrować na swoją głowę i celnie strzelić, jak znowu to będzie umiał, to się utrzymamy. Dostrzegam znamiona desperacji na twarzy Bartka " w co ja kurna wdepnąłem?!"
Trener Płatek minus 5 pkt
Nie było widać, że Baran umarł kilka tygodni temu i nadal nie żyje? Potrzebna była dyskwalifikacja, żeby go zdjąć, to samo dotyczy Pawlusińskiego!
Nie można mówić, że się pan nie rozwija, w końcu zdobył pan na wiosnę już 7 pkt,a w pamiętnym sezonie z Jagą "aż" 4!
Nie liczyłem na punkty z Legią, ale styl w jakim przegrywamy napawa mnie przerażeniem.
Nie ma pomysłu na grę, nie ma woli walki, nikt nie wie co z tym zrobić.
Może jeszcze kogoś pzpn zdyskwalifikuje...
Cabaj -5 najlepszy mimo tylu bramek w rundzie !
Kulig -1 cały sezon ''równy ''poziom
Karwan -1 drewno totalne
Tupalski -1 robili go jak dziecko
Derbich -2 troszkę lepszy od kolegów obronców
Pawlusiński -0 sztycha nie zrobil
(Kłus) -2 troszke lepszy
Nowak -1 tragedia i w obronie i w pomocy
Kostrubała -1 totalne nieporozumienie w takim meczu
Mierzejewski -3 starał sie nawet
(MoskaŁa) -3 nawet,nawet
Sasin -3 nieżle
Ślusarski -2 jak na niego słabiutko ale z kim on ma grać?!
Płatek -0 niestety facet nie panuje nad zespołem zamiast walczyć do upadłego w lidze
o utrzymanie on sie bawi w ''PUCHARY'' tracąc siły i łapiąc kontuzje -na szczeście koniec tych ''pucharów'' tylko obawiam sie ze juz jest za póżno .poza tym kosmiczne zmiany i ustawienie zespołu
Cabaj -4, przy takiej grze naszej obrony niedługo będzie mistrzem w dwóch jakże trudnych elementach rzemiosła bramkarskiego , tj. w "wyciąganiu piłki z siatki" i "odprowadzaniu piłki wzrokiem"
Kulig -2 ,ciężko ma bo Plastik nie wraca ,a w dodatku nie jest w formie.
Karwan -1 ,większą przeszkodą dla średnio wprawnych napastników są nierówności murawy.
Tupalski -2
Derbich -3, będą z niego ludzie oczywiście jak przejdzie do jakiejś poważnej drużyny np. polecam Tura Turek.
Pawlusiński -1, wielki nieobecny.
(37. Kłus) -2
Nowak -1 ,dywersant.
Kostrubała- 1 ,zagubione dziecko,
(74. Wasiluk) -1, swoje zdążył zrobić.
Mierzejewski-3, z początku całkiem fajnie, oczywiście przestało mu się "chcieć" z biegiem czasu.
(55. Moskała) -4, najlepszy nasz ofensywny zawodnik , co nie znaczy że dobry.
Sasin -2, dopasował się do reszty kolegów.
Ślusarski-3, fajny z niego pomocnik , szkoda tylko ze nie może jak zwykle zdążyć do własnych dośrodkowań.
Wielkopostny oklep w Wielką Sobotę staje się już naszą wielką tradycją.Koniec postu ,trzeba wstać już z kolan*.................
*- wszystkie posty piszę na kolanach,powalony grą naszego zespołu.
Cabaj - 4
Kulig - 2
Karwan - 2
Tupalski - 1
Derbich - 4
Pawlusiński - 1
(37. Kłus) - 3
Nowak - 1
Kostrubała - 2
(74. Wasiluk) - 1
Mierzejewski - 1
(55. Moskała) - 3
Sasin - 2
Ślusarski - 2
Płatek - 2 za nie wystawienie defensywnego pomocnika (ale przyznał sie do błedu)
Nie będę ocenial tych patałachów! Panie sponsorze, nawarzyl pan piwa niech Pan je spija. Wiem, że nie ukarze Pan siebie, więc trenera relegować a kopaczów ukarać finansowo i to solidnie.
Wnioski? Od czasów Stawowego odcinamy tylko kupony ... O ironio!
Cabaj - 5
Kulig - 3
Karwan - 2
Tupalski - 2
Derbich - 4
Pawlusiński - 2
(37. Kłus) - 3
Nowak - 2
Kostrubała - 2
(74. Wasiluk) - 1
Mierzejewski - 3
(55. Moskała) - 3
Sasin - 4
Ślusarski - 2
a co tu oceniac?
Cabaj - 5 (szkoda postawy druzyny,bo był wczoraj nieźle dysponowany,ale bramki musza obnizyc ocenę...)
Kulig - 2
Karwan - 1
Tupalski - 1
Derbich - 3
Pawlusiński - 2
(37. Kłus) - 3
Nowak - 2
Kostrubała - 1
(74. Wasiluk) - 2
Mierzejewski - 3
(55. Moskała) - 2
Sasin - 3
Ślusarski - 3
Cabaj - 5
Kulig - 2
Karwan - 4
Tupalski - 2
Derbich - 3
Pawlusiński - 1
(37. Kłus) - 3
Nowak - 3
Kostrubała - 2
(74. Wasiluk) - b.o.
Mierzejewski - 3
(55. Moskała) - 3
Sasin - 3
Ślusarski - 4
Cabaj - 5
Kulig - 2
Karwan - 1
Tupalski - 2
Derbich - 3
Pawlusiński - 1
(37. Kłus) - 3
Nowak - 2
Kostrubała - 3
(74. Wasiluk) - 1
Mierzejewski - 3
(55. Moskała) - 4
Sasin - 3
Ślusarski - 3
Cabaj - 4
Kulig - 2
Karwan - 1
Tupalski - 1
Derbich - 2
Pawlusiński - 1
(37. Kłus) - 3
Nowak - 3
Kostrubała - 2
(74. Wasiluk) - 1
Mierzejewski- 3
(55. Moskała) - 4
Sasin - 3
Ślusarski- 4
Jaśniejsze punkty w tym meczu to: Derbich, Mierzejewski, Sasin i Ślusarski (po wejściu również Moskała). Dziwne że Derbich, który nie brał udziału w przygotowaniach do sezonu i jest debiutantem w ekstraklasie był naszym najlepszym zawodnikiem - to bardzo dobrze rokuje na przyszłość!
Pasiak64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaśniejsze punkty w tym meczu to: Derbich,
> Mierzejewski, Sasin i Ślusarski (po wejściu
> również Moskała). Dziwne że Derbich, który
> nie brał udziału w przygotowaniach do sezonu i
> jest debiutantem w ekstraklasie był naszym
> najlepszym zawodnikiem
No bo te przygotowania były prowadzone pod kirunkiem nieudacznika-optymisty.
Jak zwykle nie oceniam, ale punktacje niektórych mnie zaskakują...
Jak można tak nisko oceniać Cabaja? To co wybił przy stanie 0:0 to był majstersztyk! Potem pięknie powstrzymał Chiniyamę sam na sam no i w drugiej połowie pieknie wyłapał lob Gizy... Przy żadnej z bramek nie miał najmniejszych szans!
A poza tym, choć też uważam że zagrali bardzo słabo, to jednak aż tak ostre (żeby nie użyć mocniejszych słów) słowa wielu Szanownych Forumowiczów mnie zaskakują. Ale o tym w innym wątku.
Po czymś takim , to nawet ocen nie chce mi się wystawiać. Wiec tylko parę uwag.
Przedtem był A.S, teraz coraz częściej p. B. w szanowanym przeze mnie Dz. Polskim, czytam oceny. Od Derbicha było 5-ciu lepszych w naszej drużynie. Pawlusiński ma taką samą jak wymieniony , czy też Sasin. Sasin taką jak Karwan. i.t.d Czyżby to przejaw głupoty szanownego pismaka. Raczej wypadkowa z założoną tezą, że swoich się popiera.A teraz trochę gorzkiej satysfakcji. Przed meczem , a nie po napisałem, że gra na 2-ch środkowych to samobójstwo. Oglądam przed telewizorem podany skład i niedowierzanie, szok, a potem w efekcie bezsilna złóść. Niektorzy pomstują na Kostka, a on pozostawiony na 4-ch środkowych/ Giza, Jarzebowski, Roger, i Iwański/ . A gdzie Nowak . biega jak wściekły kundel między stoperami. Obraz nędzy taktyczo- myślowej. Niektórzy nawet to wyżej wycenili dokonania Karwana od Tupalskiego . Kilkanaście wpadek z typy heinemedina w ruchu i myśleniu. Teza przez A.S wcześniej postawiona to nr 2 , a Miloszewicz numer 5. PLatek dobrze się wpisuje w ten scenariusz.Jako , chyba jedyny z całej braci , marna to pociecha, nie przewidywałem miejsca na placu dla plastyka, bo na to nie zasługuje. Dalej to kończę. , szkoda pisać.
Cabaj - 6
Kulig - 1
Karwan - 2 albo 1,5 w każdym razie chciałem dać Mu więcej niż Tupalowi!
Tupalski - 1
Derbich - 2
Pawlusiński - 1
(37. Kłus) - 3
Nowak - 2
Kostrubała - 1
(74. Wasiluk) - bo
Mierzejewski- 3
(55. Moskała) - 4 ciut na wyrost, ale chłopak się odradza!
Sasin - 3
Ślusarski- 3
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)